Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Post autor: Kosmo »

Shino pisze:
thurion napisał(a):
bitwach Barb vs Assur

a myslisz, ze stracie gwardia vs gwardia roztrzynelo cokolwiek innego niz kb? :wink:
No właśnie. 3 bitwa wyglądała tak tak że jest sobie pseudo watchtower na srodku (trudny teren jakis). W tym terenie dwie trzydziestki GG. Barb miał przewage że dawał WS10 ale poprostu pierwszy wbił KB w bsb :)
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Ja też dziękuję Wszystkim.
Tym co dojechali, żeby pograć. Tym, którzy pracowali na to, żeby ci pierwsi mogli przyjechać i pograć: przede wszystkim Adamowi, Łukaszowi, państwu Jankowskim z progeniturą, Szmytowi, Laikowi, Lidderowi, Butanowi, Człowiekowi Armii i wielu innym*. Tym którzy nas wspierali, mentalnie i rzeczowo.
Przepraszam za wszelkie niedociągnięcia.
Teraz chwilkę ;) odsapnę, a potem zacznę wykręcać jakiegoś oficjalnego posta, jak na orga przystało.
Będzie więcej fotek, więcej szczegółów, bardziej szczegółowe podziękowania, może jakieś cytaty turnieju i skandale towarzyskie. ;)

*Ze zmęczenia mogłem kogoś minąć, ale naprawdę dziękuję Wam wszystkim. :)
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2010, o 18:27 przez KrzysiekW, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Irek_Dwarf
Chuck Norris

Post autor: Irek_Dwarf »

Dzięki bardzo wszystkim turniej był super(organizacja, sędziowie, jedzenie, ceny, itd.). Mam nadziej ze Śląsk dostanie jeszcze raz możliwość zrobienia mastera :D .
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

Dzięki za Turniej :)
Było super :)
I tak samo jak irek liczę na kolejnego Mastera na Śląsku

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Shino pisze:
thurion pisze: bitwach Barb vs Assur
a myslisz, ze stracie gwardia vs gwardia roztrzynelo cokolwiek innego niz kb? :wink:

jest taka szansa

kiling blow w liczbie mnogiej
Obrazek

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Ja również mam nadzieje że Silesian się odbedzie poraz kolejny :D. Choć wszystkie bitwy niestety przegrałem (wina mojej experymentalnej rozpy no i zezowatego szczęścia w rzutach), uważam tur za świetny. Pozdrowienia dla wszystkich orgów i więcej takich turów w naszej okolicy.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Gratki dla Zbyszka. Debek, weri naaaaaaajs! Haj Fajw!

Zielciu, liczylem, ze pocisniesz morroka i bedziesz walczyl o podium :( Chetnie bym zadzwonil, ale jestem w Barcelonie, wiec badz tak dobry i skrobnij w wolnej chwili na gadulca.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Zdawało mi się początkowo ze będzie zatrzęsienie VC jednak suma-sumarum nie ma takiego szału - klasa gracza jakim jest Barbarossa broni się sama.
Fajnie, że można zobaczyć Beretonie dość wysoko, może potem będzie kolej na Beastman`y :P hehe

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Moja rozpa i krótki opis bitew w tym temacie:

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 90#p632890

Na temat organizacji nie będę się wypowiadał bo po pierwsze nie nocowałem na miejscu a po drugie jestem tubylcem więc opinia może sie wydawać mocno subiektywna. Ale i tak jestem przekonany że ludzie spoza śląska są zadowoleni.

Krzysiek & spółka good job!
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Ja chciałbym podziękować wszystkim, którym chciało się przyjechać. Szczególnie jednoosobowym delegacjom z Gdańska, Poznania, Łodzi i Opola :)
Dziękuję chłopakom z Lublina, że zdecydowali się jednak do nas przyjechać, chłopakom z Bydgoszczy - kawał drogi, mam nadzieję, że odwdzięczymy się co najmniej tak samo liczą delegacją, sąsiadom z Wrocka i Krakowa i niezawodnej Warszawie - bez Was chyba żaden master nie miałby wystarczającej frekwencji. No i oczywiście dziękujęmy wszystkim graczom ze Śląska, że tak licznie się stawili - to przede wszystkim dla Was był ten master.
Osobne podziękowania dla Ósmej Bili i Schwarze Pferd - to przede wszystkim Wy się napracowaliście. I specjalne dla ZKF, którzy jako jedni z nielicznych zostali by pomóc wszystko posprzątać.

Mam nadzieję, że za rok znowu będziemy mieli okazję się spotkać na śląskim masterze (może z jakąś bardziej wypasioną nazwą).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Elegancki turniej, szkoda tylko ze w dzisiaj (niedziela) musialem jechac robic kase zamiast grac. A moja refleksja to robić rospiski pod scenariusze i kazdy ma do dom
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Turniej elegancko przygotowany. Brawa dla organizatorów.
Mimo słabego wyniku sporo nowego doświadczenia i pomysł na nową rozpe.

Mam nadzieje że za rok master znów na Ślasku :D
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Never say no to Silesian Master!

Wielkie dzięki wszystkim organizatorom, sobie i przyjezdnym.(natargałem się stołów po całym Śląsku i jestem mega zmęczony)
Teraz do rzeczy.
pokoje +
ilość miejsca+
klima na sali+ (generalnie dobrze wietrzona)
piwko tanie i można było je pić bez przypału +
bogracz+
kiełbaski+
chleb ze smalcem+
naprawdę tanie piwo i jedzenie o które zadbali orgowie(nie trzeba było się nigdzie ruszać, dzwonić i prosić się)+
afterparty+
Andrzejek obessał deathstarem+
moje 4miejsce+
najwyżej DE+
Nagroda dla hobbysty (Doceniono moje Sin'Dorei)+
picie rumu z Marynarzem +
to był pierwszy turniej na którym zagrałem wszystkie tury+
sędziowie (ku zdziwieniu co po niektórych)+
Najwyższy standard jeśli chodzi o obiekt ogromna sala, wygoda, świetne pokoje+

Ktoś podpierdolił armię Big Bossowi-
Klocek nie ścisnął Robsona-
Niestety ale Kozłów to troszeczkę zadupie-
Brak 4 sędziego siedzącego; odpowiadającego na "proste pytania"(wydaje mi się że ktoś taki powinien być który się nigdzie z miejsca nie rusza i można mu zawsze zadać pytanko, nie szukając sędziów po sali którzy byli często wzywani i oblegani)-
mikrofon szkoda że go nie było-
nie udało się nam wbić na wesele obok-
wódka skołowana przez Truepanka była okrótna-

pozdro dla wszystkich alkoholików i LEGENDY ŚLĄSKIEJ LIBACJI KLOCKA

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Ice skrobnij mi raport z libacji na GG [-o<
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

KLOCEK dzielnie zachecał innych do zabawy swoja postawa =D> =D>
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Przychodze dzisiaj na sale z rana, wchodzi andrzej z wyrazem twarzy "omfg nigdy wiecej alkoholu, dajcie mi spać" podchodzi do trupanka i tekst "Trupaaank.... nie wiesz moze gdzie sa moje buty?" xD

A Młody powinien dostać nagrode za najlepsza akcje na turnieju. Niech sam ją opisze jak wróci bo to tru epickie było :D Nie widziałem tego ale wszyscy słyszeli i opowiadali sobie nawzajem :D

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

zwłoki Klocka ciągnął Kocitzz za nogi przez cały pokój (klocek był w samych majtach, bo resztę przefarbował vomit brownem)
Wstaje rano i mówi "kurwa ale mnie plecy pieką, to pewnie jakaś wysypka..." Klocek zarzygał wszystko co się dało i pił z każdym kim się dało.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A Młody powinien dostać nagrode za najlepsza akcje na turnieju. Niech sam ją opisze jak wróci bo to tru epickie było
Tych mega akcji to było od cholery - Golonka rzuca w pierwszej turze throne of vines na slana, ifka, nie udało się zignorować miscasta, w efekcie slan idzie do warpa, a Golonka nie rzuca ani jednej pały na przebicie temple guardów. I bitwę z Barbem zaczyna armią na 1500 pts :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Było fajnie, tanie żarło dobra miejscówka, liczę na powtórkę za rok. :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

@Jankiel.
Grałem stół obok i widziałem to :D
Ale akcja Młodego i tak fajniejsza :D

ODPOWIEDZ