Zielona horda WarBlessa (oszukaj system): 28.11.2012
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Zielona horda WarBlessa (Cała Horda) 19.07.2009
Szacun panie szacun zajebiscie to wszystko wyglad w kupie Kawalek fajnej armijki !! Gratulacje
Zajebiście to wygląda , również wielki szacun
piekna armia i to cala pomalowana na rownym poziomie
ahh w 2020 tez pewnie juz skoncze moja armie (proporcjinalnie do tempa malowania terazniejszego) ]:->
ahh w 2020 tez pewnie juz skoncze moja armie (proporcjinalnie do tempa malowania terazniejszego) ]:->
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
tez tak chce
Chciałem tylko napisać, że bardzo bardzo ładnie wyszła Ci armia i naprawde mi się podoba. Mega armia orków Pomijając zdolności taktyczne to pewnie na swoje dni chwały będzie niestety poczekac na lepsze czasy PZDR
King of the Slayers, and the Slayer of Kings
- Tiger Brown
- Kradziej
Zazdrośnik.Shino pisze:bejca? phi... pomalowalbys cos jak bialy czlowiek a nie zadowalal polsrodkami...
Gratki! 320 figurek pomalować w jednolitą armię - to już jest na co popatrzeć. [oklaski]
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pierwsze zdjęcie grupowe powala na kolana. Piękna armia, świetny klimat i na dodatek fajna sceneria
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Narazie mam tryb "Nie chce mi się" i nie maluje nic.
Ale powoli dojrzewam do domalowania do orków regimentu trolli. Ze 4-5. Modele juz skupuję (jeśli ktoś ma ze dwa stone trolle, najlepiej niepomalowane, to moge byc zainteresowany - zalezy od wzoru, bo nie chce, zeby mi sie zbytnio powtarzaly), wiec pewnie niedlugo je maźne...
Co do BOrków, to obiecuje, ze pomaluje ich zaraz, jak tylko beda w stanie powalczyc z heflicką, albo delficką elitarną piechotą jak rownorzedny przeciwnik.....
Ale powoli dojrzewam do domalowania do orków regimentu trolli. Ze 4-5. Modele juz skupuję (jeśli ktoś ma ze dwa stone trolle, najlepiej niepomalowane, to moge byc zainteresowany - zalezy od wzoru, bo nie chce, zeby mi sie zbytnio powtarzaly), wiec pewnie niedlugo je maźne...
Co do BOrków, to obiecuje, ze pomaluje ich zaraz, jak tylko beda w stanie powalczyc z heflicką, albo delficką elitarną piechotą jak rownorzedny przeciwnik.....
Bless , ale my chcemy BO , a Twoje warunki sa takie , ze wszyscy ze starosci umrzemy w oczekiwaniu