10.07.2010r Łęczna 2350 BP "Dziki Bóbr 2"
-
- Wałkarz
Re: 10.07.2010r Łęczna 2350 BP "Dziki Bóbr 2"
Tocz , albo Czop podajcie komórki , bo nie wiem czy trafie... no i trzymać je rano w pogotowiu
działa, proszę fałszywej propagandy nie rozsiewać.
właśnie robie dyplomy, może będą
właśnie robie dyplomy, może będą

- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Również wielkie dzięki za 3 bardzo ciekawe i pouczające bitwy
A lampa...ot taki dodatkowy bonus (dobrze, że nic się nikomu nie stało)

A lampa...ot taki dodatkowy bonus (dobrze, że nic się nikomu nie stało)

Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
cóż za lampa?
W trakcie trzeciej bitwy usłyszeliśmy huk a następnie spadła z sufitu lapma na oddział dzików mojego przeciwnika oraz moje cmentarzysko skinek i telefon. Ale w zasadzie nic się nie stało, tylko jedna górka została uszkodzona bo tam poszedł big hit
A tak swoją drogą to ktoś powiedział portierce o tym czy tak tą lampę zostawiliście?

- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Chyba Tocz powiedział bo ostatni wychodził. Może się mylę ale jak ja wychodziłem to jakoś ta pani była nie teges za bardzo. 

Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Jakieś wyniki? Ile osób było sotatecznie?
Chciałbym wszystkim podziękować za przybycie na turniej. Grało sie fajnie, ciekawie chcialbym aby taki skład stawiał sie notorycznei na turniejach oczywiście nie będę grymasił jakby więcej osób zaczęło sie zjawiać. Mam nadzieje że chłopakom którzy przyjechali z Cranem nie żałują takiej drogi i są zadowoleni i chciałem im podziękować również za pomoc z ogarnięciem do samego końca praktycznie.
Misfire lampy oczywiście zgłosiłem.
Wyniki:
1 Parol 66
2 Tocz 50
3 Górken 44
4 Michał Niewiadomski 41
5 Crane 38
6 Wojciech Dudek 34
7 Luters 28
8 łukasz Szubarczyk 24
9 Pogodyn 23
10 Grzegorz Persona 11
Misfire lampy oczywiście zgłosiłem.
Wyniki:
1 Parol 66
2 Tocz 50
3 Górken 44
4 Michał Niewiadomski 41
5 Crane 38
6 Wojciech Dudek 34
7 Luters 28
8 łukasz Szubarczyk 24
9 Pogodyn 23
10 Grzegorz Persona 11
-
- Wałkarz
Tocz ty wałkarzu
, dlaczego mam mniej punktów niz dostałem za bitwy , wliczyłeś mi jakies karniaki ...
16 i 8 to 24 chyba , plus 1 za armie...??
to chyba 25??