Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Brazylia się juz wystrzelała IMHo. Holendrzy zagrają z głowa i wygrają
2 cwiercfinaly mega mocne (Bra-Hol i Arg-Nie) no i 2 sporo slabsze.
Imho z tych mocniejszych cwiercfinalow moze wyjsc kazdy.
Imho z tych mocniejszych cwiercfinalow moze wyjsc kazdy.
Liczba wiernych wzrasta - Pomarańczowi muszą wygrać , aby Dobro zwyciężyło , a kol. laik za blasfemię został pokarany przez najwyższą instancję - boga futbolu, CTHULHU !!! Fhtaghn , do cholery!!!!
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- Big Boss M.
- Falubaz
Holandia 2:1 Brazylia
Hiszpania 3:0 Paragwaj
Urugwaj 1:2 Ghana ( po dogrywce)
Argentyna 2:3 Niemcy
Coz za niespodzianka.
Mila, bo myslalem, ze Brazylia wygra, ale bylem za Holandia.
Generalnie Holendrzy maja fuksa tak patrze w tych mistrzostwach.
Nie prezentuja jakos niesamowitej formy, nisko ze wszystkimi wygrywaja, ale kulaja sie dalej
Po pierwszej polowie myslalem, ze bedzie 2/3:0 dla Brazylii.
Tak btw. tak jak na tych mistrzostwach sedziowie sa slabi, to ten Japonczyk byl konkret.
Zauwazyl deptanie przez Brazylijczyka nogi Robbena i dal zasluzenie czerwona, to samo zauwazyl chamskie wybicie pilki przez Holendra Kace, ktory chcial rzucac z autu, naprawde respekt dla samuraja.
Mila, bo myslalem, ze Brazylia wygra, ale bylem za Holandia.
Generalnie Holendrzy maja fuksa tak patrze w tych mistrzostwach.
Nie prezentuja jakos niesamowitej formy, nisko ze wszystkimi wygrywaja, ale kulaja sie dalej
Po pierwszej polowie myslalem, ze bedzie 2/3:0 dla Brazylii.
Tak btw. tak jak na tych mistrzostwach sedziowie sa slabi, to ten Japonczyk byl konkret.
Zauwazyl deptanie przez Brazylijczyka nogi Robbena i dal zasluzenie czerwona, to samo zauwazyl chamskie wybicie pilki przez Holendra Kace, ktory chcial rzucac z autu, naprawde respekt dla samuraja.
- FortinBras
- Wałkarz
Brawo! Zobaczymy jak rezt Twoich przepowiedni się spełni ;DAryjczyk pisze:Holandia 2:1 Brazylia
Dla mnie niezbyt, bo dałem 2:1 dla Brazylii, a pulka była całkiem milutka już 80złMila, bo myslalem, ze Brazylia wygra
Ja dałem z koleiHolandia 2:1 Brazylia
1. 1:2
2. 2:1
3. 2:1
4. 1:3
Zobaczymy czy cokolwiek trafie
Parravon pisze:Człowieku jaka " Flaing Skirmisza" mają zasadę Flying Cavalry a w rulebook-u poczytaj sobie o zasadach Flyers od strony 68 czytaj wszystkie zasady to nie będziesz miał takich problemów.mi_hau pisze:w RB nie ma ze Terki to Flaing Skirmisza jedynie - cold blod, Poison, flaing cavalary
Brazylijczykom nerwy puszczaly, zastanawialem sie kiedy bedzie akcja z banki ala Zidane
- Big Boss M.
- Falubaz
Brazylia IMO jeden ze słabiej prezentujących się zespołów na MŚ. Oprócz meczu z WKS nic nie pokazali.
To samo Argentyna. Gdyby nie błąd sędziego i obrońcy Meksyk pocisnoł by ich strasznie, grali o wiele ładniejszą piłkę.
Ale nie ma co gdybyć. Liczę że moja Holandia wygra turniej bo zespół 11 solidnych rzemieśników i trenera który to ogrania a nie jakiegoś Diego:P
To samo Argentyna. Gdyby nie błąd sędziego i obrońcy Meksyk pocisnoł by ich strasznie, grali o wiele ładniejszą piłkę.
Ale nie ma co gdybyć. Liczę że moja Holandia wygra turniej bo zespół 11 solidnych rzemieśników i trenera który to ogrania a nie jakiegoś Diego:P
sędziowanie w meczu Ghana:Urugwaj to jest k*** skandal! Przecież ewidentnie sędzia działa na korzyść Urugwajczyków, choć ich chamskie faule są na zbliżeniach - zwłaszcza w 2 połowie
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Mam nadzieje na karne Generalnie niezly mecz, choc na poczatku sie taki nie zapowiadal.
Ghana pozytywnie zaskakuje.
Ghana pozytywnie zaskakuje.
Ostatnie sekundy dogrywki
O ja j...... wspolczuje temu Ghanczykowi... JEsli Urugwaj wygra to zajebscie sie bedzie musial czuc...