DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!! Zdjęcia str16
Re: DRUŻYNOWE MISTRZOSTWA DOLNEGO ŚLĄSKA!!
O sorka to nie ten dział:)
Na 16, w połowie strony, postarałem się trochę 

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Aha, jeszcze jedno. Na turnieju, juz w pierwszej bitwie, zostalem uswiadomiony, ze nie mozna ziac po marszu. Chcialbym wiedziec skad to wzieliscie. Pytanie to Liddera/Laika/Szaitisa. Strona 67 Rulebook: "A breath weapon shooting attack can be made even if the model marched or reformed in the same turn".

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
O lol, wałkarze mali
Nieźle się tam bawiliście na innych stołach widzę 

Nie znam treści korespondencji Laika z Rincem, ale czarno na białym jest, że można.
Padam na ryj, ale skrobnę parę zdań.
Po pierwsze, dziękuję organizatorom za fajny turniej. Szkoda, że nie było bardziej zhierarchizowanej organizacji, albo żeby chociaż ktoś trzymał wszystkich za pysk, bo na poziomie braku informacji (ramy czasowe, przerwy, paringi) było trochę krucho. Fajnie, że mieliśmy tę salę dla siebie i nie musieliśmy się dzielić powietrzem z emo i innymi wynaturzeniami z otchłani konwentu. Dzięki Khumkowi za grilla, sernik też niczego sobie
Secundo: dziękuję mojej drużynie, przede wszystkim za to, że mnie przygarnęliście i daliście armię (moja armia dalej jest w UK, jakiś parapet wydał kurierowi nie to pudło, co trzeba...
). Michał - jeśli czytasz to forum, to zgłoś się, jak skończysz 18 lat, kupię Ci piwo
Dziękuję za wspólną zabawę Bałagan, Loko, Burgund i Gniewko.
Gratulacje dla Poznania, zasłużyliście na 1 miejsce, gratulacje również dla Durinowych Warzyw, fajnie, że wskoczyliście na podium. Do zobaczenia na Tap Dabl Masta.
pzdr
Po pierwsze, dziękuję organizatorom za fajny turniej. Szkoda, że nie było bardziej zhierarchizowanej organizacji, albo żeby chociaż ktoś trzymał wszystkich za pysk, bo na poziomie braku informacji (ramy czasowe, przerwy, paringi) było trochę krucho. Fajnie, że mieliśmy tę salę dla siebie i nie musieliśmy się dzielić powietrzem z emo i innymi wynaturzeniami z otchłani konwentu. Dzięki Khumkowi za grilla, sernik też niczego sobie

Secundo: dziękuję mojej drużynie, przede wszystkim za to, że mnie przygarnęliście i daliście armię (moja armia dalej jest w UK, jakiś parapet wydał kurierowi nie to pudło, co trzeba...

Gratulacje dla Poznania, zasłużyliście na 1 miejsce, gratulacje również dla Durinowych Warzyw, fajnie, że wskoczyliście na podium. Do zobaczenia na Tap Dabl Masta.
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Już na zawsze pozostane pamiętany jako rzepa Durina
w sumie nawet mi to pasuje. Zdjecia przepiękne, szczególnie różne wariacje na temat spodniej (jest takie słowo?) zawartości czapki Laika
Lidder pasuje do niej najbardziej.

Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Dostałem pytanie o strzelanie po marszu i czy lot jest marszem! Rince, kurwa, nawet w pm Ci to wyjaśniłem. To, że hydry zapierdalają i zioną to chyba jasne. Jakoś nie miałem o to pretensji jak grałem z DE.
Golonka pisze:Już na zawsze pozostane pamiętany jako rzepa Durinaw sumie nawet mi to pasuje.

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Chyba zaraz zrobimy wam z tematu "Jesień Średniowiecza".
FLAME INCOMING!!!!!!!

Dawać nam nasze miejsce!
Ale już!!!!!

FLAME INCOMING!!!!!!!

Guldur pisze:bah
no i nie wiem co mam zrobic - olac ich czy zaczac pisac na forum. Nie chce glupiego flame'a ale mnie irytuja)
dimtrji nie chce poprawic wynikow mimo ze sytuacja wyglada tak:
my
bitwy 258
malowanie 30
razem 288
oni
bitwy 255
malowanie 33
razem 288
zawsze na kazdym turnieju decydowaly w takim przypadku pkt z bitew a oni twierdza a to ze z nami wygrali, a to ze maja wiecej punktow z nadwyzki to powinni byc przed nami etc.
Dawać nam nasze miejsce!
Ale już!!!!!

Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
@Lidder.
No.
I want my place, and I want it .... NOW!!!!
No.
I want my place, and I want it .... NOW!!!!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
calm down, ja miałem 100% WYSYWIG, zdjąlem jeżdzców, bo się trudniej posuwało.
wyniki bede wysyałał po tym weekendzie więc spokojnie. sytuacja jest analizowana
wyniki bede wysyałał po tym weekendzie więc spokojnie. sytuacja jest analizowana
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.