Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Kupisz nowy model od GW a na podstawce kwadratowej nadal będzie widniał rok produkcji z '92 

ID: 2477
WYjasnijcie mi jak to działa
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Wojaki mega, chociaż przerośnięta jaszczurka nie ma tego mega klimatu co reszta Age of Sigmar™ :'/

Widze, że post napisał Dhoe, wiem, że będzie marudzone.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Kto?

Nowy box z dwoma armiami do AoS a z nim dwa nowe modele bohaterów. I tak jak krasnolud wygląda jak każdy inny steampunkowy kraś z AoS

tak mag Tzeentcha na dysku jest całkiem spoczko, chociaż nie lubię modeli wyważonych w ten sposób

No i przy okazji odświeżenia podręczników do obu armii będą też nowe Endless Spelle

tak mag Tzeentcha na dysku jest całkiem spoczko, chociaż nie lubię modeli wyważonych w ten sposób

No i przy okazji odświeżenia podręczników do obu armii będą też nowe Endless Spelle

Powiedzcie mi czy GW nie robi pięknych modeli w przystępnej cenie.
Kiedyś x lat temu pamiętam , jak spora ilość graczy miała ból zadka , że GW robi ładne modele a po zawyżonych cenach . Teraz te ceny są naprawde niskie w porównaniu do kikstarterów czy konkurencji a jakościowo są często o przynajmniej poziom wyżej.
Kiedyś x lat temu pamiętam , jak spora ilość graczy miała ból zadka , że GW robi ładne modele a po zawyżonych cenach . Teraz te ceny są naprawde niskie w porównaniu do kikstarterów czy konkurencji a jakościowo są często o przynajmniej poziom wyżej.
- swieta_barbara
- habydysz
Kiedyś męczyliśmy starych o hajs na ludki. Teraz zarabiamy sami, a to hobby jak się porówna np. do windsurfingu jest tanie.
Teaser nowych elfów
https://www.youtube.com/watch?v=977qaeqBTzw
https://www.youtube.com/watch?v=977qaeqBTzw