jak w każdej inwestycji, bez ryzyka nie ma zabawy-Qc- pisze:jak polowałem na jakis model na ebayu 4 lata, kupiłem za pół nerki a potem bez uprzedzenia mi go wydadzą
Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Z tego, z czego mieli ostatnią formę. Czyli jak wydali to w Finecascie to bedzie w finecascie, jak nie zdazyli to w metalu.Afro pisze:Z czego będą te modele? Metal?
Panie, jakby ten grom był inwestycja to bym go nie malował i nie wsadzał na idola żeby ujeżdzął kamienia
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Hmm metalowy Grom za 100zl?Myślałem że będzie droższy.. dobra cena https://www.games-workshop.com/en-GB/Gr ... h-mto-2018
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- wind_sower
- Masakrator
AoSowcy powoli odkrywają (post na fb) że ta gra dalej jest droga ;D Jest niski pułap wejścia, ale jak chcesz poprowadzić do boju armię, a nie bandę łachmaniarzy to nagle drogo
#niepotwierdzoneinfo #gownowpis #lubieplacki
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Bo się zaczynają powoli usztywniać na jednym standardzie punktowym, który na dzień dobry wymaga dużej ilości modeli.wind_sower pisze:AoSowcy powoli odkrywają (post na fb) że ta gra dalej jest droga ;D Jest niski pułap wejścia, ale jak chcesz poprowadzić do boju armię, a nie bandę łachmaniarzy to nagle drogo
Wracają do sytuacji sprzed AoSa jeśli chodzi o najpopularniejszy próg wejścia...
- Azurix
- Szef Wszystkich Szefów
- Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"
Ja to się zastanawiam nad definicją słów:"Próg Wejścia w System", szczególnie jak sobie przypomnę turnieje na 1000pkt za czasów 8ED, gdzie wystawiłem 21 modeli. Był to Generał, 2 oddziały Kawalerii i 1 oddział Piechoty, co jakoś nie odbiega specjalnie od zestawów na start w Age of Sigmar. Imho taka trochę manipulacja i dezinformacja
Swoją drogą, te nowe figsy super są
Pomysł fajny, ale płaskie jakieś te upiory... Sporo podrasowane profesjonalnym malowaniem pod zdjęcia.
Minęły trzy lata, dzieciaki które złapały bakcyla mając 12-14 lat maję 15-17 i większe kieszonkowe dostają... A dla nowych 12-14 latków jest teraz Kill Team. Płodozmian GW wprowadzaargh pisze: Bo się zaczynają powoli usztywniać na jednym standardzie punktowym, który na dzień dobry wymaga dużej ilości modeli.
Wracają do sytuacji sprzed AoSa jeśli chodzi o najpopularniejszy próg wejścia...
Każdy ma coś. Ja pamiętam, że jak ja chciałem zaczynać (w dość późnej 8 edycji) obowiązywało jedynie święte 2400. Próba znalezienia chętnych na inne punkty była raczej ciężka... A spróbuj to Pan zrobić na piechotnej armii jak słyszysz, że większość droższych punktowo jednostek jest niegrywalna i z czym do ludzi...Azurix pisze:Ja to się zastanawiam nad definicją słów:"Próg Wejścia w System", szczególnie jak sobie przypomnę turnieje na 1000pkt za czasów 8ED, gdzie wystawiłem 21 modeli. Był to Generał, 2 oddziały Kawalerii i 1 oddział Piechoty, co jakoś nie odbiega specjalnie od zestawów na start w Age of Sigmar. Imho taka trochę manipulacja i dezinformacja
Próg wejścia w AoS - 5 modeli na krzyż. Od biedy każdy Start colleting, czyli jakieś 200 zł od gracza.
Jak będą dalej takie ładne zabawki wypuszczać, to ja jestem szczęśliwy.JimMorr pisze:Minęły trzy lata, dzieciaki które złapały bakcyla mając 12-14 lat maję 15-17 i większe kieszonkowe dostają... A dla nowych 12-14 latków jest teraz Kill Team. Płodozmian GW wprowadza
Dzieci, dzieci, co wy piszecie.
Ja zaczynałem moja przygodę z wfb w późnych latach 90tych. W bstoku był sklep, a ceny za box warrioorow chaosu (plastik klony) jak w pewexie.
Od wielu lat są rynki wtórne. Ja na ebayu i Bp kupowałem armie za grosze. I uważam ze jak się poszuka i ponegocjuje to dalej się da.
Figsy gw od dłuższego czasu są świetne. I imo warte swojej ceny.
A ci którzy grali w 12-14 lat a teraz maja 15-17 lat odkryli inne przyjemności jakie zapewnia im życie wiec ta kategorie wiekowa bym odrzucił.
Ofc proszę traktować mój post z przymróżeniem oka. Zeby nikt mnie tu zaraz nie krzyżował ;P
Ja zaczynałem moja przygodę z wfb w późnych latach 90tych. W bstoku był sklep, a ceny za box warrioorow chaosu (plastik klony) jak w pewexie.
Od wielu lat są rynki wtórne. Ja na ebayu i Bp kupowałem armie za grosze. I uważam ze jak się poszuka i ponegocjuje to dalej się da.
Figsy gw od dłuższego czasu są świetne. I imo warte swojej ceny.
A ci którzy grali w 12-14 lat a teraz maja 15-17 lat odkryli inne przyjemności jakie zapewnia im życie wiec ta kategorie wiekowa bym odrzucił.
Ofc proszę traktować mój post z przymróżeniem oka. Zeby nikt mnie tu zaraz nie krzyżował ;P
Ostatnio zmieniony 31 lip 2018, o 04:59 przez Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.