Plemiona
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kedziorson
- Masakrator
Robson zapraszam na 25 Uni, stare ale jare ja zaczelem niedawno i mam spokoj:D
Raz, dwa razy na rok daje sie wciagnąć w wirtualny świat. Nagram sie, nagram... az mi sie zrobi niedobrze i wtedy moge z powrotem wrocic do ukochanego batla. Narazie farmię na plemionach a figsy się kurzą (w kazdym raie jesli chodzi o malowanie... ). Dobrze, trzeba czasem odpoczać.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja gram wciaz w warcrafta 3: ft. Fajnie jest. Tak niestresujaco, a jednak multi player. No i battle.net to chyba najlepszy system multi.
- swieta_barbara
- habydysz
Laddera klepie, ostatnio glw rt, ale momentami przestawiac sie na at.
Grałem na 1 Świecie jako dyplomata Vargh i dociągnąłem plemię do 20 miejsca w rankingu, mimo tego, że unikalismy przyłączania sie do najsilniejszych. Plemie pełne uporu, ale "klymatyczne".
Ze świata 1 zrezygnowałem z nudów (po paru miesiącach naprawdę się nudzi) i przeniosłem się na świat 3 gdzie siedzę na granicy kontynentów 54/55 i sobie farmię z nudów (nie chce mi się robić szlachcica). Na razie moja najlepsza farmą jest wiocha o nazwie Kislev
Długo grałem jako bezplemienny, ale jakoś sentyment do Vargh mi pozostał, mimo czegoś koło 40stego miejsca w rankingu plemion (sorki, ale nie trawię masówek typu Gotyx, Sparta i inne takie).
Jak Wam póki co idzie?
Ze świata 1 zrezygnowałem z nudów (po paru miesiącach naprawdę się nudzi) i przeniosłem się na świat 3 gdzie siedzę na granicy kontynentów 54/55 i sobie farmię z nudów (nie chce mi się robić szlachcica). Na razie moja najlepsza farmą jest wiocha o nazwie Kislev
Długo grałem jako bezplemienny, ale jakoś sentyment do Vargh mi pozostał, mimo czegoś koło 40stego miejsca w rankingu plemion (sorki, ale nie trawię masówek typu Gotyx, Sparta i inne takie).
Jak Wam póki co idzie?
Jakoś tego nie widzę... lojalność ponad wszystko
Ale jak tak dobrze Wam idzie na S3 napisz do mnie w grze, to może uda się jakieś ładne pakty zawiązać, choć nie wiem czy coś to da, skoro i tak my siedzimy bliżej kontynentów centralnych...
Pozdrawiam!
Ale jak tak dobrze Wam idzie na S3 napisz do mnie w grze, to może uda się jakieś ładne pakty zawiązać, choć nie wiem czy coś to da, skoro i tak my siedzimy bliżej kontynentów centralnych...
Pozdrawiam!
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Swiat 2, k34 i k44
Nick Sir Garrow. 18 wiosek, 200 000 pkt. Swietna gra ale dosc czasochlonna jak mi sie znudzi chetnie rozdam wiochy
Nick Sir Garrow. 18 wiosek, 200 000 pkt. Swietna gra ale dosc czasochlonna jak mi sie znudzi chetnie rozdam wiochy