10.07.2010r Łęczna 2350 BP "Dziki Bóbr 2"
10.07.2010r Łęczna 2350 BP "Dziki Bóbr 2"
Witam. W imieniu swoim i społeczności batlowej z Łęcznej zapraszam WSZYSTKICH na turniej o nazwie "Dziki Bóbr 2"
Czas: 10.07.2010r
Miejsce: ZS nr.2 ul Jaśminowa 6 Łęczna
Format: 2350 BP
Wejściówka: 10zł
Sędzia: Ja i Dudi
Malowanie 0-3
WOW 0-1
Konwersje 0-2
Zgłoszenia przesłane na email kozacz_93@o2.pl do 8.07.2010r +4 do klasyfikacji. Zgłoszenie powinno zawierać imie nazwisko ksywa, miasto, rozpy formacie w html lub txt, ID (jak ktoś zna ułatwi mi to zgłaszanie tura do ligi)
Rozkład jazdy
9:00 - zapisy
9-12 - 1 bitwa
12-15 - 2 bitwa
15-18 - 3 bitwa
Scenariusze:
1 bitwa.
"Tu grasuje groźny bóbr strzeż sie !!"
Każdy oddział znajdujący się w 3'' od lasu dostaje k3 z S3 hitów zaś jeśli oddział jest w lesie dostaje k6 S4 hitów.
2 bitwa.
piczka
3 bitwa.
"Czas ogolić bobra"
Bóbr stoi na środku stołu i ucieka 5'' od najblizszego oddziału. Model majacy ogolic bobra musi zatrzymać się przy nim na ture (gdy Bóbr jest w styku z jednostką/modelem zostaje uznany za złapanego i nie ucieka) Za ogolenie bobra 200 małych pkt.
Zgłoszeni: (mam nadzieję że ten turniej może być tym przełomowym w relacjach "stron" konfliktu i chciałbym na tym turnieju zobaczyć koniecznie Dudiego, X.Maćka i Karabina, lecz innych też serdecznie zapraszamy!)
1. Tocz
2. Dudi
3. X.Maciek
4. Pogodyn
5. Górken
6. Grodzio
7.Luthers
8. Czop (75%)
9. Bojo (75%)
10. Łukasz Szubarczyk - Grand Admiral Thrawn
11. Crane
12. Michał Niewiadomski
Czas: 10.07.2010r
Miejsce: ZS nr.2 ul Jaśminowa 6 Łęczna
Format: 2350 BP
Wejściówka: 10zł
Sędzia: Ja i Dudi
Malowanie 0-3
WOW 0-1
Konwersje 0-2
Zgłoszenia przesłane na email kozacz_93@o2.pl do 8.07.2010r +4 do klasyfikacji. Zgłoszenie powinno zawierać imie nazwisko ksywa, miasto, rozpy formacie w html lub txt, ID (jak ktoś zna ułatwi mi to zgłaszanie tura do ligi)
Rozkład jazdy
9:00 - zapisy
9-12 - 1 bitwa
12-15 - 2 bitwa
15-18 - 3 bitwa
Scenariusze:
1 bitwa.
"Tu grasuje groźny bóbr strzeż sie !!"
Każdy oddział znajdujący się w 3'' od lasu dostaje k3 z S3 hitów zaś jeśli oddział jest w lesie dostaje k6 S4 hitów.
2 bitwa.
piczka
3 bitwa.
"Czas ogolić bobra"
Bóbr stoi na środku stołu i ucieka 5'' od najblizszego oddziału. Model majacy ogolic bobra musi zatrzymać się przy nim na ture (gdy Bóbr jest w styku z jednostką/modelem zostaje uznany za złapanego i nie ucieka) Za ogolenie bobra 200 małych pkt.
Zgłoszeni: (mam nadzieję że ten turniej może być tym przełomowym w relacjach "stron" konfliktu i chciałbym na tym turnieju zobaczyć koniecznie Dudiego, X.Maćka i Karabina, lecz innych też serdecznie zapraszamy!)
1. Tocz
2. Dudi
3. X.Maciek
4. Pogodyn
5. Górken
6. Grodzio
7.Luthers
8. Czop (75%)
9. Bojo (75%)
10. Łukasz Szubarczyk - Grand Admiral Thrawn
11. Crane
12. Michał Niewiadomski
Ostatnio zmieniony 24 lip 2010, o 23:30 przez Tocz, łącznie zmieniany 14 razy.
CHĘTNIE WYKONAM TRAYE POD TWOJA ARMIĘ. SZYBKA REALIZACJA. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=47815

Szybki jesteś Toczu. Może jakiś open tak jak mówiliśmy czy coś ciekawszego niż zwykłe BP 

A ok to chyba że tak
tylko zrób scenariusze mniej ingerujące w gre niż ostatnio 

- Shakin' Dudi
- Masakrator
a ja osobiście mam co poniektórych daleko w pupieTocz pisze:

Dudi zostaw to dla siebie prosze...Shakin' Dudi pisze:a ja osobiście mam co poniektórych daleko w pupieTocz pisze:
Zgłoszeni: (mam nadzieję że ten turniej może być tym przełomowym w relacjach "stron" konfliktu i chciałbym na tym turnieju zobaczyć koniecznie Dudiego, X.Maćka i Karabina, lecz innych też serdecznie zapraszamy!).
-
- Wałkarz
A ja mam pare pytań odnośnie turnieju i nie ukrywam , że od odpowiedzi na powyższe uzależniam mój przyjazd. Na szczęście jestem w konfortowej sytuacji i moge wybierać.
Pierwsze:
Ile dokładnie dostaje sie punktów za pauzowanie , bo te 15 punktów na ostatnim turnieju to nieco duzo jak na mój gust ... , no ale ja troche nie jestem w temacie , może to taki standart.
Drugie :
Proszę mi wytłumaczyć - czy normalną praktyką jest , iż grajacy sędzia otrzymuje nagrody za zajęcie pierwszego miejsca? , może to takie ustalenie polskiej ligi batla ? , no ale jak pisałem mogę nie znać sprawy... , powiem tak , jak dla mnie to troche dziwne... , przyponiały mi się pewne żenujące sytuacje z dawnych lat... .
Trzecie:
Czy w związku z tym iż zapłacimy składki za turniej przewidziane są jakiekolwiek nagrody.?
Liczę na rzeczową odpowiedź.
pozdrawiam.

Pierwsze:
Ile dokładnie dostaje sie punktów za pauzowanie , bo te 15 punktów na ostatnim turnieju to nieco duzo jak na mój gust ... , no ale ja troche nie jestem w temacie , może to taki standart.
Drugie :
Proszę mi wytłumaczyć - czy normalną praktyką jest , iż grajacy sędzia otrzymuje nagrody za zajęcie pierwszego miejsca? , może to takie ustalenie polskiej ligi batla ? , no ale jak pisałem mogę nie znać sprawy... , powiem tak , jak dla mnie to troche dziwne... , przyponiały mi się pewne żenujące sytuacje z dawnych lat... .
Trzecie:
Czy w związku z tym iż zapłacimy składki za turniej przewidziane są jakiekolwiek nagrody.?
Liczę na rzeczową odpowiedź.
pozdrawiam.
Pogodynie:
1. kiedys za baja dostawałem 15pkt i ciągle myślałem że tak jest. Teraz sie dowiaduje ze pauza to 10-12pkt
2. Myśle że skoro normalnie brałem udział a nie była to wielce cenna nagroda to sądze że mogłem ją wziść jak każdy inny uczestnik... tymbardziej że niby komu mialbym ja oddac?? skoro był to turniej parowy... do tego kto to sędzie na turnieju?? osoba majaca za zadanie rozwiazywac spory podczas gry pomiędzy zawodnikami... gdy ja mialem takowy spór zawsze brałem kogos innego do rozstrzygnięcia sporu więc byłem tak jak inny uczestnik tylko ogarniałem wszystko (z pomocą czopa i boja)...
3.a kiedy nie było nagród i dyplomów ??
1. kiedys za baja dostawałem 15pkt i ciągle myślałem że tak jest. Teraz sie dowiaduje ze pauza to 10-12pkt
2. Myśle że skoro normalnie brałem udział a nie była to wielce cenna nagroda to sądze że mogłem ją wziść jak każdy inny uczestnik... tymbardziej że niby komu mialbym ja oddac?? skoro był to turniej parowy... do tego kto to sędzie na turnieju?? osoba majaca za zadanie rozwiazywac spory podczas gry pomiędzy zawodnikami... gdy ja mialem takowy spór zawsze brałem kogos innego do rozstrzygnięcia sporu więc byłem tak jak inny uczestnik tylko ogarniałem wszystko (z pomocą czopa i boja)...
3.a kiedy nie było nagród i dyplomów ??
-
- Wałkarz
10 punktów to uczciwe rozwiązanie , przynajmniej jak dla mnie .
Grający sędzia to troche niebardzo , rozumiem , że kiedy jest nieparzyście , ale tak , to jakos niefajnie. Wiem , ze kazdy chciałby zagrać , no ale jak mówie jakos to niefajnie wygląda... , tymbardziej jeżeli sędzia zajmuje piewsze miejsce... .
Z tego co pamiętam na ostatnim turnieju za drugie i trzecie miejsce nic prócz dypolmów nie było , a o to właśnie pytałem czy przewidujecie nagrody.
Jeżeli płacicie za sale lub zbieracie na tereny to rozumiem.
Grający sędzia to troche niebardzo , rozumiem , że kiedy jest nieparzyście , ale tak , to jakos niefajnie. Wiem , ze kazdy chciałby zagrać , no ale jak mówie jakos to niefajnie wygląda... , tymbardziej jeżeli sędzia zajmuje piewsze miejsce... .
Z tego co pamiętam na ostatnim turnieju za drugie i trzecie miejsce nic prócz dypolmów nie było , a o to właśnie pytałem czy przewidujecie nagrody.
Jeżeli płacicie za sale lub zbieracie na tereny to rozumiem.
ha! chyba nie pozwolę żeby ominął mnie Dziki Bóbr;) może teraz nic się takiego nie wydarzy, więc na 50% wpadne;)
drugie 50% jakbym musiał papiery do Krakowa składać na studia
Toczu challenge będzie;)?
btw.
mi sie podobały ostatnio scenariusze xd
drugie 50% jakbym musiał papiery do Krakowa składać na studia
Toczu challenge będzie;)?
btw.
mi sie podobały ostatnio scenariusze xd
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
@pogodyn: za sale trzeba było płacić 70zł... wyszlismy jakies 40zł(?) do przodu ? do tego skoro ciągle ostatnio ja organizuje te turnieje w Łęcznej to turnieje by mnie omijały i praktycznie wgl bym nie grał...
@ Górken jak najbardziej przyjęty challange
@ Górken jak najbardziej przyjęty challange
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tylko, że sam stawiasz tematy nikomu nic nie mówiąc
hehehe.
Posędziujemy ten turniej razem, postaram się dopiąć wszystko na ostatni guzik.
Nagrody już są. W zależności od ilości osób na turnieju kolejno nagrody będą za 1,2,3 miejsce. Jeżeli na turnieju będzie 6 osób to nagrode bedzie tylko za pierwsze miejsce, jeżeli będzie ok 20 to za wszystkie 3+ może coś ekstra
.
ps. pewnych rzeczy się nie zapomina tak nawiasem mówiac, jezeli ktos mysli ze moze na mnie naszczekac a później udawać że nic się nie stało to jest śmieszny
:*

Posędziujemy ten turniej razem, postaram się dopiąć wszystko na ostatni guzik.
Nagrody już są. W zależności od ilości osób na turnieju kolejno nagrody będą za 1,2,3 miejsce. Jeżeli na turnieju będzie 6 osób to nagrode bedzie tylko za pierwsze miejsce, jeżeli będzie ok 20 to za wszystkie 3+ może coś ekstra

ps. pewnych rzeczy się nie zapomina tak nawiasem mówiac, jezeli ktos mysli ze moze na mnie naszczekac a później udawać że nic się nie stało to jest śmieszny

-
- Wałkarz
Spoko rozumiem , ok , jak macie wydatki to sprawa zrozumiała , znam to , tak bywa i tyle. Ja tez postaram sie cos przynieśc , mam jeszcze troche zbywających modeli , żadne wodotryski , ale zawsze modele , może się komus przydadzą.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
W razie gdyby byla nieparzysta ilosc graczy to zagram. W innym wypadku ogranicze się do sędziowania