@quidamcorvus: na zdjęciu takie robi wrażenie - na żywo to stylisko naprawdę fajnie wygląda

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Niestety. Zdawało się, że wszystko ok, po malowaniu zaczął sprawiać wrażenie zbyt grubego.W sumie malowanie porządne, ale ten gruby trzonek psuje cały efekt
To wszystko to była jakaś absurdalna mieszanka piór, rogów i metalowych kolców. Bo to niby taki mroczny demon jestNie wiem co to jest za jego głową, bo włosy to to fioletowe
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dobrze że nie możeszYudokuno pisze:Eltharion, ja bym Ci bana za pisownię dała - weź Ty, do licha, ze spell checka zacznij korzystać!![]()
@quidamcorvus: na zdjęciu takie robi wrażenie - na żywo to stylisko naprawdę fajnie wygląda
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Ja natomiast moge... i bardzo prosze o pisanie poprawna polszczyzna oraz o unikanie dziwnych stwierdzen, ktore moglyby irytowac innych uzytkownikow.Eltharion pisze:Dobrze że nie możeszYudokuno pisze:Eltharion, ja bym Ci bana za pisownię dała - weź Ty, do licha, ze spell checka zacznij korzystać!![]()
@quidamcorvus: na zdjęciu takie robi wrażenie - na żywo to stylisko naprawdę fajnie wygląda![]()
Po za tym spieszyłem sie gdy to pisałem
A zdania nie zmiene .... malowanie elfów na rózowo nie jest dobrym pomysłem
Koniec offtopu .
A moim zdaniem to bardzo fajny schemat kolorystyczny i wyglądają superzgadzam sie z ziemkiem , czerwone lizaki są okropne
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
to fotomontaż nie wierze w toRasti pisze: