Super, to ile im wklepiemy przy najbliższym meczu?Asassello pisze:... a ja chciałbym zauwazyc ze nasza reprezentacja wypadła lepiej niz obecni wicemistrzowie swiata..
tez mamy 1 pkt.. ale lepszy bilans bramek

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No to jest nas trzech. Wczorajszy mecz przywrócił mi wiarę w sprawiedliwość na świecienareszcie ktos mnie rozumie
Forza Azzurri! l'Italia se'desta!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dokładnie. Wczoraj oglądałem mecz Szwecja-Rosja. Komentator był tragiczny. Denerwowało mnie jak ciągle wymieniał zawodników Szwedzkich po imonach np. Zlatan ( Ibrahimović), Frederik (Ljungberg), Henrik (Larsson). Jakby to wyglądało, gdyby tak mówił na meczach Polskiej reprezentacji :"świetne podanie Maćka do Jacka, Jacek mija obrońcę wrzuca piłkę na pole karne, Artur z woleja strzela bramkę".Szaman pisze:Polsat ssie. to najgorsza telewizja, z najgorszymi programami, z najgorszymi prezenterami i komentatorami, ktora nie stac na przyzwoitych ekspertow.
Może lepiej nie. Często zdarzają sie mu wpadki typu myli zawodników podczas akcji lub podczas zmian.Nijlor pisze:Powinni Szpaka zatrudnić na Euro
Tak właśnie komentował Szpakowski gdy grali Hajto i Wałdoch.Jakby to wyglądało, gdyby tak mówił na meczach Polskiej reprezentacji :"świetne podanie Maćka do Jacka, Jacek mija obrońcę wrzuca piłkę na pole karne, Artur z woleja strzela bramkę".