PS mam nadzieje że ceny będą przystępne dla mnie mogło by być: Latara/katapa tyle co kołowrot, Hell pit abomka;] tyle co dzwonek/furmana
Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
-
Rettah Dam
- Powergamer Rozpiskowy
Re: Skaven 2nd wave
Super
wreszcie figsy jakieś nowe
;] Ja się najbardziej nie mogę katapy doczekać - mam nadzieję, że będzie zajebiaszcza:D a co do Pani abominacji to bym sie nie nastawiał - coś mi się wydaje, że nie będzie efektu "WoW:DX D ale super:D:D:D" tylko raczej "ech :/....no ale przynajmniej jest"
PS mam nadzieje że ceny będą przystępne dla mnie mogło by być: Latara/katapa tyle co kołowrot, Hell pit abomka;] tyle co dzwonek/furmana
-
Rettah Dam
- Powergamer Rozpiskowy
No własnie, myśle że GW mysli niestety dokładnie tak samo - zresztą pewnie bedzie tak: abomka - słabizna kiepska i droga, ale i tak "best seller" kupowany przez graczy, aż do wyjścia nowego AB kiedy to się nagle okaże, że Abominacja to jednak kiepska jednostka i trzeba kupować jakieś "ratswarmy", które nagle staną się przypakowane ;]Lazur pisze:Abomke mogą zrobić na odwal się bo i tak każdy to kupi.
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tam kompletnie nic nie widać
spodziewałem się raczej jakichś fotek w których trzeba by było się doszukiwać nowych modeli (tak jak bylo z filmikiem zapowiadającym 8ed.) a tu tylko ślepia robione w paint'cie, bicie dzwonu i napis
spodziewałem się raczej jakichś fotek w których trzeba by było się doszukiwać nowych modeli (tak jak bylo z filmikiem zapowiadającym 8ed.) a tu tylko ślepia robione w paint'cie, bicie dzwonu i napis
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A może on faktycznie ma jakieś problemy ze wzrokiem, jeśli widział takie rzeczy? 
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Czyli że żadne?Kefas pisze:wyraźnie widać wszystkie modele jakie pojawią się w styczniu 11
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ogólnie żenada, porobili wielkie halo, porozsyłali newslettery że artykuł o szczurach, nowa fala itp.. a w pon patrzę a tu ten ch wart filmik i odgrzewany miniartykuł o tym co to są skaveny i skąd się wzięły...
a taki filmik to aż wstyd pokazywać...
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Fakt, ten filmik to żenada. Wystarczyło normalnie podać newsa i zamknąć sprawe a nie gadać o historii albo dawać jakiś G warty filmik:P Ale fakt jest faktem, że gruuuubo, że będą nowe figsy, obawiam się tylko że abomke zepsują, bo po co robić ładną skoro i tak każdy kupi:S:S:S:S I straszliwie pragne katapulty a nie WLC, bo stara latarka jest łądna i może być:)