Niedźwiedź & Łania gallery
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Niedźwiedź & Łania gallery
świetna praca!
ale:
"świątyni Khorne'a'' a nie Khaina?
nieschludnie wygląda podstawa posągu wystająca poza kamień na którym stoi
miejsca kontaktu stóp postaci z podłożem wyglądają suabo
ale:
"świątyni Khorne'a'' a nie Khaina?
nieschludnie wygląda podstawa posągu wystająca poza kamień na którym stoi
miejsca kontaktu stóp postaci z podłożem wyglądają suabo
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki w 2015 roku!
Nowy rok Zoo Art Studio wita projektem z poletka sci-fi. Jednak wrzucam i tutaj, bo kilku fanów WH40.000 i na tym forum się znajdzie.
To pierwsze moje podejście do czterdziestki - w sumie jeszcze trochę szlifowania techniki przede mną
Jak zwykle komentarze mile widziane, a po więcej zdjęć zapraszam na naszego bloga: zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
Nowy rok Zoo Art Studio wita projektem z poletka sci-fi. Jednak wrzucam i tutaj, bo kilku fanów WH40.000 i na tym forum się znajdzie.
To pierwsze moje podejście do czterdziestki - w sumie jeszcze trochę szlifowania techniki przede mną
Jak zwykle komentarze mile widziane, a po więcej zdjęć zapraszam na naszego bloga: zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam wszystkich!
Dziś podrzucam pomalowaną figurkę Marauder Warlord od AoW - tak więc szybki powrót do klimatów fantasy :)Jak zwykle zachęcam do komentowania!
Nasze pozostałe projekty i inne takie do obejrzenia na blogu: www.zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
Dziś podrzucam pomalowaną figurkę Marauder Warlord od AoW - tak więc szybki powrót do klimatów fantasy :)Jak zwykle zachęcam do komentowania!
Nasze pozostałe projekty i inne takie do obejrzenia na blogu: www.zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
Cały model jest świetny, miecz, skóra i bardzo klimatyczna podstawka, ale hełm wygląda niestety jak nieskończony ;/
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Niby duperel ale przy świetnym malowaniu takie ranty w oczy kolą
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Witam wszystkich!
Urodził się u nas tutorial autorstwa Łani na temat malowania marmuru - ciekawych zachęcam do zerknięcia:
http://zootales.pl/paint-marble-words-doe/
Ave!
Niedźwiedź
Urodził się u nas tutorial autorstwa Łani na temat malowania marmuru - ciekawych zachęcam do zerknięcia:
http://zootales.pl/paint-marble-words-doe/
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Siemanko wszystkim!
Na chwilę zaginęliśmy w czasie i przestrzeni, ale wciąż coś malowaliśmy. Teraz nadchodzi czas publikacji Na pierwszy rzut idzie Tyrion z rodu długouchych. Malowany przez Łanię.
Jak zwykle każdy komentarz jest dla nas cenny, więc się nie krępujcie
Jak zwykle więcej o tej figurce, jak i innych naszych pracach znajdziecie na naszym blogu: www.zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
Na chwilę zaginęliśmy w czasie i przestrzeni, ale wciąż coś malowaliśmy. Teraz nadchodzi czas publikacji Na pierwszy rzut idzie Tyrion z rodu długouchych. Malowany przez Łanię.
Jak zwykle więcej o tej figurce, jak i innych naszych pracach znajdziecie na naszym blogu: www.zootales.pl
Ave!
Niedźwiedź
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Hello!
Zgodnie z obietnicą - kolejna figurka. Tym razem Valten w wersji na kopytach. Malowany przez Łanię.
Ave!
Niedźwiedź
Zgodnie z obietnicą - kolejna figurka. Tym razem Valten w wersji na kopytach. Malowany przez Łanię.
Ave!
Niedźwiedź
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Łuski wyszły super:D A podstawka taka sobie:p
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
NMM nie jest przereklamowany, tylko powinien być używany do specyficznych figurek, do których idealnie by pasował, a niestety wszyscy próbują go wepchnąć wszędzie, a najlepiej jak dodadzą do niego rdzę(to jest największa tragedia chyba jeżeli chodzi o połączenia technik).Draco pisze:Super ,zbroja wyszła naprawdę zacnie, w końcu jest jakiś malarz który przekłada metaliki nad przereklamowany nmm. Gratuluje
A sam rycerz mi sie bardzo podoba, metaliki świetne, ale podstawka do mnie nie przemawia. Do takiego poziomu malowania przydałaby się profesjonalnie zrobiona podstawka, a niestety mamy głaz z kory(o ile mnie oczy nie mylą)
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No niestety - mylisz się. To jest korek ... Tylko na pierwszym zdjęciu widać trochę, jak odcinają się obie warstwy korka, na pozostałych fotkach wygląda to ok. A malowanie figsa świetne , kolorystyka bardzo mi przypadła do gustu... Dajcie bliższą fotkę gemów, ciekaw jestem, jak wyglądają w zbliżeniu...
W sprawie korka, zwracam honor, przeglądanie zdjęć na telefonie to nie jest dobry pomysł Teraz po obejrzeniu na komputerze, nie napisałbym tak.smiejagreg pisze:No niestety - mylisz się. To jest korek ... Tylko na pierwszym zdjęciu widać trochę, jak odcinają się obie warstwy korka, na pozostałych fotkach wygląda to ok. A malowanie figsa świetne , kolorystyka bardzo mi przypadła do gustu... Dajcie bliższą fotkę gemów, ciekaw jestem, jak wyglądają w zbliżeniu...
Podpisuję się pod prośbą Śmieja o bliższe fotki gemów.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
Niestety już dawno figurka zdobi półkę właściciela Ale jak będą jeszcze "gemiaste" figurki to pstrykniemy, bo gemy generalnie zawsze tak samo malujemy.smiejagreg pisze:Dajcie bliższą fotkę gemów, ciekaw jestem, jak wyglądają w zbliżeniu...
A teraz kolejna figurka - kawał klasyki: Aenur pomalowany w stylistyce mrocznego zabójcy.
Komentarze mile widziane
Więcej na naszym BLOGU - zapraszam!
Ave!
Niedźwiedź
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ale dobre przejście z turkusu w czerń. Bardzo mi się podoba.
- ZOO Art Studio
- Chuck Norris
I kolejna praca Siedziałem nad tym panem przez ostatnie dwa dni. Wyszedł całkiem znośnie. Jak zwykle po więcej zdjęć zapraszam na naszego BLOGA.
Każdy komentarz jest dla nas cenny, więc się nie krępujcie
Ave!
Niedźwiedź
Każdy komentarz jest dla nas cenny, więc się nie krępujcie
Ave!
Niedźwiedź
- Kacpi 1998
- Masakrator
wszystko świetne oprócz podstawki, te głowy wyglądają fatalnie niestety