PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Re: PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Walcz Zbyszek to 50 pkt jest bardzo ważne w tym wypadku

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Też mi się tak wydaje. Po prostu przeszedł system "prostszy" choć chyba było jasne, że mogą być niezamierzone ofiary. Haje udało się wypatrzyć. WoCh - zrobię trochę rosterów i postaram się przekonać w tej sprawie innych. Chciałbym też zrobić coś dla blood knightów itp. unitów, ale to już chyba niemożliwe. Tym niemniej, jeśli uważacie, że jakaś armia jest przez AR nadmiernie pokrzywdzona - zgłaszajcie to po prostu.
Ej no przecież tyle punktów dla większości klocków w WoCHu to jest dramat
To się kompletnie mija z celem!!! Moim zdaniem to jest totalnie powalone!!! Przynajmniej 500pkt powinno być dozwolone, a najlepiej 550pkt, byłoby sensowniejsze!!!

To się kompletnie mija z celem!!! Moim zdaniem to jest totalnie powalone!!! Przynajmniej 500pkt powinno być dozwolone, a najlepiej 550pkt, byłoby sensowniejsze!!!
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Mnie to osobiście wisi i powiewa bo gram na klockach po 20 luda ale tu przecież nawet 25 corowych warriorów nie wchodzi... Baaaardzo przemyślane ograniczenie...karlito1980 pisze:Ej no przecież tyle punktów dla większości klocków w WoCHu to jest dramat![]()

Ja gram na 24 Warriorach i 20 Chosenach!!! Cholera specjalnie 20 oryginalnych Chosenów kupiłem żeby to dobrze biło i fajnie wyglądało!!!
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Powiem Wam, że bardzo mnie smucą te ograniczenia, wolałem jak wszyscy mieliście te same słabe, bezmyślne rozpy. 
Panowie od Euro AR ratują Was przed autofailem zmuszajac Was do wysiłku przy składaniu armii. Wolałem jak było po staremu.

Panowie od Euro AR ratują Was przed autofailem zmuszajac Was do wysiłku przy składaniu armii. Wolałem jak było po staremu.
Nic się nie martw... Emoelfom i zgniliźnie zostały takie same do wyrzygania rospy... Wypieprzyli tylko WoCh w pupę...Kalesoner pisze:Powiem Wam, że bardzo mnie smucą te ograniczenia, wolałem jak wszyscy mieliście te same słabe, bezmyślne rozpy.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Grolshek - powiem szczerze, że im więcej Twoich zrzędliwych odpadopostów czytam, tym bardziej mam ochotę zacząć forsować ban dla Warshrine'ów i Helenek by zobaczyć, ile żółci i w jakiej formie z siebie wyplujesz, gdy to przejdzie
Nie podoba się system 450 / 40? Mnie nie musisz przekonywać, pisz przede wszystkim do JJa i Bena Curry'ego w tej sprawie, najlepiej na TWFie, ale przestań biadolić na BP, bo to g. zmienia, tylko zamula kolejne tematy. I popracuj nad formą, naprawdę dla większości osób dużo większą wartość merytoryczną ma stwierdzenie "Sorry, ale uważam, że ograniczenie liczby chosenów do XX jest nie fair dla armii WoCH" niż "Łeeeeeee, one nieprzycięte a moje przycięte, łeeeee!"
A żeby nie było, że OT - czy można coś sproxować na turnieju? Np. bazyliszka i kilku szejdów?

Nie podoba się system 450 / 40? Mnie nie musisz przekonywać, pisz przede wszystkim do JJa i Bena Curry'ego w tej sprawie, najlepiej na TWFie, ale przestań biadolić na BP, bo to g. zmienia, tylko zamula kolejne tematy. I popracuj nad formą, naprawdę dla większości osób dużo większą wartość merytoryczną ma stwierdzenie "Sorry, ale uważam, że ograniczenie liczby chosenów do XX jest nie fair dla armii WoCH" niż "Łeeeeeee, one nieprzycięte a moje przycięte, łeeeee!"
A żeby nie było, że OT - czy można coś sproxować na turnieju? Np. bazyliszka i kilku szejdów?
Szczerze ci powiem że KAŻDY debilizm będę tępił na tym forum a że jesteście w tym boscy to NIGDY mi nie zabraknie świetnej zabawy...Barbarossa pisze:Grolshek - powiem szczerze, że im więcej Twoich zrzędliwych odpadopostów czytam, tym bardziej mam ochotę zacząć forsować ban dla Warshrine'ów i Helenek by zobaczyć, ile żółci i w jakiej formie z siebie wyplujesz, gdy to przejdzie![]()

Hhhmm może BOH wreszcie mógłby być traktowany jak należy a nie za każdym razem zmienia się jego przeznaczenie. W końcu HE powinny być najlepsze w magii a ten przedmiot jakoś daje przewagę w magii. Bohaterowie nie umywają się do Chaosowych ale jakpoś ich się nie osłabia...
HIGH ELVES 0/0/0 (W fazie zbierania ;])
WARRIORS OF CHAOS 0/0/0 (W fazie smutku ;])
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter on staje się twoim losem...
dopóki nie napisze zrozumiale po prostu zignoruj...Kalesoner pisze:Ale o co chodzi?

Grolshek, szczerze Ci powiem, że Twoje posty z serii wielka księga whine'u nie są w żaden sposób merytoryczne i w żaden sposób nie można ich kwalifikować na tępienie debilizmu a co najwyżej jego szerzenie... Jak chcesz coś zmienić to napisz coś z sensem zamiast się mazać;)Grolshek pisze:Szczerze ci powiem że KAŻDY debilizm będę tępił na tym forum a że jesteście w tym boscy to NIGDY mi nie zabraknie świetnej zabawy...Barbarossa pisze:Grolshek - powiem szczerze, że im więcej Twoich zrzędliwych odpadopostów czytam, tym bardziej mam ochotę zacząć forsować ban dla Warshrine'ów i Helenek by zobaczyć, ile żółci i w jakiej formie z siebie wyplujesz, gdy to przejdzie![]()
A żeby nie było, że OT - czy można coś sproxować na turnieju? Np. bazyliszka i kilku szejdów?Mam jedną helkę i żadnego szrajna... Powodzenia !
Book of Hoeth counts as 2PD and 2 DD
CZyli zamiast podręcznikowego zastosowania generuje 2 Power Dices i 2 Dispel Dices. Dlaczego nie jest traktowania normalnie jak w podręczniku ???
CZyli zamiast podręcznikowego zastosowania generuje 2 Power Dices i 2 Dispel Dices. Dlaczego nie jest traktowania normalnie jak w podręczniku ???

Ale ja nic nie chcę zmieniać ! Mojej rospy to nawet nie dotknęło i bardzo mi na rękę że reszta Wochu będzie równie słaba... Ja gram na 2x20 warriorów po 410 pkt i jest mi to bardzo na rękę... Ale debilizm trzeba nazywać po imieniu i to czynię...Bartys pisze:Grolshek, szczerze Ci powiem, że Twoje posty z serii wielka księga whine'u nie są w żaden sposób merytoryczne i w żaden sposób nie można ich kwalifikować na tępienie debilizmu a co najwyżej jego szerzenie... Jak chcesz coś zmienić to napisz coś z sensem zamiast się mazać;)Grolshek pisze:Szczerze ci powiem że KAŻDY debilizm będę tępił na tym forum a że jesteście w tym boscy to NIGDY mi nie zabraknie świetnej zabawy...Barbarossa pisze:Grolshek - powiem szczerze, że im więcej Twoich zrzędliwych odpadopostów czytam, tym bardziej mam ochotę zacząć forsować ban dla Warshrine'ów i Helenek by zobaczyć, ile żółci i w jakiej formie z siebie wyplujesz, gdy to przejdzie![]()
A żeby nie było, że OT - czy można coś sproxować na turnieju? Np. bazyliszka i kilku szejdów?Mam jedną helkę i żadnego szrajna... Powodzenia !
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Nie zrozumiałeś zasad. Spróbuj ponownie.Kaylar pisze:Book of Hoeth counts as 2PD and 2 DD
Jeśli chodzi o proxy - 5 shade'ów 5 kusznikami DE.
Bazyliszka... czymś adekwatnym, np. treekina sympatycznym ogrem, a maga HE - magiczką HE

Skoro widzisz, że źle zrozumiałem to może zamiast spamowac napisz co źle zrozumiałem ??? Bo znowu napiszę bez sensu post a tak oszczędzisz tego...
Książka zabiera Ci z puli 2 kostki rozproszenia i 2 kostki mocy jeżeli ją weźmiesz do armii.
A co do reszty to aż chce się powiedzieć ja pier... wyszła nowa naprawdę zbalansowana edycja i nikt jakoś nie jęczał to ktoś na siłę pod swoje 7-edycyjne preferencje ( zwiększenie ilości oddziałów jak to było kiedyś ) przycina i zmienia zasady.
i jak teraz mi ktoś powie że to dla grywalności i wyrównania szans jest tworzone to z czystym sumieniem mogę go nazwać skończonym idiotą.
A co do reszty to aż chce się powiedzieć ja pier... wyszła nowa naprawdę zbalansowana edycja i nikt jakoś nie jęczał to ktoś na siłę pod swoje 7-edycyjne preferencje ( zwiększenie ilości oddziałów jak to było kiedyś ) przycina i zmienia zasady.