Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Jakby ktoś chciał to tu sobie można powiekszyc zdjęcia tych modeli >KLIK<
Z każdym kolejnym rzutem nowych modeli GW cieszę się że mam starsze.
Nowe mają ozdóbki, zdobienia w ilości graniczącej z absurdem. Taki figurkowy manieryzm. Może fajnie to wygląda dla pięciolatka, ale moje poczucie estetyki coraz gorzej znosi takie pomysły.
pozdrawiam
Nowe mają ozdóbki, zdobienia w ilości graniczącej z absurdem. Taki figurkowy manieryzm. Może fajnie to wygląda dla pięciolatka, ale moje poczucie estetyki coraz gorzej znosi takie pomysły.
pozdrawiam
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
@Jacku, Kwestia gustu. Mnie się te modele (poza Maulerfiendem) też strasznie nie podobają. Jest to tym bardziej dla mnie szokujące bo chaos z nowej podstawki do 40K jest IMO prześliczny.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Warp smithy i talonsy mogą być spoko. Reszta zakrawa o zordy z power rengersów....
Pojawiło się więcej fotek hmmmm więc tak co do tych demonicznych machin i priesta wpisują się one we fluff z np World Berers Omnibus tam używają całej maści demonicznych machin, oraz jest priest połączenie człowieka maszyny i demona teraz Chaos Marinsi będą się odrużniać przynajmniej troszkę od zwykłych SM.
Raptorzy/Talony - zajebiste modele.
Czarodziej -taki nijaki lekko
Apostoł - całkiem fajny model ale przegieli z tym halo i tymi papierami
Nowe Oblity - wyglądają jak oblity
ANGRON - wygląda zajebiście szkoda, żę to FW
Raptorzy/Talony - zajebiste modele.
Czarodziej -taki nijaki lekko
Apostoł - całkiem fajny model ale przegieli z tym halo i tymi papierami
Nowe Oblity - wyglądają jak oblity
ANGRON - wygląda zajebiście szkoda, żę to FW
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Gdyby komuś nie chciało się szukać:
Lest we forget:
- GrimgorIronhide
- Masakrator
No i to Zaje jest, w odróżnieniu od dinozaura denvera i wcześniejszej kompanii. Czyżby oblity miały teraz walczyć wręcz, bo nie widzę tam żadnej broni ciężkiej
Btw - wrzuciłby ktoś foty Angrona i czarodzieja, bo znaleźć nie mogę.
Btw - wrzuciłby ktoś foty Angrona i czarodzieja, bo znaleźć nie mogę.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To nie Sanguinius tylko Angron, Primarcha World Eaters.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Na Istavanie III legiony tłukły lojalistów w swoich szeregach, Angron zabijał wszystkichCaman pisze:IMO figurka (to chyba Sanguinius, ten od Blood Angeli bijący się z World Eatersami przed herezją). Ale pewny nie jestem. Wygląda świetnie.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać