doczekam się odpowiedzi?Paffeu pisze: tylko nie rozumiem, czemu uparliście się z progami co dwa punkty, to bez sensu przeciez

hmm ty to mowisz misiu?Dalmar pisze: Uważam też że każdy gracz WFB powienin też co nieco wiedzieć o świecie WH oraz znać\czytac zasady a temu sprzyjają testy wiedzy. Kiedy ich nie było sędzowie zawsze byli zarzucani masą "bzdurnych" pytań a tak ludzie mają jakąś dodatkową motywane żeby znać zasady.
zapraszamyGajowy pisze:to sie pierwszy raz na draconie zjawie
i takie pytanie, nigdzie nie znalalzme info o armiach z SoC ....
Simi można raz przetestować tylko nie może to być rozwiązanie które wejdzie w życie na polskiej scenie batlowej, bo zaczniemy się cofać w rozwoju.Scimitar pisze:Jeden "inny" turniej w kalendarzu może być![]()
a ja uwazam ze cofniecie sie to laczenie pkt z hobby i bitew - to zrodzilo dzisiejsza schizochora sytuacje - placisz - masz, ja nie jestem mega malarzem i mam zawsze ciut nizsze oceny od co niektoryh i (co prawda raz mi sie zdazylo bo za wysoko na masterach nie bywam) z jedynej szansy na podium na masterze (3ci) spadlem na 6te miejsce, ostatecznie mi to wisi ale jak widze ze ktos wygral amstera bo..... mial ladniej pomalwana armie i znal lub zwalowal z orgami test wiedzy to ja Cie prosze. Nie mowie juz o samym ocenianiu armii ktora niedawno malowalem w 2-3 dni cala pewnemu znanemu graczowi a ja na pewno tak wysokich not bym nie dostal.Dalmar pisze:Simi można raz przetestować tylko nie może to być rozwiązanie które wejdzie w życie na polskiej scenie batlowej, bo zaczniemy się cofać w rozwoju.Scimitar pisze:Jeden "inny" turniej w kalendarzu może być![]()
Co do WYSYWIG-a i rozpiski to dalej uważam że powinny być za to dodatkowe punkty np: 5 max. 10 do klasyfikacji całościowej i powinno to byc restrykcyjnie oceniane.
Manfred pisze:Będe razem z moim panzer divisionem
zapowiada się gruby turniejSiimson pisze:Po wstępnym rozeznaniu ze Szczecina pojawi sie całkiem liczna ekipa. 5 osób juz na 100% a możliwe że nawet koło 13-15 się wybierze