Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Re: Drużynowe Mistrzostwa Warszawy
Ja jestem przyjezdny więc albo 2 razy dojadę albo przenocuję u brata. Mimo wszystko chyba 1-dniówka będzie lepsza.

jesli chcecie wiecej osob drugiego dnia to zrobcie po prostu jedna wejsciowke na 2 turnieje 

nie tylko lokale 2dniowe odpadaja chyba co?
Shino dobrze gada, w moim wieku 2 dniowe lokale są na starcie skreślone - nie ważne jak fajne by nie były
Zadecydowaliśmy, że zrobimy tak jak <>< pisał.
W momencie jakby była bardzo mała chęc na turniej w niedziele wtedy go po prostu odwołujemy.
Zgłoszenia są tylko przyjmowane na mail bo zajmowanie sobie tutaj burdel tworzy.
Zaraz zrobie update regulaminu jak coś,
W momencie jakby była bardzo mała chęc na turniej w niedziele wtedy go po prostu odwołujemy.
Zgłoszenia są tylko przyjmowane na mail bo zajmowanie sobie tutaj burdel tworzy.
Dalmar pisze:Zrób proszę update to powoli będziemy myśleć tym kto czym z kim itp.Zyraf pisze:
Regulamin taki jak wisi teraz jest już ostateczny, chyba że gdzieś wdał się jakiś chochlik, który zostanie przez was wykryty.
Pociąg z Dworca Gdańskiego. 
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/getFile/5042
Tu jest rozkład pociągów z dworca gadńskiego.
Jak będę w wawie to zrzucę sobie rozkład busików.
Tu jest rozkład pociągów z dworca gadńskiego.
Jak będę w wawie to zrzucę sobie rozkład busików.
Wiem, że do turnieju jeszcze 2 tygodnie, ale zacznijcie się zgłaszać, proszę.
W tytule maila podawajcie też datę na który turniej się zgłaszacie, żeby łatwiej było się nam ogarnąć z tym wszystkim.
Ważne, żebyście się wcześniej zgłaszali na niedzielny turniej bo w przypadku naprawdę małej frekfencji na nim turniej zostanie odwołany - muszę we wtorek przed turniejem zadzwonić do dyrka i powiedzieć czy organizujemy, czy nie.
Pozdro!
W tytule maila podawajcie też datę na który turniej się zgłaszacie, żeby łatwiej było się nam ogarnąć z tym wszystkim.
Ważne, żebyście się wcześniej zgłaszali na niedzielny turniej bo w przypadku naprawdę małej frekfencji na nim turniej zostanie odwołany - muszę we wtorek przed turniejem zadzwonić do dyrka i powiedzieć czy organizujemy, czy nie.
Pozdro!