Tzeentchowy ziomek WIP
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Sam lepiłeś? Mistrzowski jest, do tauzendów jak znalazł!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Chłopek Ci wychodzi coraz lepiej, życzę powodzenia i wytrwałosci przy malowaniu n-tego koleszki. Ja traciłem cierpliwośc po 10, 15 może. A ten konwert super jest, dokładnie taki cinczowy.
Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.
- Hashmallum
- Mudżahedin
To Zahor lepil - ja tam jeszcze sie nie naumialem :/
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, o 10:46 przez Hashmallum, łącznie zmieniany 1 raz.
Gostek fajny choc ja zaczekam na lepsze zdjecia
Demon bardzo fajny
Demon bardzo fajny
- Hashmallum
- Mudżahedin
Dajcie spokoj mlody , ja nie ogdzien zaszczytow maserpaintera
http://www.wh40k.pl/index.php?name=coppermine&cat=10038
Tak malowalem niecale 2 lata temu Normalnie drybrush i do przodu he he
http://www.wh40k.pl/index.php?name=coppermine&cat=10038
Tak malowalem niecale 2 lata temu Normalnie drybrush i do przodu he he
Ty tutaj nie czaruj tylko miales wrzucci lepsze foty :D
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ta , zamiast malowac to gralem w warmachine prawie caly dzien
No i Tomashowi pokazalem nmm jak sie robi - tak na szybko no
Lepsiejsze fotaski:
No i Tomashowi pokazalem nmm jak sie robi - tak na szybko no
Lepsiejsze fotaski:
super sprawa naprawde bardzo fajny. Co do GD to nie ma co sie oszukiwac szanse sa. Ja bylem ostatnioe we francji i widzialem co po niektore figsy. Co prawda dzien wczenisej wiedzialem kto wygra ale ciii.. bo sie wyda
Naprawde szansa sa duze. Co prawda francja chyba prezentuje najwyzszy poziom ale oplaca sie pojechac na taka impreze i pogadac z zawodowcami co zdobyli tak 20+ statuetek
Ja sam nie maluje jakos super extra ale znaczenie sie podciagnolem od tego czasu.
A co do NNM to bardzo fajny. Mozna wiedziec mniejweicej jakie kolorki tan sa uzyte ?
Naprawde szansa sa duze. Co prawda francja chyba prezentuje najwyzszy poziom ale oplaca sie pojechac na taka impreze i pogadac z zawodowcami co zdobyli tak 20+ statuetek
Ja sam nie maluje jakos super extra ale znaczenie sie podciagnolem od tego czasu.
A co do NNM to bardzo fajny. Mozna wiedziec mniejweicej jakie kolorki tan sa uzyte ?
Widziałem go live - świetny jest!
A patent na złoty NMM (jego prostota) rozłożył mnie zupełnie, chyba zacznę ćwiczyć tę technikę
A patent na złoty NMM (jego prostota) rozłożył mnie zupełnie, chyba zacznę ćwiczyć tę technikę
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Zaciekawiłeś mnie. Ten patent to nie jest jakiś sekret, co? Możecie go tu zapodac.Tomash pisze: A patent na złoty NMM (jego prostota) rozłożył mnie zupełnie, chyba zacznę ćwiczyć tę technikę
A co do figsy to naprawdę wymiata. Cały oddział taki to po prostu powalac musi.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Mnie sie podoba :)
NMM :
NMM :
nmm to czarny + snakebite, snakebite, snakebit+bialy, bialy
Kolorki to banał. Zrobienie płynnych przejść przy odpowiednim treningu tez nie problem. Najgorzej jest z rozłożeniem cieni i refleksów światła. Ja np. sobie z tym zupełnie nie radze i to uniemożliwia mi skuteczne stosowanie NMM.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Ino sie pleack ostal - czekam na mailordera...
- Hashmallum
- Mudżahedin
Standardowi mieli byc jak na pudelku , jednak nie chcialem zrobic takiej kupy jak gw zrobilo
Edit!:Jak ustawic zeby mi sie zawsze podpis wyswietlal do jasnej ciasnej????
Edit!:Jak ustawic zeby mi sie zawsze podpis wyswietlal do jasnej ciasnej????