Prawdopodobnie będzie jeszcze mój znajomy i może mój brat, ale to niepotwierdzone. I może jakimś cudem wyciągnę Raf'a i Krzyśka ^^
Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
Re: Skillmaker VII- Pre-Bazyl - Gdańsk Morena 31.01.2010
Jesteśmy niczym scout, rzadko się pojawiamy, ale robimy zamieszanie w szeregach wroga 
Prawdopodobnie będzie jeszcze mój znajomy i może mój brat, ale to niepotwierdzone. I może jakimś cudem wyciągnę Raf'a i Krzyśka ^^
Pamiętamthurion pisze:klubowa koszulka czeka na ciebie juz pol rokuJagal pisze:zapisz mnie też, może damy rade![]()
a moje 31 zł oczekuje na mnie w twojej kieszeni
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Zapiszcie i mnie.
Duża szansa że też się pojawię.
Duża szansa że też się pojawię.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
I like that!!!Młody pisze: 12.Na turnieju będzie dostępne cappucino i herbatka za free ;]
Bede wyczekiwal wynikow, oczywiscie z uwzglednieniem ilosci litrow spozytych darmowych napojow, zza wielkiej wody
Pozdrawiam
Seek honour as you act
and you will know no fear
Thurion, to chyba dobry znak? Widac dobzi gracze lubia Pomorzethurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
w tym sezonie ciezej sie wygrywa lokale na Pomorzu niz Mastery
Pozdrawiam
Seek honour as you act
a ja tam sie ciesze, trzymalem kciuki na masterze, ale moze tym razem bedzie lepiejPiotr pisze:Proszę mnie zapisać.
A ktoś całkiem niedawno przekonywał mnie, że małe lokale dobrze obsadzone łatwiej wygrać niż duże...thurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
Fajnie będzie Thurion
Nie pękaj
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
thurion pisze:juz mnie powoli wkurza ta obsada naszych lokaliprzydalby sie jakis bard albo cos w tym stylu
![]()
Nie marudz, lige juz wygrales
So true...
Abandoned
Abandoned
thurion pisze:nie mow hop póki nie przeskoczyszZiemko pisze: Nie marudz, lige juz wygrales
Masz racje Gajowy z wynikami Kohortexu moze Ci pomieszac Twoj plan
no to raz, w Kohorcie juz nie jest wiec moze mu niezalezec na masterze w BydziZiemko pisze:
Masz racje Gajowy z wynikami Kohortexu moze Ci pomieszac Twoj plan
a dwa starczy ze Malal wygra jakiegos mastera, bo lokale w Bardzie juz ma natrzaskane i mimo ze moje mastery sa lepsze mnie przescignie
Dobrze dobrze jak będzie trzeba zamieni się jakieś wyniki jutro 
ej no bez przesady, rok temu ustawilem z JH euro, dwa czy trzy (juz nie pamietam tyle tego bylo) ustawilem z Mlodym lige, ile razy mozna... wkoncu sie ktos obraziRzymek pisze:Dobrze dobrze jak będzie trzeba zamieni się jakieś wyniki jutro
zreszta obaj wiemy ze gdzie jak gdzie i komu jak komu, ale u nas i mi nikt sie nie podlozy, ambicja... i bardzo dobrze !
Przecież tobie to zawsze się Szymon w drugiej turze podkładathurion pisze:zreszta obaj wiemy ze gdzie jak gdzie i komu jak komu, ale u nas i mi nikt sie nie podlozy, ambicja... i bardzo dobrzeRzymek pisze:Dobrze dobrze jak będzie trzeba zamieni się jakieś wyniki jutro
Niestety Gęby nie będzie można wypisać.
Własnie Thurion, chcesz lige jeszcze raz ustawić ?
, a co nam szkodzi