Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego modele do KoW abyssal dwarfów są takie drogie (w porównaniu do innych armii Mantica, aby ktoś mi nie wyjeżdżał zaraz z hejtem).
Bo sa to ichnie plastikowe krasie z metalowymi czesciami do zlozenia Abyssali. Czyli placisz za zestaw plastikowe krasnoludy + metalowe czesci do konwersji.Never pisze:Co dalej? Odpowiedź jest jasna, czekamy 30k lat do Imperatora. Przynajmniej dla mnie. 40 ma fajne zasady i przyjemnie się gra.
Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego modele do KoW abyssal dwarfów są takie drogie?
No widzisz i nie mam do ciebie pretensji, że piszesz o 40k ;PNever pisze:Co dalej? Odpowiedź jest jasna, czekamy 30k lat do Imperatora . Przynajmniej dla mnie. 40 ma fajne zasady i przyjemnie się gra.
Grichalk pisze: Bardziej mnie dziwi, że ludzie nadal rozważaja jako alternatywę inny system tego samego producenta (40K). Osobiście wiolę inne alternatywy, gdzi jest lepsze podejście do klienta i taniej
chyba raczej Age of Emperorwspierać. Wystarczy, że 40k będzie miało swoje chude lata jak WFB i GW obwieści powstanie Age of Space Marines,
w którego prawie nikt nie gra w skali światowej, o czym świadczy chociażby reakcja ichniego ceo na nagłe zainteresowanie systemem ;DTheo pisze: bazując na whine z tego działu, mogę powiedzieć, że KOW to skrót
KOW = Killer Of Warhammer
Masz rację, Age of Emperor lepsze.Murmandamus pisze:chyba raczej Age of Emperorwspierać. Wystarczy, że 40k będzie miało swoje chude lata jak WFB i GW obwieści powstanie Age of Space Marines,
Że tylko na kwadratach.Barbarossa pisze:Imperator się budzi i tworzy nowy świat, w którym wszyscy biegają na kwadratowych podstawkach?
Szaleństwo!
Szczwaniak pisze:https://www.facebook.com/groups/1047612265268137/ polecam gorąco zainteresowanych kontynuacją wfb
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish pisze:Szczwaniak pisze:https://www.facebook.com/groups/1047612265268137/ polecam gorąco zainteresowanych kontynuacją wfb
to ja poczekam na szwedów jednak
To jakaś inicjatywa tylko dla użytkowników Facebooka ? Tak jak misje w Destiny tylko dla kupujących Red Bulla?Szczwaniak pisze:https://www.facebook.com/groups/1047612265268137/ polecam gorąco zainteresowanych kontynuacją wfb
nawet mnie kufa nie osłabiajKal_Torak pisze:
Masz rację, Age of Emperor lepsze.
Ponadto z tego co już się w tym temacie przewijało, AoS to testowa przymiarka do zredukowania WH40k do Age of Emperor ;P
Zakładając, że AoS będzie miał wynik zadowalający GW to oczekiwałbym, że po przeniesieniu się na WH40k ten system by przestał istnieć zanim bym zebrał armię do Wh40k ;P.
Yeah, I've been bitten too many times by Mantic to really trust them anymore. The rules for Deadzone and Mars Attacks turned out pretty terrible in the end - unbalanced, and unfinished. And the quality of their resin/plastic hybrid was lacking to say the least. Having to hit up Jake Thorntons blog for the FAQ's and missing rules instead of the Mantic site was incredibly annoying too.