Życie DE
Moderator: Yudokuno
Ja jestem jej strazą przyboczna wiec mi zawsze wybaczyArtein pisze:SauruS PoweR, właśnie stwierdziłeś, że temat założony przez samą Hag Queen tego forum jest "z dupy"....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
@Artein- ty masz jakas fobie z tym durnym emotem, dajesz go zawsze po wypowiedzi niezaleznie czy pasuje czy nie
pozdro
O właśnie fajnie że robi się temat o histori DE , trapi mnie jedna rzecz kto jest bardziej perfidny HE czy DE ??? ( pewnie wielu z was mnie wyśmieje ) ale gdyby nie fakt że Haje niechciały Malekitha na króla Feniksa i przez to niedoszły Wiedźmi Król zwiedzał świat i kombinował z magią Chaosu to MOŻE teraz **** byśmy jakąś Bretką która jest przepakowana. Właśnie to jest piękne w DE wymagają troszkę więcej myślenia niż inne armię ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
sorry stary ale strasznie belkoczesz...Zimnokrwisty pisze:O właśnie fajnie że robi się temat o histori DE , trapi mnie jedna rzecz kto jest bardziej perfidny HE czy DE ??? ( pewnie wielu z was mnie wyśmieje ) ale gdyby nie fakt że Haje niechciały Malekitha na króla Feniksa i przez to niedoszły Wiedźmi Król zwiedzał świat i kombinował z magią Chaosu to MOŻE teraz **** byśmy jakąś Bretką która jest przepakowana. Właśnie to jest piękne w DE wymagają troszkę więcej myślenia niż inne armię
masz jakis problem z samoocena
jak ci granie de nie wychodzi to sie przerzuc na demony.
dobra armia na początek.
Jest możliwosć grania mniej kombinacyjnie czyli prosciej i latwiej ale i tak z mocnym skutkiem.
BG, kociolek, magia, jakiś ostrzal, jak i kociolek to i może exeki. Rozpiska fajna, mocna i w sam raz dla początkującego. W miare nabierania doświadczenia armia staje się naprawde świetna, bo jest bardzo kombinacyjna, dużo śmieciuchów, które ladnie wkurzają wroga i kreują sytuacje na polu bitwy dla Druchi.
Tylko po prostu po pierwszych Twoich postach ziirytowaleś uzytkowników. Od razu bylo czuć, że nie masz jak narazie wiele wspólnego z wfb a bardzo się wymądrzaleś. Ot co.
Jest możliwosć grania mniej kombinacyjnie czyli prosciej i latwiej ale i tak z mocnym skutkiem.
BG, kociolek, magia, jakiś ostrzal, jak i kociolek to i może exeki. Rozpiska fajna, mocna i w sam raz dla początkującego. W miare nabierania doświadczenia armia staje się naprawde świetna, bo jest bardzo kombinacyjna, dużo śmieciuchów, które ladnie wkurzają wroga i kreują sytuacje na polu bitwy dla Druchi.
Tylko po prostu po pierwszych Twoich postach ziirytowaleś uzytkowników. Od razu bylo czuć, że nie masz jak narazie wiele wspólnego z wfb a bardzo się wymądrzaleś. Ot co.
Zimnokrwisty pisze:Chyba DE to był zły pomysł dla początkujacego , ale no cóż będe się starał
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Chyba żartujesz? Nowe DE są jedną z różnorodnych armii i nie ustępującą innym pod jakimś znaczącym względem. Stare DE były złym pomysłem, nowe są porównywalne z każdą armią oprócz VC i DoC, w tym momencie.
To co Raptor, naforumowałeś się już powiadasz?SauruS PoweR pisze:sorry stary ale strasznie belkoczesz...
masz jakis problem z samoocena?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash wszczyscy wiedza ze jestes modem i masz duzo postow wiec nie musisz "zabarwiac" nam tematuTomash pisze:To co Raptor, naforumowałeś się już powiadasz?SauruS PoweR pisze:sorry stary ale strasznie belkoczesz...
masz jakis problem z samoocena?
pozdro
Ja mam fajniejszy, ścinam głowyzinio pisze:a ja jestem takim a'la noblem DE bo prowadzę własny biznes
(sprowadzę niewolnika z każdego zakątka świata)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Właśnie dostałam od Jankiela hydrę:D Wygrał ją dla mnie na lokalu. Oczywiście od razu ją obrobiłam z nadlewek, tnąc sobie przy tym paluchy. Nic to - ej, jaka ona jest śliczna! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Corvus Albus
- Kretozord
na jakim lokalu wygrać można takie rzeczy to się zjawię
?
![Obrazek](http://www.padportal.net.pl/uploads/banners/b4d42159c6c0b0f393e93adef6349f8c.jpg)