czyli google

tetsuo pisze:Przepraszam ale w ktorm miejscu jest sprecyzowane ze to forum czy ten temat jest dla ludzi jedynie grajacych na turniejach WFB. Rozpatrujcie nowa edycje pod kazdym katem a nie tylko ktora armia ktora pojedzie, czy ktora armia na tym zyskala czy na ktorej mozna wyciagnac lepsze PG kombo. Cieszcie sie ze rulebook bedzie mial 250 stron historii i prezentacji swiata, a nie nazekajcie. Jak chceice mnie teraz zjebac to prpopnuje zjechac mnie w temacie zasady czy turnieje. Bo ten temat jest ogolnie o zmianach jakie beda mialy miejsce w 8 edycji a nie wylacznie jaki 8 edycja bedzie miala wplyw na swiatek turniejowy w Polsce. Ja kocham uzlozyc sobie elegancka makiete, wziazdz swoja elegancko pomalowana armie,a mam ich az 3, otworzyc se piwko, skrecic jointa i wczuc sie w gre ze swoimi przeciwnikiem ktory podchodzi do tego tak samo jak ja. NIektorzy ludzie kupuja figurki nie skleja ich, nie pomaluje, mowia ze zrobia to kiedy indziej a na dzien dzisiejszy beda grali podstawkami. Przepraszam ale to nie jest WFB. W Angli odbywaja sie turnieje, ale to nie jest kwintesencja tej gry tak jak WFB na turniejach w Polsce nie jest mysla przewodnia tego forum a napewno nie tego tematu.
kubon pisze:A sportowiec powie ,,takiego wała" i wyjdzie na inny turniej bez scenariuszy
Tamten tekst to był joke.amadeus pisze:kubon pisze:A sportowiec powie ,,takiego wała" i wyjdzie na inny turniej bez scenariuszy
no ale i tak ucierpi tylko on bo za wstep juz kasy nie odzyska punktow za turniej nie dostanie a na inny musi sie angazowac na nowo - a po prostu mogl ten scenariusz zagrac -kubon powinienes sie cieszyc z mozliwosci scenariuszow na swoj sposob nasza armia ma na niektore mozliwosci
Nie tylko tyFisch pisze: Ja czekam z niecierpliwością na nową edycję, żeby wymyślać nowe komba i pg
widzę że wiara w magiczną moc scenariuszy nie słabnie...Murmandamus pisze:Warhammer Fantasy Battle to nie szachy mości Błążeju. Tu scenariusze mają sens jak najbardziej.
Proszę uprzejmie. Dwa prostokąty o wymiarach 6''x8'' pośrodku pomiędzy strefami rozstawienia, oddalone powiedzmy o 6'' od środka stołu "w poziomie" (czyli 12'' od swoich krawędzi).KONKRETY uprzejmie proszę.