i to chyba tyle jesli chodzi o przegietosc magii i turbo komba;]Laik pisze:
51 Andrzej "AndrzejAndrzej" Bąk HE 47
pozdrawiam
i to chyba tyle jesli chodzi o przegietosc magii i turbo komba;]Laik pisze:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
no było by miło chociaż top 8gokish pisze:Khumanor pisze:
no nic tylko taki pomysł na przyszłość może ktoś skorzysta
Zależy jak z czasem na Kohortexie będę wyglądałale jako , że misją moją jest siedzenie przy laptopie to pewnie dam radę wrzucać rozpiski co niektórych graczy z topu
wiadomo nie było się tyle podniecaćAldean pisze:i to chyba tyle jesli chodzi o przegietosc magii i turbo komba;]Laik pisze:
pozdrawiam
a uwazasz, ze za malo rozpisek copy paste dotad bylo? bo takie wrzucanie rozp nie ma sensu innego jak wlasnie pozniejsze kopiowanie ichgokish pisze:Khumanor pisze:
Zależy jak z czasem na Kohortexie będę wyglądałale jako , że misją moją jest siedzenie przy laptopie to pewnie dam radę wrzucać rozpiski co niektórych graczy z topu
Shino pisze:a uwazasz, ze za malo rozpisek copy paste dotad bylo? bo takie wrzucanie rozp nie ma sensu innego jak wlasnie pozniejsze kopiowanie ichgokish pisze:Khumanor pisze:
Po 4 bitwie hobby itp cuda i wianki dodali chłopakiDruchii pisze:A ja śledziłem poczynania mojego ulubionego bretończyka
Więc tak:
Na stornie 16tej w temacie ma 5 pkt (5-15) z pierwszej, potem.
2ga bitwa:18 str 16ta (13-7)
3cia bitwa:38 str 17ta (20-0)
4ta bitwa:66 str 17ta (28-0) ???
5ta bitwa:86 str 18ta (20-0)
Czy moja matma jest taj słaba, czy Dębek zrobił 28 pkt w 3ciej bitwie?Scenariusz/nie ogarniam punktów z 8mej/coś innego?
Wychodzi na to, że te hiperkomba i rozpy nie są tak bardzo przesadzone21 Łukasz "Dymitr" Mirytiuk DE 72 2463
[...]
33 Andrzej "AndrzejAndrzej" Bąk HE 66 616
Czyli jakoś nie widać tego odsunięcia z czołowych miejsc tych samych ludziMłody Pajak pisze:Wychodzi na to, że te hiperkomba i rozpy nie są tak bardzo przesadzone21 Łukasz "Dymitr" Mirytiuk DE 72 2463
[...]
i to jest bardzo dobry znakMłody Pajak pisze:Wychodzi na to, że te hiperkomba i rozpy nie są tak bardzo przesadzone21 Łukasz "Dymitr" Mirytiuk DE 72 2463
[...]