Lord 3lvl+2kosci+staff+summon=7
wampir 2lvl ze scrollami=2
Wampir BSB=1
Armijne=2
Voila mamy 12PD
Ew. Dużemu można dać 4lvl i forbidden lore zamiast +2PD. IMO dosyć często spotykane combo ostatnimi czasy, więc chyba nic się nie zmieniło zbytnio

Moderator: Barbarossa
Altar to 2 kosci a nie 4.Aveer pisze:War Altar, 3 magowie, pula.
4 + 6 + 2 = 12
Żadnego więcej przedmiotu, bounda itp. się nie wciśnie.
No i co z tego? Te boundy są faktycznie zajebiście mocne. Tak samo boundy z corpse carta nie są przycięte. Ale nie protestujesz już "czemu do cholery bound treemana się nie liczy do limitu"? Co idealnie pokazuje, jak obiektywny w tej sprawie jesteś. Ale to nie żaden przytyk - 95% graczy widzi jak bardzo niesprawiedliwie potraktowano ich armię, a także trafnie dostrzega, że cała reszta nie została w ogóle przycięta.dlaczego wg Ciebie arcylektor nie zabiera kostek?
znaczy sie nie rzuca swoich modlitw czy to nie sa spelle?
Jakich RiP? Komety? Czy Flames of Phoenix? Jakie przejebane RiP miałeś na myli?a i zastanawiam sie czemu nie wlicza sie ich bazowych PD do limitu?
znaczy sie nie beda ich uzywac do np rozpraszania RIP-ow?
Chyba gramy w inną grę.W chwili obecnej ścięcia magii są zerowe.
Bo nie chcielismy mocno ciąć.Jak sobie policzyłem szczurki na 1 seerze, 3 inżynierach i niezliczonej kupie kawałków spaczenia to mi się włosy na głowie zjeżyły. Inne armie też są słabo pocięte.
Spisało się dobrze. DE i tak nic tą swoją magią nie robiły, VC wcale nie wybiły się specjalnie, jedne TK trafiły wysoko (a co, nie wolno im?), HE na magach też szału nie zrobiły, demony wygrały jak zawsze.niestety to samo co na WD...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
trochę was chyba ponisi z tymi cięciami.
Bo tak jest. Book of arkhan to nie głupi bound warrior priesta. Mniej nam się podoba book of arkhan czy ring of fury, niż niszczycielskie boundy z corpse carta.teraz mam wrażenie że tniecie to co wam się po prostu nie podoba.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.