btw. widzę, że takie oglądanie nie tylko szkodzi - bo brak snu, ale za dużo %...

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chyba chodzi Ci o Kułaka.Jak dla mnie to świetnie,walka w stójce,fajna,dynamiczna.Serce maksch pisze:Model to ten koleś, który brał udział w tych walkach bez reguł w Rosji, które prezentował TVN onegdaj? I jak on się zaprezentował? Bo to z sercem do walki chłopak.
oo no no, Kułak. Łukasz nie? Dobry był koleśgrabz pisze:Chyba chodzi Ci o Kułaka.Jak dla mnie to świetnie,walka w stójce,fajna,dynamiczna.Serce maksch pisze:Model to ten koleś, który brał udział w tych walkach bez reguł w Rosji, które prezentował TVN onegdaj? I jak on się zaprezentował? Bo to z sercem do walki chłopak..Gala co w TVN szła była w Rosji?Widziałem
tylko lokalizacji nie znałem
.
+1Tomash pisze:Mocno naciągany ten remis, moim zdaniem wygrał Sakurai. Przede wszystkim za ducha walki. Oraz Mamed dostał dwa razy szansę tylko dlatego, że Japończyk zachował się o wiele ładniej niż mógł się zachować.
KrzysztofPiotras pisze:Kułak. Łukasz nie?
+1Klafuti pisze:No, właściwie to Sakurai powinien wygrać za sam swój Toughness, przecież Mamed trafił go parę razy mocno, na przykład w ryj go z kolana pociągnął, a potem takie duszenia, że sam się zmęczył, a tamtemu nic . Mimo wszystko walka była dość wyrównana. Do końca żaden nie odpuścił, chociaż Mamed był na koniec skatowany zupełnie.
+1thurion pisze:Pudzian wygral, ale po raz kolejny dali mu niebijacego ogóra... generalnie w porownaniu do Khalidova jest ekstremalnie slaby, taki klasyczny kark z silowni/bramkarz... przez trening silowy i koksy ma jebniecie, ale za to calkowicie brakuje mu kondycji
Wcale by to mnie nie zdziwiło.ksch pisze:Amerykanie spodziewają się, że Pudzian zasymuluje kontuzje, żeby nie musieć walczyć za dwa tygodnie z Sylvią.
No, kondycji to mu brakuje, powinien zmniejszyć mase, bo to jest strasznie energochłonne, żeby napędzić taką górę mięcha.thurion pisze:Pudzian wygral, ale po raz kolejny dali mu niebijacego ogóra... generalnie w porownaniu do Khalidova jest ekstremalnie slaby, taki klasyczny kark z silowni/bramkarz... przez trening silowy i koksy ma jebniecie, ale za to calkowicie brakuje mu kondycji
Myślicie, że spęka? Nie sądzę, bo straciłby na popularności, gdyby zawiódł publiczność, a tego chce uniknąć.grabz pisze:Wcale by to mnie nie zdziwiło.ksch pisze:Amerykanie spodziewają się, że Pudzian zasymuluje kontuzje, żeby nie musieć walczyć za dwa tygodnie z Sylvią.
Mam nadzieję że i ja się mylę w jego ocenie.Niestety z tego typu miśkami-zabijakami często się okazuje że jak przeciwnik nie spęka i potrafi się odgryźć to tracą zapał.ksch pisze:Nie tracę jednak wiary i podobnie jak Thurion, chciałbym odnośnie Mariusza się mylić.
Dokładnie, Oliva niszczy system.Klafuti pisze:Eee, nie. Pudzian się zawziął i do walki stanie na pewno. Swoją drogą, chciałbym zobaczyć jego walkę z Davidem Olivą.
Tak nie lubie tego amerykańca, z pochodzenia chyba tej Teksańczyk :/ Jest tak denny, dążenie do parteru... Miałem szczerą nadzieję, że Łotysz wygra, ale nie, zonk :/ANtY pisze:Dokładnie, Oliva niszczy system.Klafuti pisze:Eee, nie. Pudzian się zawziął i do walki stanie na pewno. Swoją drogą, chciałbym zobaczyć jego walkę z Davidem Olivą.