DMP 2009 - Dyskusja ogólna nad regulaminem
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
... a dziewczyny były młode i chętne...
Moglibyśmy już przestać omawiać kwestie Brodatych Szczurów?
Moglibyśmy już przestać omawiać kwestie Brodatych Szczurów?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ok...mozesz nam oszczedzic dalszej opowieści 

reszty dowiesz się w nocy w wejherowie jak juz będziesz spał 

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
he he he...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
i oby te czasy powrocilyBarbarossa pisze:No, brodaty szczur dał radę na DMP.
W ogóle to były piękne czasy, Warhammer miał wtedy sporo więcej sensu.

Musiałbyś odegrzać jakieś Yarmy, Buszmany i Szmaje
Trzymam kciuki! 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
hmm byłem pewien, że już o to tutaj pytałem no ale:
Czy obowiazujący obecnie BP+R będzie nie zmieniany do DMP? Jest to dla mnie bardzo istotna sprawa...
Czy obowiazujący obecnie BP+R będzie nie zmieniany do DMP? Jest to dla mnie bardzo istotna sprawa...
na razie nic nie wiadomo.. najszybciej zmiana mogłaby nastąpić pod koniec lipca (czyli pewnie w ogóle)/..http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=399710#p399710Shakin' Dudi pisze:hmm byłem pewien, że już o to tutaj pytałem no ale:
pozdrawiam

To co?
ustalone juz cos konkretnego jest?
ustalone juz cos konkretnego jest?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
prawdopodobnie bp+r
chlopaki spinać tyłki z regulaminem, bo składanie rozp na dmp trwa dłuzej niż na singla

chlopaki spinać tyłki z regulaminem, bo składanie rozp na dmp trwa dłuzej niż na singla

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Fajnie by było gdybyście od razu wrzucili mapki z terenami....
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Przecież było mówione, że jest BP+R, 2250, bez powtórzeń armii i dostawianie bazyliszkowe. Regulamin nie doda nic więcej poza kupą zbędnego tekstu i rozkładem godzinowym bitew, który i tak zerżnę z poprzedniego DMP
, ale nie martwcie się, wróciłem z urlopu to coś wklepię na szybkości.
Aaa no i jeszcze jedno potrzebuję dla prasy informację o byłych zwycięzcach i liczbie uczestników poprzednich DMP, wystarczy powiedzmy ostatnich trzech. Mógłbym to poszukać, ale wiem, że wy wiecie dokładnie to się pytam.
No i jak ktoś wie, gdzie można dostać jakieś zdjęcia ostatnich DMP w wersji cenzuralnej to bardzo bym prosił o linki.

Aaa no i jeszcze jedno potrzebuję dla prasy informację o byłych zwycięzcach i liczbie uczestników poprzednich DMP, wystarczy powiedzmy ostatnich trzech. Mógłbym to poszukać, ale wiem, że wy wiecie dokładnie to się pytam.
No i jak ktoś wie, gdzie można dostać jakieś zdjęcia ostatnich DMP w wersji cenzuralnej to bardzo bym prosił o linki.
A licky boom boom down!!!
To, że BP+R to wiemy, ale jaki ten BP+R będzie to bardzo istotne przy tworzeniu rozpiski. Chciałbym już mieć jakąś ustawioną, a przy obecnych zasadach Restricted, w których magia DE ssie, to mogę wystawić tylko jedyny słuszny ograny standard. Jakby się coś zmieniło to mogę pokombinować.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
A ja bardzo chętnie bym zobaczył mapki z terenami, bo dla mnie to dużo zmienia.
pozdro
pozdro
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
http://www.polcon2008.pl/dmp.phpAaa no i jeszcze jedno potrzebuję dla prasy informację o byłych zwycięzcach i liczbie uczestników poprzednich DMP, wystarczy powiedzmy ostatnich trzech. Mógłbym to poszukać, ale wiem, że wy wiecie dokładnie to się pytam.
W kwestii BP+R to niestety nic osobiście nie jestem w stanie zrobić, a co do mapek to radziłbym cierpliwość. Jak ktoś był na Mackach Wojny to wie mniej więcej czego się spodziewać ( oczywiście poza płaskowyżami
) patelni nie będzie tak jak i nie będzie zasieków nie do przejścia dla armii hordowych. Muszę mieć chwilkę czasu żeby stanąć nad stołem z terenami, poustawiać i poobceniać, a na challengera czterdziestkowego wszystkie stoły i tereny mi z domu zabrali i nie oddali więc jest z tym pewien problem. 

A licky boom boom down!!!