Dzięki za wsparcie, stawiam piwo!Kalesoner pisze:Czyli bardzo rozsądnie. Masz flaszkę czy butelkę z alko na stole, to znaczy, że nie szanujesz organizatorów oraz nie masz rozumu i godności człowieka. Musisz doić, to przelej sobie do filiżanki, kubka, butelki, bidonu, kanki, wiadra, beczki*. Pani ze sklepu będzie szczęśliwa, przeciwnik będzie szczęśliwy, a wujek Snajper poklepie cię po plecach i da wertels original.
* zarezerwowane dla krasnoludów
[MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 2017
Re: [MASTER] Drużynowe Mistrzostwa Polski 2017
-
- Mudżahedin
Pierwsza tura trwa. Jeszcze 2 godziny. Wyniki możecie na bieżąco śledzić na stronie: http://t.dmp2017.pl/standings Postaram się też wrzucać informacje i może jakieś zdjęcia na stronie wydarzenia na Facebooku.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Pelna profeska ta stronka a SS po złoto!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Jeszcze tak dobrZe relacjowanego DMP nie widziałem
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
A ile fotek i ciekawych anegdot z turnieju....wywiady oraz analizy bitew....
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Ale Ty pierdolisz malkontencie. Wiemy wszystko co wiedziec trzeba. Do pelni szczescia brak tylko indyvidual leaderboardu ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
To wyjasnij mi prosze gdzie jest informacja kto z kim gra w 4 turze bitew?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Czy da się gdzieś podejrzeć wyniki indywidualne?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Tak, udało się je wklepać. Wyniki po 3 bitwie: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharingMyth pisze:Czy da się gdzieś podejrzeć wyniki indywidualne?
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak