![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Hag Queen
Moderator: Yudokuno
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
nieźle a jest tam opisane ze Dark elfy umieją dobrze pić?Tularian pisze:w podręczniku pisze: rozżaleni wygnańcy z Ulthanu
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
ekhm... "jest napisane"... Nie to, że się czepiam ;PTularian pisze:w podręczniku pisze: rozżaleni wygnańcy z Ulthanu
I na dodatek zaprzysiężone dziewice, czyli niedotykalskie. Normalnie dramat. Sam bym został emo w takim środowiskuYudokuno pisze:A DE mają prawo narzekać: jeśli jedyne kobiety, które się na codzień ogląda, to pijaczki i ćpunki z poskręcanymi, niemytymi włosami...![]()
spokój mi tam - jestem filologiem, więc się czepiam. Forma jest niepoprawna. A że dopuszczalna? Brutalizacja języka. Niestety mało kto teraz wie, jak poprawnie mówić po polskuPatryk pisze:O, właśnie.
Jak to jest z tym 'jest napisane'? W przypadku takiego zdania jak napisał Tularian chyba może być dopuszczone 'pisze'? W tym wypadku np. byłby podmiot domyślny - tutaj autor podrecznika. No, jak to jest? ; )
Całkiem sie z Tobą zgadzam to smutneYudokuno pisze:spokój mi tam - jestem filologiem, więc się czepiam. Forma jest niepoprawna. A że dopuszczalna? Brutalizacja języka. Niestety mało kto teraz wie, jak poprawnie mówić po polskuPatryk pisze:O, właśnie.
Jak to jest z tym 'jest napisane'? W przypadku takiego zdania jak napisał Tularian chyba może być dopuszczone 'pisze'? W tym wypadku np. byłby podmiot domyślny - tutaj autor podrecznika. No, jak to jest? ; )