Szafa chyba sam nie wierzysz w to co mówisz,przecież wiemy obydwoje że nie o to tu chodzi i nikt nie bedzie patrzył na to z takiej stronyszafa@poznan pisze:@ksch.
Nie; uważam że "50 zl za miejsce na LL" jest pomysłem totalnie z dupy, bo brzmi to jak jakis zjeb*ny pomysł w stylu elitarnego grona kolesiów którzy sa fajni bo mają fajny tytuł za który zapłacili.
Czemu nie mamy być wyjątkowi??szafa@poznan pisze:50 zł od mastera na dyplomy, serwer, domene, statuetki dla zwycięzców - brzmi znacznie rozsądniej. Płaćmy za cos co nam potrzebne, w kwocie jaka jest nam potrzebna, a nie róbmy sztucznego tworu żeby sie fajniej poczuc że jestesmy wyjątkowi.

A nie uważasz że dofinansowanie ekipy jadącej na ETC jest potrzebne?? W końcu oni jadą w naszym imieniu i reprezentują nasz kraj (patriotycznie się zrobiło...

No ja też nie jestem ale nie widze w tym nic rażącego tym bardziej że tak jak już wspomniałem wcześniej nie mówimy o dużych pieniądzach tylko na przełomie roku o smiesznych sumachszafa@poznan pisze:Żeby nie było - nie jestem na LL i byc nie mam zamiaru, ale sama idea razi mnie na kilometr