Drużynowe Mistrzostwa Polski
- Kedziorson
- Masakrator
Bilet Turystyczny jest ważny od 18ej w piątek, do 6ej w poniedziałek i kosztuje 60 zł na 2gą klasę oraz 80 zł na 1szą - zresztą już wam Rzymek napisał.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
@Shino - można używać specjalnych broni dla gigantów Khemrii
@Kosa - możesz użyć smoków jako Rhinoxów jeśli to oczywiście będą konwersje a nie po prostu smoki na większych podstawkach Chętnie z resztą obejrzę sobie tę armię
Odnośnie punktów Soft Scores, stwierdziliśmy, że 5 PM będzie w sam raz. W sumie dużo mniej niż było rok temu (0,5 na 5 możliwych do zdobycia, w tym roku 5 na 310) ale i tak może trochę pomieszać w rankingu Poprawka już naniesiona w reglaminie.
@Dudi i inni
Jeśli chodzi o ludzi ze wschodu z w miarę dogodnym dojazdem do Wawy to gadajcie z Szafą. On będzie załatwiał autobusy z Wawy, które dojadą wprost na turniej i na pewno będą za rozsądną cenę. Konwent jest już od czwartku więc z noclegami wcześniej nie ma najmniejszego problemu.
Tak w ogóle to ja i Snajper będziemy na Draconie, więc tam będziemy mogli odpowiedzieć na pytania albo omówić niektóre kwestie na żywo.
@Kosa - możesz użyć smoków jako Rhinoxów jeśli to oczywiście będą konwersje a nie po prostu smoki na większych podstawkach Chętnie z resztą obejrzę sobie tę armię
Odnośnie punktów Soft Scores, stwierdziliśmy, że 5 PM będzie w sam raz. W sumie dużo mniej niż było rok temu (0,5 na 5 możliwych do zdobycia, w tym roku 5 na 310) ale i tak może trochę pomieszać w rankingu Poprawka już naniesiona w reglaminie.
@Dudi i inni
Jeśli chodzi o ludzi ze wschodu z w miarę dogodnym dojazdem do Wawy to gadajcie z Szafą. On będzie załatwiał autobusy z Wawy, które dojadą wprost na turniej i na pewno będą za rozsądną cenę. Konwent jest już od czwartku więc z noclegami wcześniej nie ma najmniejszego problemu.
Tak w ogóle to ja i Snajper będziemy na Draconie, więc tam będziemy mogli odpowiedzieć na pytania albo omówić niektóre kwestie na żywo.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Jerzyn pisze: ja juz mam w domu oltarzyk na czesc Furiona, niedlugo wraz z niejakim świtoniem od krzyzy bedziemy organizowali ogolnopolska akcje pt. "Obnizyc akcyze na paliwa i Furion na prezydenta!". Ktos chetny do pomocy?
- Bladeweaver
- Mudżahedin
Rozumiem że z tego zapisku wynika iż Lustria dopuszczona... i teraz pytanie czy Lizardmeni to inna armia niż Red Host of Tehenhauin... Czyli czy moge mieć w teamie L i RHoTHrabia pisze: Imienni bohaterowie: Poza Lustrią niedopuszczeni.
Nie możesz - tak samo było w zeszłym roku. Np. VC i AoS były liczone jako ta sama armia.
- Twój WS?
- Tak
- Bladeweaver
- Mudżahedin
I Teraz muszę przez ciebie pomalować dużo figurek...
I am so evil Tak na marginesie - gdyby któraś drużyna miała problem z powodu zakazu dublowania armii piszcie - zawsze może się uda znaleźć jakąś armię do pożyczenia (u nas albo u Rogatego) jeśli nikt z waszych okolic nie będzie miał pożyczyć.
- Twój WS?
- Tak
co z dzialami DoW?Hrabia pisze:@Shino - można używać specjalnych broni dla gigantów Khemrii
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
cos sie tak uparl?
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
regulamin jasno okresla co z działami DoW. Nikt Ci nie każe brac udziału w tym turnieju. Jak sie nie podoba to po prostu zostan w domubigpasiak pisze:co z dzialami DoW?Hrabia pisze:@Shino - można używać specjalnych broni dla gigantów Khemrii
pozdrawiam
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Teraz dopiero przeczytałem zasady turnieju...pajoj...dziwne to liczenie punktow, no ale dobra.
Tak jak w regulaminie. W tej kwestii na pewno zmiany nie będzie.bigpasiak pisze: ...
co z dzialami DoW?
- Twój WS?
- Tak
Ciebie sie pytam?Asassello pisze:regulamin jasno okresla co z działami DoW. Nikt Ci nie każe brac udziału w tym turnieju. Jak sie nie podoba to po prostu zostan w domubigpasiak pisze:co z dzialami DoW?Hrabia pisze:@Shino - można używać specjalnych broni dla gigantów Khemrii
pozdrawiam
nie? to nie odpowiadaj za kogos.
czy moze boisz sie ze Twoj smoczek lub ST [zaleznie czym grasz] nie bedzie sobie mogl ot tak latac z WE?
regulamin jasno okresla limited jednak mozna wziac stare hordy i specjalnych gigantow... no sorry.
jedna rzecz zakazana w GW a druga to specjalna opcja z WD [nie jak AL do chaosu zatepujaca booka ale bonusowa] a DoW to normalnie dostepna jednostka w moim kodeksie. Moze nie w Twoim nowym ale u mnie jest i chcialbym nim zagrac.
Co masz przeciw?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
@Hrabia - dlaczego? Shino dostal swoje bronie dla gigsona...
daj spokoj shino... limited to limited i nie ma tam herosow specjalnych i nie przeginaj. doskonale wiesz o co mi chodzi. to jest DMP a nie zwykly master i jak sie robi ustepstwa dla jednych to fajnie by bylo zeby inni tez mogli pograc jak chca.
daj spokoj shino... limited to limited i nie ma tam herosow specjalnych i nie przeginaj. doskonale wiesz o co mi chodzi. to jest DMP a nie zwykly master i jak sie robi ustepstwa dla jednych to fajnie by bylo zeby inni tez mogli pograc jak chca.
Abandoned
Abandoned
jezu, chlopaku, ale sie cisniesz... uwazaj, zeby ci zyla nie wyskoczyla
takie sa zasady turnieju i juz. mi sie tez nie podoba np. sposob liczenia punktow, a jakos nie robie z tego la grande afeira...
takie sa zasady turnieju i juz. mi sie tez nie podoba np. sposob liczenia punktow, a jakos nie robie z tego la grande afeira...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Nawet z armatami nie odbierzesz Rogatemu Szczurowi mistrzostwa, więc po co tracic nerwy?daj spokoj shino... limited to limited i nie ma tam herosow specjalnych i nie przeginaj. doskonale wiesz o co mi chodzi. to jest DMP a nie zwykly master i jak sie robi ustepstwa dla jednych to fajnie by bylo zeby inni tez mogli pograc jak chca.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.