mały raporcik

Moderator: KrzysiekW
właściwie w tym opisie jest cała sentencja czym grałem, pominełem furie, ale w raporcie o nich wspominamKhuman pisze:Khornowa rozpa, z nie grywalnymi BL i średnimi BC, z nierozsądnym BiTim, i 2LVL miernej anty magia
tak bzyku z metalemMyzu pisze:@Khuman
Wlasnie chodzilo mi o ten 2lvl anty magii...
Masz na mysli bzyka na metalu, tak? (w raporice chyba gdzies bylo o zmniejszaniu sava na ograch, ale chcialem sie upewnic)
Chodzi o kombo 2x lesser gift i wybranie wanda+asf? To się w ogóle łączy? To przecież 2 magiczne broniew tęczy można tylko przyciąć kombo brancki i wanda, albo po prostu dopisek ze wanda nie działa z żadną inną bronią
A gdzie żeś to wyczytał, że nie można mieć dwa razy zero?Khuman pisze:na orio nie można mieć 2x 0 z lessera jak i 2x 0 z greata
chodzi o combo 10WS i 1A + wand, wanda ma zapisek że bonus z tego że ją masz ma bearer co oznacza że nie trzeba z niej korzystać by dziełała, bo działa jako pasywna zdolność
Chłopaki na DMŚ zrobili uściślenie (dlatego Khuman na nie grał), wg mnie też trochę na wyrost....Lipti pisze:A gdzie żeś to wyczytał, że nie można mieć dwa razy zero?
Ta siła to co to konkretnie jest ? czary walą zamiast: k6 z siłką 4 to k6 z siłą 5 ?Spell cast by this unit, are resolved at +1 strength