Nie miales juz wtedy penta. Rycki go pogonily.Niltag pisze:Demm it szkoda ze nie wiedzialem wczesniej nie stracilbym strzygi w duelu z killing blowa
BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki wyniki str. 1
Re: BAZYLISZEK 2013, 9-10.02.2013 Łomianki
Hmm jestes pewien ze to nie byla ta sama tura? Zreszta jakbym wiedzial ze tak moge to bym te atacki w championa redirectowal i by on zylZielony pisze:Nie miales juz wtedy penta. Rycki go pogonily.Niltag pisze:Demm it szkoda ze nie wiedzialem wczesniej nie stracilbym strzygi w duelu z killing blowa

Nie wazne teraz juz po bitwie a ja sie super bawilem

Zrobilem pare bledow ale wiem jakich i poprawilem troche rozpe wiec next time bedzie lepiej

"The best defense is a good offense." -Gen. George S. Patton
rulebrejkeremKarli pisze:Zatem Loder robi się gejmbrejkerem!

- swieta_barbara
- habydysz
mlepkows pisze:Proszę o wrzucenie do FAQ info o tym, z którego ambusha korzysta Pulpet: RB czy AB.
Maciek
Halo?!Pulpet:
Pulpet może korzystać z Ambusha w armii innej niż Beastmani?
- Tak. Nie potrzebujesz innych jednostek z tą zasadą, aby wystawić go w Ambushu.
Jaki save ma pocahontas ? W profilu ma 3+ ale ponieważ nie ma heavy armora a tylko lion pelt to nie wiem jak to działa
1. Jak white lion - 3+ na strzelanie, 5+ w walce
2. 3+ stałe, a jako że ma lion pelt to na strzelanie 1+
3. 3+ poprostu, lion pelt nic nie robi
Zgaduje że odpowiedz nr 1, ale jako że bazyle nie mają zasad i ekwipunku modeli które przedstawiają to kto tam wie naszą indiańską księżniczke
1. Jak white lion - 3+ na strzelanie, 5+ w walce
2. 3+ stałe, a jako że ma lion pelt to na strzelanie 1+
3. 3+ poprostu, lion pelt nic nie robi
Zgaduje że odpowiedz nr 1, ale jako że bazyle nie mają zasad i ekwipunku modeli które przedstawiają to kto tam wie naszą indiańską księżniczke