malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Ja wam jednak proponuję zmienić trochę rozpiski. Przypominam, że najprawdopodobniej gramy na ich zasadach - czyli armia wyjmowana z walizki. Totalnie nie wiesz co przeciwnik ma w rozpie. Nawet armii nie widzisz.runepriest pisze:pociśniemy ich raz potem drugi i nauczą się grać na europejskim poziomie, niech się nauczą bo nie mam zamiaru wystawiać eternal guardów i tree kinów
4 karabiny pisze: mają tylko 8 stołów na chwilę obecnąPróbują zorganizować więcej.
Nie zgubiłem żadnego zeraKrzysiekW pisze:4 karabiny pisze: mają tylko 8 stołów na chwilę obecnąPróbują zorganizować więcej.
![]()
Na imprezie o nazwie "Otwarte Mistrzostwa Litwy"? To ilu oni mają aktywnych graczy? 5 i Witalisa w rezerwie?
Chyba że zero gdzieś zgubiłeś, to jakoś pasuje.
Wychodzi na to, że mają 8 stołów w ogóle. Nie bardzo rozumiem również posta osoby organizującej czy robią turniej w sklepie (jak tak to może być w ogóle kłopot z miejscem, o ile to nie hipermarketCosmo pisze:Lol, ale 8 w ogole, czy 8 wolnych ;-D
Stary ale wygrać mistrzostwaCosmo pisze:Ojtam ojtam...
Ciśnieniowiec z choroba ligowąKielon pisze:Phi, co to za mistrzostwa w sklepie?
Nie wyobrażam sobie po prostu mistrzostw ogólnokrajowych na 10-15 osób.4 karabiny pisze:Ciśnieniowiec z choroba ligową
Załapałeś się fuksem na Euro i już się sadzisz
Oczywistością jest, że głównym celem wyjazdu nie będzie turniej.4 karabiny pisze:Nie no Kielonku proste. Ale ja się tam wybieram do Wilna również itd.
Zresztą myślę, że w wypadku sparowania polaków dałoby się pozamieniać. Tylko co to za mistrzostwa wtedy
Czekamy na odpowiedź na ich forumCosmo pisze:Re Karlee: To moze napisz tam ktory - jak byscie mogli - do organizatorow ile tych stolow w koncu maja? Bo na razie szpiegowski wywiad wujka Kondzia bardziej do mnie przemawia..