DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Re: DMP 2015 - Kraków - 1-2.08.2015
Dydu ja twoim anulowaniem karniaków też czuję się pokrzywdzony może dlatego że z drużyną przyłożyliśmy się do stworzenia rozpisek, i nie zajęło nam to 30 minut tylko znacznie dłużej.
Co jak co ale organizator powinien się trzymać regulaminu,w szczególności że nie przewidział jego ewentualnych zmian.
Jak by nie patrzeć wydajemy kasę na ten wyjazd i nie na taką imprezę Mój team wydał już 430 złociszy ;p
Co jak co ale organizator powinien się trzymać regulaminu,w szczególności że nie przewidział jego ewentualnych zmian.
Jak by nie patrzeć wydajemy kasę na ten wyjazd i nie na taką imprezę Mój team wydał już 430 złociszy ;p
- White Lion
- Kretozord
Ja też zauważę że u nas specjalnie każdy sprawdził wszystkie rozpiski a na koniec ja sam je uważnie przepisałem i sprawdziłem żeby zminimalizować szanse na błąd.
Nawet dopytywałem organizatora o jakieś szczegóły żeby wszystko było poprawnie.
I po co ?
Mogłem olać i wysłać tak jak mi nasi gracze przesłali, nieczytelnie i z błędami i też nie mielibyśmy karniaków.
Jestem za jakimś symbolicznym bonusem dla drużyn z bezbłędnymi rozpiskami.
Wiem że to jest prawdopodobne pożegnanie battla w formie jakiej znamy od dzieciństwa ale nie zróbmy z tego wielkiej popijawy na której nie będzie się liczyła ani poprawność rozpisek ani pomalowanie armii.
Zróbmy to na jak najwyższym poziomie żeby potem długo pozytywnie to pamiętać a nie hejtować.
Nawet dopytywałem organizatora o jakieś szczegóły żeby wszystko było poprawnie.
I po co ?
Mogłem olać i wysłać tak jak mi nasi gracze przesłali, nieczytelnie i z błędami i też nie mielibyśmy karniaków.
Jestem za jakimś symbolicznym bonusem dla drużyn z bezbłędnymi rozpiskami.
Wiem że to jest prawdopodobne pożegnanie battla w formie jakiej znamy od dzieciństwa ale nie zróbmy z tego wielkiej popijawy na której nie będzie się liczyła ani poprawność rozpisek ani pomalowanie armii.
Zróbmy to na jak najwyższym poziomie żeby potem długo pozytywnie to pamiętać a nie hejtować.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
hahahahahahahaha
Jedno jest fajne, że dawno nie było tylu flejmów w temacie przedmasterowym!
Najpierw dyskusja, bo komuś ciężko jest podnieś na minutę dupę i uhonorować pokolenie kilka razy bardziej wartościowe od naszego, a teraz jęki, że komuś nie odjęli punktów. Na ETC 37 krajów walczy o mistrzostwo, anulowali karniaki wszystkim i nikt nawet nie pisnął, że to skandal. I tak wygrają lepsi, a nie ci co lepiej wklepali rozpę...
Ludzie, po co z gówien robić problemy?
Jedno jest fajne, że dawno nie było tylu flejmów w temacie przedmasterowym!
Najpierw dyskusja, bo komuś ciężko jest podnieś na minutę dupę i uhonorować pokolenie kilka razy bardziej wartościowe od naszego, a teraz jęki, że komuś nie odjęli punktów. Na ETC 37 krajów walczy o mistrzostwo, anulowali karniaki wszystkim i nikt nawet nie pisnął, że to skandal. I tak wygrają lepsi, a nie ci co lepiej wklepali rozpę...
Ludzie, po co z gówien robić problemy?
Kołata pisze:Panowie, po co się spinać o byle co?
Za tydzień mega impreza, polskie święto battla, Dydu robi MEGA robotę i wielki szacun dla niego i reszty ekipy
Ostatnio zmieniony 24 lip 2015, o 09:58 przez Cauliflower, łącznie zmieniany 1 raz.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- White Lion
- Kretozord
Błąd wynikający z formatu to coś innego niż walnięcie 8 czy 6-ciu punktów w rozpie,
Poprawna rozpiska to poważne podejście do tematu i potraktowanie organizatorów z szacunkiem a nie żaden fart.
W formacie rozpisek ETC nie ma nic skomplikowanego czego by się nie dało zrozumieć przy poświęceniu kwadransa na myślenie.
Poprawna rozpiska to poważne podejście do tematu i potraktowanie organizatorów z szacunkiem a nie żaden fart.
W formacie rozpisek ETC nie ma nic skomplikowanego czego by się nie dało zrozumieć przy poświęceniu kwadransa na myślenie.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Lohost.dziekuje.wszystkie wartu honorowe, defilady, salwy itp wojskowe imprezy.skladanie kwiatow pod pomnikami, palenie zniczy.wszysto w twoim mniemaniu służy zaspokojeniu próżności? MEGA
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Najlepszy Master to taki który ma flejm przed i po masterze !
A teraz poważnie
Aż tak boli was brak 2pkt obciętych przez nieuwagę
Ja jestem za równymi szansami = niech zwycięży lepszy w hipki
Dydu szacun za organizatorskie decyzje
Nie przyznał karniaków a mógł zabić
A teraz poważnie
Aż tak boli was brak 2pkt obciętych przez nieuwagę
Dydu szacun za organizatorskie decyzje
Nie przyznał karniaków a mógł zabić
Ostatnio zmieniony 24 lip 2015, o 10:28 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
+1 świetnie ujęte.lohost pisze:czytaj ze zrozumieniem. wlasie to co opisales jest warte zrobienia. to wlasnie podtrzymuje ducha narodu. dlaczego w swojej moralnosci i naiwnosci, chcoac oddac honor tym ludziom nie jestes z nimi tam gdzie sa oni, tylko ludzisz innych i siebie ze ta cisza to jest Twoj wklad...no wlasnie w co?
masz wybor i albo oddajesz honory albo jedziesz do krakowa na dmp i sory ze Cie tak obnaze, ale minuta ciszy nie uspokoi zadnego sumienia ani nie oszuka nikogo.
przykladowo, gdybym mial umrzec jutro, moja zona pewnie by sie cieszyla gdyby ktorykolwiek z wac uczcil mnie minuta ciszy...no az sie poplakalem ze smiechu jak to pisalem
wazne by bylo zeby ktos przyjechal na pogrzeb, zeby zapalic znicz, w nastepnym roku nawet wyslac znicz, porozmawiac z nia i wspomniec czlowieka, a nie z drugiego konca polski na imprezie milczec jak taboret. no wez sie ze mna nie zgodz.
-1 za oskarżanie mnie o ból dupy. Jak na Drużynowych Mistrzostwach Krakowa 2015 dostaliśmy 4 karniaki, to nie pisnęliśmy. Dlatego teraz uważam anulowanie karniaków za słabszą opcję.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
No wlasnie sie nie zgodzę. Minuta ciszy jest wyrazem szacunku i pamięci.kazdy moze te pamiec wyrazac w swoj sposob ale ta minuta jest przyslowiowym minimum. Dla ciebie jeat ona bez sensowna- masz prawo do tej opinii- dla mnie natomiast jest ona istotnym elementem obchodów rocznicy powstania.konczmy juz ten off top bo sie dydu wkurzy.na dyskusje zapraszam na pw lub wieczorem przy piwie. Lepiej mi sie gada widzac oponenta.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
W sumie to mlody jestem.gimnazjum dopiero zaczynam...pewnie dla tego mam tak nie dojrzałe podejscie do pamieci narodowej. ..pozdrawiam i wracam do lania na siebie kubla wody i laikowania fotek kotkow na fb.
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- White Lion
- Kretozord
[quote="zaf"
[/quote]
szanse nigdy nie są równe
[/quote]
szanse nigdy nie są równe
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Pytanie poważne, nie troll.
Mam w rozpisce źle wpisanego generała. Powinien nim być prince na smoku, a nie prince na koniu. Byłem świadomy błędu po wysłaniu rozpy, ale nie zmieniałem tej kosmetyki w obawie przed karniakami. W świetle anulowania karniaków dla innych za źle wskazanego generała chciałbym prosić o zmianę generała w mojej rozpisce, oczywiście bez kary punktowej.
Da się?
Jeśli tak, to mamy ponownie wysłać rozpy?
pozdrawiam
Furion
Mam w rozpisce źle wpisanego generała. Powinien nim być prince na smoku, a nie prince na koniu. Byłem świadomy błędu po wysłaniu rozpy, ale nie zmieniałem tej kosmetyki w obawie przed karniakami. W świetle anulowania karniaków dla innych za źle wskazanego generała chciałbym prosić o zmianę generała w mojej rozpisce, oczywiście bez kary punktowej.
Da się?
Jeśli tak, to mamy ponownie wysłać rozpy?
pozdrawiam
Furion
Ja chciałem zmienić lore, ale też nie chciałem karnych
i jak wyżej - całkiem poważnie
i jak wyżej - całkiem poważnie
Ostatnio zmieniony 24 lip 2015, o 11:12 przez QQrydza, łącznie zmieniany 1 raz.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Mhm, jak się czujecie tacy pokrzywdzeni, to nie wpadajcie na ostatnie DMP - powodzenia!
-również poważnie-
jako, żeby nie było, dlatego również chciałbym napisać (bo Legion itd.), Dydu zle mi wpisał lora na moim małym 1lvl jedynym magu zamiast heaven chciałem high a ciapa nie przeczytał wiadomości na FB
Podobnie jak Furion machnąłem ręką bo w zasadzie na 99% nie ma to znaczenia jaki ma lor ale czy da się to zmienić?
jako, żeby nie było, dlatego również chciałbym napisać (bo Legion itd.), Dydu zle mi wpisał lora na moim małym 1lvl jedynym magu zamiast heaven chciałem high a ciapa nie przeczytał wiadomości na FB
Podobnie jak Furion machnąłem ręką bo w zasadzie na 99% nie ma to znaczenia jaki ma lor ale czy da się to zmienić?
Nie pokrzywdzeni tylko pytam czy mogę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Pytanie niepoważne, troll.
Wole jechać He niż De, ale w obawie przed karniakami nic nie mówiłem, mogę zmienić armię?
Wole jechać He niż De, ale w obawie przed karniakami nic nie mówiłem, mogę zmienić armię?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.