Open Lithuanian Championship 2009
- 4 karabiny
- Beast from the East
Re: Open Lithuanian Championship 2009
To ja mam pytanie. Kto pożyczy mi demony
w zamian daje VC lub imperium 
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Może i ja bym się przejechał 
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- 4 karabiny
- Beast from the East
Ja wam jednak proponuję zmienić trochę rozpiski. Przypominam, że najprawdopodobniej gramy na ich zasadach - czyli armia wyjmowana z walizki. Totalnie nie wiesz co przeciwnik ma w rozpie. Nawet armii nie widzisz.runepriest pisze:pociśniemy ich raz potem drugi i nauczą się grać na europejskim poziomie, niech się nauczą bo nie mam zamiaru wystawiać eternal guardów i tree kinów
Trik z assasinem ujawniającym się w szejdach też u nich jest dozwolony
A w ogóle nie podniecajmy się tak, właśnie dostałem odpowiedź, że nie potwierdzają rejestracji bo mają tylko 8 stołów na chwilę obecną
4 karabiny pisze: mają tylko 8 stołów na chwilę obecnąPróbują zorganizować więcej.
Na imprezie o nazwie "Otwarte Mistrzostwa Litwy"? To ilu oni mają aktywnych graczy? 5 i Witalisa w rezerwie?
Chyba że zero gdzieś zgubiłeś, to jakoś pasuje.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie zgubiłem żadnego zeraKrzysiekW pisze:4 karabiny pisze: mają tylko 8 stołów na chwilę obecnąPróbują zorganizować więcej.
![]()
Na imprezie o nazwie "Otwarte Mistrzostwa Litwy"? To ilu oni mają aktywnych graczy? 5 i Witalisa w rezerwie?
Chyba że zero gdzieś zgubiłeś, to jakoś pasuje.
Z tego co rozmawiałem z Litwinami na EGU jest u nich w sumie około 20 aktywnych graczy, zdaje się. W końcu w całym kraju jest coś koło 3mln ludzi.
Wychodzi na to, że mają 8 stołów w ogóle. Nie bardzo rozumiem również posta osoby organizującej czy robią turniej w sklepie (jak tak to może być w ogóle kłopot z miejscem, o ile to nie hipermarketCosmo pisze:Lol, ale 8 w ogole, czy 8 wolnych ;-D
Najgorsze jest to, że koleś napisał, iż rozpiski wysyłać po 28 października i dopiero wtedy rejestracja
Czekam na odpowiedz na ichnim forum, czy nie da się tego jakoś przyspieszyć bo tydzień przed turem to trochę późno jest.
W każdym razie nie chcę być defetystą, ale zaczynam czarno to widzieć.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Dobra pogóglowałem troszkę 
Wygląda na to, że miejsce w którym odbędzie się turniej to sklep w kamiennicy?
Adres to : D6, Sv Stepono gatve 5, Vilnius
http://maps.google.pl/maps?q=D6,+Sv+Ste ... e&resnum=1
http://www.panoramio.com/photo/23430296
Ach te satelity szpiegowskie
Nie bardzo widzę tam możliwość zrobienia tura na 30+ luda
Wygląda na to, że miejsce w którym odbędzie się turniej to sklep w kamiennicy?
Adres to : D6, Sv Stepono gatve 5, Vilnius
http://maps.google.pl/maps?q=D6,+Sv+Ste ... e&resnum=1
http://www.panoramio.com/photo/23430296
Ach te satelity szpiegowskie
Nie bardzo widzę tam możliwość zrobienia tura na 30+ luda
- 4 karabiny
- Beast from the East
Stary ale wygrać mistrzostwaCosmo pisze:Ojtam ojtam...
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ciśnieniowiec z choroba ligowąKielon pisze:Phi, co to za mistrzostwa w sklepie?
Załapałeś się fuksem na Euro i już się sadzisz
Nie wyobrażam sobie po prostu mistrzostw ogólnokrajowych na 10-15 osób.4 karabiny pisze:Ciśnieniowiec z choroba ligową
Załapałeś się fuksem na Euro i już się sadzisz
U nas nawet lokale na jakiejś pipidówie zbierają więcej osób.
Po co mam jechać na Litwe, jak jest duża szansa, że zagram bitwy z samymi Polakami.

- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie no Kielonku proste. Ale ja się tam wybieram do Wilna również itd.
Zresztą myślę, że w wypadku sparowania polaków dałoby się pozamieniać. Tylko co to za mistrzostwa wtedy
Zresztą myślę, że w wypadku sparowania polaków dałoby się pozamieniać. Tylko co to za mistrzostwa wtedy
Oczywistością jest, że głównym celem wyjazdu nie będzie turniej.4 karabiny pisze:Nie no Kielonku proste. Ale ja się tam wybieram do Wilna również itd.
Nigdy na Litwie nie byłem, Wilno czy Kowno chciałbym zobaczyć.
Do tego planuje zaliczyć tamtejszy aquapark, podobno całkiem niezły,ktoś chętny?
BTW. Nie po to jadę 400 km....
Ostatnio zmieniony 6 paź 2009, o 09:31 przez Kielon, łącznie zmieniany 1 raz.

- 4 karabiny
- Beast from the East
Czekamy na odpowiedź na ich forumCosmo pisze:Re Karlee: To moze napisz tam ktory - jak byscie mogli - do organizatorow ile tych stolow w koncu maja? Bo na razie szpiegowski wywiad wujka Kondzia bardziej do mnie przemawia..