Oooo, Stargate na hipopotamie
A tak powaznie fajne malowanie
Pozdrawiam
Pelzak
Engine of the Gods WIP ( EDIT 7.10.09)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: PMOTM 22 Engine of the Gods WIP ( EDIT 7.10.09)
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Szczurek na poczatku siegaly do polowy i wygladalo to imho gorzej , przy krotkich rogach cieniowanie mam obcykane , ze wyglada dla mnie ok , te dlugie sa gorsze. Az dziwne , ze Ci sie zloto podoba , bo na tych fotach prawie nic nie widac jak jest w oryginale.
Kolor złota jest fajny ... ogólnie zloty się ciężko robi + te czerwono niebieskie wstawki są git .Ładnie to jakoś razem wygląda
Ciśnij dalej zobaczymy co z tego wyjdzie
p.s-Mógłbyś cyknąć fotkę z jakąś figurką dla pokazania skali ? (szczurki mi dużo nie mówią) ?
Ciśnij dalej zobaczymy co z tego wyjdzie
p.s-Mógłbyś cyknąć fotkę z jakąś figurką dla pokazania skali ? (szczurki mi dużo nie mówią) ?
stegadon pierwszej klasy
świetnie wygląda ten złoty na tronie
co do zielonego to jak na mój gust to za bardzo oczojebny, ale skoro taką robisz armię to rób i najważniejsze, że tobie sie podoba
gratulacje za cierpliwość i wytrwałość
świetnie wygląda ten złoty na tronie
co do zielonego to jak na mój gust to za bardzo oczojebny, ale skoro taką robisz armię to rób i najważniejsze, że tobie sie podoba
gratulacje za cierpliwość i wytrwałość
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Jest co malować przy tym stegadonie
Podzielę opinię większości - zielony strasznie oczojebny, ale super komponuje się z czerwonym. Bardzo fajne cieniowanie.
Póki co najlepiej wyglądają metaliki i klejnoty - naprawdę rewelka
Tylko postaraj się coś poprawić przy rogach - może te ciemne prążki zacznij rozjaśniać od połowy długości?
Czekam na całość.
Podzielę opinię większości - zielony strasznie oczojebny, ale super komponuje się z czerwonym. Bardzo fajne cieniowanie.
Póki co najlepiej wyglądają metaliki i klejnoty - naprawdę rewelka
Tylko postaraj się coś poprawić przy rogach - może te ciemne prążki zacznij rozjaśniać od połowy długości?
Czekam na całość.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: