Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Asassello pisze:... a ja chciałbym zauwazyc ze nasza reprezentacja wypadła lepiej niz obecni wicemistrzowie swiata..
tez mamy 1 pkt.. ale lepszy bilans bramek ;-)
Super, to ile im wklepiemy przy najbliższym meczu? :lol2: :wink:

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Jak Boruc będzie stał na bramce to wklepiemy -3, a jak nie będzie to o.... ... to już nie ważne. :P Poolskaa żółto-zieeloniii!

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Dzisiaj przechodzi Hiszpania i Szwecja mam nadzieję. Nie cierpię Rosjan.
Obrazek

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

hiszpa[nia juz wyszla z 1 miejsca o ile dobrze pamietam. Ma 6 pkt i wygrane bezposrednie starcia z obiema druzynami.

A Wlosi... coz maja duzo osob pauzujacych za kartki. A hiszpanie tez maja powera. Oby wygrali hiszpanie a potem zostali zniszczeni przez rozpedzonych Holandie :wink:

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

a ja sie nie zdziwie jak Wlochy zostan Mistrzem Europy ;) nie mylilem sie mowiac po 1szym meczu tej grupy kto z niej wyjdzie :P

FORZA ITALIA !!!

a i nie wiem czemu wsyzscy tak sie czepiaj Wlochow.. wszystkie mecze w grupie zagrali ladnie, bez turbo defensywny.. ciagle te stereotypy :roll: :wink:

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

nareszcie ktos mnie rozumie :D
Forza Azzurri! l'Italia se'desta!

Za kartki pauzuje Pirlo ktory gra glowne skrzypce tylko na papierze w w realu nie pokazal nic specjalnego - Camor de Rossi i Perrotta poradza sobie bez niego.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Ja nie lubie wlochow bo mi w czasie siesty wina sprzedac nie chcieli!! Zly narod :wink: :wink:

Edit: w cwiercfinale trzymma kciuki za Hiszpanow ofc :D

Awatar użytkownika
Dzidzia
Mudżahedin

Post autor: Dzidzia »

Nieznoszę włochów- hamsko grają, oszukują jak tylko mogą itd.

Za to trzymam kciuki za tulipanków chociaż ostatnio mnie wkurzyli (obstawiłem 3:1 dla nich ale musieli w ostatnich 30s strzelić jeszcze czwartą) ;[ 15 zł w plecy ale co zrobić ;]

A polacy hmmm... ja tam wiedziałem od początku że nie przejdą, troszku byłem zawiedziony jedynie tym meczem z Austrią i tym karnym ;/

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

mowisz samymi stereotypami - zobacz sobie kto ma najwiecej fauli na euro.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

nareszcie ktos mnie rozumie
No to jest nas trzech. Wczorajszy mecz przywrócił mi wiarę w sprawiedliwość na świecie :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

No bo grali lepiej , to wygrali. Zasluzenie, wygrali. Ale i tak licze ze odpadna na Hiszpanii,a jak nei to Holandia poprawi na 4-0 :wink:

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Jankiel pisze:
nareszcie ktos mnie rozumie
No to jest nas trzech. Wczorajszy mecz przywrócił mi wiarę w sprawiedliwość na świecie :)
Czworo! Włoska machina się rozpędza! Buffon na prezydenta! :)

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

O widzę, że panowie też zauważyli ewidentną wyższość Squadra Azzura nad innymi drużynami starego kontynentu. Chwali się. :)
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

szwedzi zgnieceni przez ruskich..

a kto był w studiu Polsatu ? Tomuś Hajto, Jerzy Brzęczek i jeszcze jeden niedogolony baran...(nie widziałem dokładnie bo bez okularów oglądałem :D ).

i kto według nich winien porażki naszych ? oczywiście trener- "bo zarabia najwięcej".

Tomuś, wracaj do przemycania fajek i rozjeżdżania babć na przejściach dla pieszych...

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Polsat ssie. to najgorsza telewizja, z najgorszymi programami, z najgorszymi prezenterami i komentatorami, ktora nie stac na przyzwoitych ekspertow.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Powinni Szpaka zatrudnić na Euro :)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Szaman pisze:Polsat ssie. to najgorsza telewizja, z najgorszymi programami, z najgorszymi prezenterami i komentatorami, ktora nie stac na przyzwoitych ekspertow.
Dokładnie. Wczoraj oglądałem mecz Szwecja-Rosja. Komentator był tragiczny. Denerwowało mnie jak ciągle wymieniał zawodników Szwedzkich po imonach np. Zlatan ( Ibrahimović), Frederik (Ljungberg), Henrik (Larsson). Jakby to wyglądało, gdyby tak mówił na meczach Polskiej reprezentacji :"świetne podanie Maćka do Jacka, Jacek mija obrońcę wrzuca piłkę na pole karne, Artur z woleja strzela bramkę".
Nijlor pisze:Powinni Szpaka zatrudnić na Euro
Może lepiej nie. Często zdarzają sie mu wpadki typu myli zawodników podczas akcji lub podczas zmian.
Obrazek

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Ale przynajmniej nie gada przy zmianie "niech ten zawodnik będzie kolosem z Rodos" WTF?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

a juz zupelny smiech na sali, to ekspert Probierz, ktory sie wyslowic nie potrafi, jakby go trema zzerala :roll:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Oskar
Wodzirej

Post autor: Oskar »

''James Hetfield czeskiego futbolu '' to też text komentatora z polsatu o jednym z czechów . Komentarz zawsze jest marny poza canalem + , tam chłopaki trzymają klase . Mam nadzieje , że hiszpanie zmiotą włochów w pył . Nie nawidze tych lalusiowatych płaczków .
Jakby to wyglądało, gdyby tak mówił na meczach Polskiej reprezentacji :"świetne podanie Maćka do Jacka, Jacek mija obrońcę wrzuca piłkę na pole karne, Artur z woleja strzela bramkę".
Tak właśnie komentował Szpakowski gdy grali Hajto i Wałdoch.
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5 ... _czar.html

Na rozluźnienie również legendarna analiza Gmocha .
http://www.zczuba.tv/zczubatv/1,89849,5226721.html[/quote]
Beka na maxa

ODPOWIEDZ