Życie DE
Moderator: Yudokuno
Życie DE
Temat do luźnych pogaduszek o naszych Mroczniakach. Ostrzegam - nie pozostanie bez kontroli, więc nie przeginać, Panowie
Hag Queen
Hag Queen
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Pochwal się jeszcze gdzie pracujesz, to dopiero zaczną Ci współczuć
Mój kolega pracuje w Orlenie na niezłym stanowisku i już jest praktykującym alkoholikiem
Mój kolega pracuje w Orlenie na niezłym stanowisku i już jest praktykującym alkoholikiem
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja siedzę w domu chora, a tu mój prezes dzwoni i błaga, żebym już od poniedziałku wróciła, bo On nie wyrabia i biuro Go przerosło Ciężkie jest życie Hag Queen...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
jutro jest egzamin na aplikację radcowską...
Ciężkie jest życie prawniczego dark elfa.
Ciężkie jest życie prawniczego dark elfa.
Ogladajcie jutro wiadomości jak zobaczycie ze ktos zginął to moja robota
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
nieźle a jest tam opisane ze Dark elfy umieją dobrze pić?Tularian pisze:w podręczniku pisze: rozżaleni wygnańcy z Ulthanu
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
ekhm... "jest napisane"... Nie to, że się czepiam ;PTularian pisze:w podręczniku pisze: rozżaleni wygnańcy z Ulthanu
A DE mają prawo narzekać: jeśli jedyne kobiety, które się na codzień ogląda, to pijaczki i ćpunki z poskręcanymi, niemytymi włosami...
Ja jestem babą, więc narzekać nie powinnam. Nawet nie mam na co: życie jest różowiutkie jak Jola Rutowicz i rozgarnięte jak kupa liści jesienią - dlatego mi się uśmiech na stałe do gęby przykleił
I na dodatek zaprzysiężone dziewice, czyli niedotykalskie. Normalnie dramat. Sam bym został emo w takim środowiskuYudokuno pisze:A DE mają prawo narzekać: jeśli jedyne kobiety, które się na codzień ogląda, to pijaczki i ćpunki z poskręcanymi, niemytymi włosami...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Zapminacie o Czarodziejkach
Patryk aktualnie jest do dopuszczona uproszczona forma dla debili którzy nie umieją mówic normalnie.
Patryk aktualnie jest do dopuszczona uproszczona forma dla debili którzy nie umieją mówic normalnie.
spokój mi tam - jestem filologiem, więc się czepiam. Forma jest niepoprawna. A że dopuszczalna? Brutalizacja języka. Niestety mało kto teraz wie, jak poprawnie mówić po polskuPatryk pisze:O, właśnie.
Jak to jest z tym 'jest napisane'? W przypadku takiego zdania jak napisał Tularian chyba może być dopuszczone 'pisze'? W tym wypadku np. byłby podmiot domyślny - tutaj autor podrecznika. No, jak to jest? ; )
Całkiem sie z Tobą zgadzam to smutneYudokuno pisze:spokój mi tam - jestem filologiem, więc się czepiam. Forma jest niepoprawna. A że dopuszczalna? Brutalizacja języka. Niestety mało kto teraz wie, jak poprawnie mówić po polskuPatryk pisze:O, właśnie.
Jak to jest z tym 'jest napisane'? W przypadku takiego zdania jak napisał Tularian chyba może być dopuszczone 'pisze'? W tym wypadku np. byłby podmiot domyślny - tutaj autor podrecznika. No, jak to jest? ; )