[Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Re: [Katowice; 02.03.]EURO w RUDYM GOBLINIE

Post autor: zaf »

Qc
pała z jasnowidztwa

1 Robert B. woch
2. Durin woch
3. Qba ?
reszty nie pamietam

turniej wporzo
9miejsce
3 wygrane :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Uuuu... rośnie nam Gwiazda Południa - Robert też wygrał w Krakowie - przy czym był miły ,konkretny i efektywny ...miło był patrzeć jak gra. Graty Robert!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

PiotrB pisze:Uuuu... rośnie nam Gwiazda Południa - Robert też wygrał w Krakowie - przy czym był miły ,konkretny i efektywny ...miło był patrzeć jak gra. Graty Robert!
Nom zapodał 3 machy

Kofta
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kofta »

Gratulacje! Szkoda, że nie udało się dojechać...

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Dzięki za bardzo fajny turniej - dzięki przeciwnikom za bitwy, gratulacje dla Roberta za organizacje i wynik :) .

Solo praktycznie nie ruszył się ze swojej krawędzi - jedynie keeperem na 2 ranach postanowił przyjąć 3 oddziały łuków wspartych magią i hodą, jednak jedni nie zdali swifta, a pozostali nie dali rady i skończyliśmy po 10.

2 bitwa - Sas, EMP, pojechałem mocno do przodu, magią i strzelaniem zdjąłem 3 maszyny i BSBka, spanikowałem 30 halabard z dużym magiem - nie zebrali się do czekającej na nich kanapki z wildów tancerzy i driad. 20

3 bitwa - Tomek Miszta,WE. Jak większość graczy nie lubię grać mirrorów, ciężko grać na bardzo podobną rozpiskę - Tomek miał jednak 40 driad które w mirrorze są bardzo skutecznie, po wielu bojach, strzelaniu i skończyliśmy 12 dla mnie.

W sumie 4 miejsce. Cieszę się że ar.com podjął właściwą decyzję i dodał WE jeszcze 100 pkt, mam nadzieję że się jeszcze zreflektują i dadzą z powrotem te -10% :P
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Dzięki Robercie za kolejny bardzo udany turniej. Dużo, dużo ludzi. Trochę nowych twarzy, których nie widziałem na śląskich lokalach.
Pierwszy raz przećwiczyłem nowe krasnale - pierwsze wrażenie, są słabsze od starych. Helikopterki - zrobiły wrażenie tylko na moich skinkach - ale one mają tylko T2. Wreszcie działa na kurdupli magia - nie idealnie, ale działa.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Genialna lokalizacja!
Dużo ludzi, fajny tur, bez obsuw:)

Dzięki dla Roberta za organizacje i dla przeciwników: Nina, Debelial, Master wszystko fajnie i bez spin:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Robert gratki dwóch wygranych w 2 dni.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

119 punktów w dwa dni?

Brawo!
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Dziękuję wszystkim za przybycie. Była super atmosfera. Gratulacje dla Durina i Qby.

Wyniki:

1. Ja 60
2. Durin 48
3. Qba 46
4. Laik 43
5. Master 42
6. Bombay 40
7. Butan 40
8. Spawn 38
9. Zaf 38
10. Denis Seweryn 36
11. Eldritch 36
12. Jankiel 36
13. Miszta 34
14. Eltharion 34
15. Sasomir 32
16. Wa_Wa 31
17. Marek B. 31
18. Bercik 30
19. Solo 27
20. Panter 26
21. DeBelial 25
22. Duży Paweł 25
23. Grichalk 25
24. Haggis 24
25. Dragomar 23
26. Nina Love 20
27. Twister 20
28. Jaaf 20
29.Pinka 19
30. Kopyt 18
31. Fluffy 16
32. Radek Janik 13
33. Gremli 11
34. Ossa 6

Dziękuję raz jeszcze i zapraszam wszystkich na następny tur. Więcej szczegółów w najbliższej przyszłości.

Dziękuję za opinie. Dziękuje moim przeciwnikom.

I bardzo dziękuję Seviemu, Dydowi i Panterowi za pożyczenie płotków na turniej. Chłopaki na następnym turnieju stawiam wam piwo.
Ostatnio zmieniony 2 mar 2014, o 22:24 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

W sumie 4 miejsce
To straszny ścisk musiał być poza podium, skoro ledwo 42 punkty starczyły na 4 miejsce.
Super turniej, wynik słaby. Ale przynajmniej nic nie przegrałem.

Gratulacje Robert. Bardzo ładny wynik, ale trochę szkoda tego jednego punktu z wczoraj :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Spawn znów musiał grać ze zwycięzcą turnieju. Masz ci los. :D

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

duży ścisk dobrze świadczy o poziomie tur.nieju, jednak miałem 43 pkt, z Tomkiem źle 1 banner policzyliśmy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Jankiel pisze:
Gratulacje Robert. Bardzo ładny wynik, ale trochę szkoda tego jednego punktu z wczoraj :)
No patrzcie jaki wymagający :D . To Prawda, że był ścisk pod podium. Dodam wyniki każdego gracza
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

będą foty?
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

Dzięki za turniej. Miło było zobaczyć znajome twarze. Bitwy bezstresowe i dość zabawne.
Miejsce macie rewelacyjne!
PS No i szczurki dały radę 3 i 6 miejsce - kto by się spodziewał.. ;)
instagram.com/kuba.michonski

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

renesans batlowego południa - dwa turnieje dzień po dniu i full ludzi (ponad 30 osób na każdym)... :mrgreen: Fajnie ! Byle tak dalej . Tym razem zapłacę przedpłatę do Katowic od razu.... :mrgreen:
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

pierwsza bitwa

Bercik he
ktos powiedzial ze ta bitwa ustawi nam turniej i mial racje
po szachownicy okazalo sie ze ilosc moich fastow przewazyla i dokopalem sie do wl z kadra odpowiedni moment i -3ld zrobilo bitwe. sporo pomoglo mi tez zwazywienie lorda maga po ifce bercik stracil 3lv magii

szkoda mi tylko witchek ktore poswiecilem w celach sprawdzenia czy daja rade feniksom
nie daja
13p

Wawa
ogry
zrobilem co moglem ale zabraklo 2giej czesci 6 tury zeby zdjac kadre witchkami (kadra miala 2 soulblighty ) i meaneterow scout do zera exekami i warlokami z boku

pewnie bylaby maska a tak 14p
ponarzekam ze gracz widzac moja armie wystawial sie tak dlugo ze obok Tomek Miszta zaczel 2ga ture a my sie wystawialismy

Eldritch
bitwa ktora nie lezy mojej armi czyli woch gdyby nie lord ktory zamienil sie w demona byloby gorzej a tak 11p ktore pozbawilo mnie marzen o wyzszym wyniku
Uratowałem tez Sergiowi pkt. Bo bidak w ferworze walki zapomniał ze rydwany prócz impaktów maja jeszcze ataki z koni i jeżdzców, kosztowało mnie to 375p ale satysfakcja z gry bez wałów jest :P

niemniej 9miejsce z wymagajacymi przeciwnikami nie jest porazka przynajmniej nie bylem 19sty (graty Solo)
dzieki graczom za fajne bitwy, bez spin
Robertowi za Tur

do zobaczyska

PS. Moze ktos napisze o bitwach z nowymi kraskami

Qba
Chuck Norris

Post autor: Qba »

Zaf - nie miej pretensji do Tomka (wA-wa). On ma takie usposobienie, jest z tego znany ale nie robi tego złośliwie. Gra w swoim tempie i robi to bardzo dokładnie :wink:
instagram.com/kuba.michonski

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Pretensje sa uzasadnione bo bitwy nalezy dogrywac. Druga i tak byla przedluzona przerwa na obiad. W przypadku ńiedogrania parzystosci nalezalo zasymulowac wynik CC i dopisac stosowne punkty graczom.

Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

ODPOWIEDZ