ale nie chciałbym żeby BP doprowadziło do momentu że wszyscy będą grali Twoją rozpą

Moderator: Barbarossa
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
dodam: jakiekolwiek sensowneShino pisze:zaklad?nie chodzi o to czym gram, rozpe idealna znammoja rozpa jest w praktyce taka sama od wydania demonow i watpie aby jakiekolwiek ograniczenie moglo ja ograniczyc... mam nawet alternatywe na true cory i inne pomysly
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
tak. Bo z dzialem sie latwiej gramyslicie ze wystawialbym dzialo gdybym nie musial?
pamietam, ze mialem podobne do ciebie zdanie jakis rok poltora temuacha, jesli dzialko won to mengile tez...
nie. bo czemu ta zmiane robic w nienajgorszej armii a inne zostawic. Np. w mojej armii ewidentnie moznaby poprawic ikon bajera lub z przedmiotow serpent staff (daje poisona i reroll wounda. Problem, ze jest to bron dostepna tylko dla liczy)czy dalo by sie zmienic malenka zasade w WE?
chodzi o to by WD hero/lord mogl brac kazda magiczna bron a nie tylko wardancer weapon [ ktora jest jedna jedyna w calym kodeksie]
sa przeciez zmiany ugrywalniajace inne slabsze armie znacznie bardziej ingerujac w zasady armii ... nie?
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash