A gdybym był...Kapitanem. Wygraj ETC na papierze!
Moderator: swieta_barbara
Re: A gdybym był...Kapitanem. Wygraj ETC na papierze!
PRawda jest taka, ze Assur gra VC od zawsze i od zawsze z dobrymi wynikami, wydaje mi sie, ze dopasowalby sie najbardziej.
Moznaby tez dac VC Barbowi - tak samo jak w przypadku Assura - on sie dopasuje.
Moznaby dac Z-34 wtedy DE albo Druchiemu.
Moznaby tez dac VC Barbowi - tak samo jak w przypadku Assura - on sie dopasuje.
Moznaby dac Z-34 wtedy DE albo Druchiemu.
Ja też. Laik to oczywisty kandydatale jesli na ETc pojechalyby WE i pojechalbym Tutajec to mialbym kosmiczne zdziwko i zniesmaczenie.

Żeby zmieniłi ksywkę na Z-28? Złośliwiec z CiebieMoznaby dac Z-34 wtedy DE

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Żeby zmieniłi ksywkę na Z-28? Złośliwiec z CiebieMoznaby dac Z-34 wtedy DE
Troche tego sie boje

tak czytam i mam wrażenie, że nie mamy takiej fajnej sytuacji jak kiedyś gdzie było w ciul dobrych graczy w dobrych armiach...
obawiam się że B&D są w ciemnej dupie tak na prawdę^^
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Na pewno nie mają łatwo. 8ed wykosiła najlepszych graczy, a nawet całe lokalne środowiska.Dmtrij pisze:tak czytam i mam wrażenie, że nie mamy takiej fajnej sytuacji jak kiedyś gdzie było w ciul dobrych graczy w dobrych armiach...
VC TOP:
Maryś średnio 170,4 pkt za turniej
Zielony 71,86 pkt/turniej
Drwal 92.09 pkt/turniej
Robson 164,14 ptk/turniej
Gąsior 92.08/turniej
Assur 144.22/turniej
Zbyszek 117,75/turniej
naturalni kandydaci na reprezentanta to w myśl rankingu:
Maryś
Robson
Assur
(w tej kolejności zresztą)
Maryś średnio 170,4 pkt za turniej
Zielony 71,86 pkt/turniej
Drwal 92.09 pkt/turniej
Robson 164,14 ptk/turniej
Gąsior 92.08/turniej
Assur 144.22/turniej
Zbyszek 117,75/turniej
naturalni kandydaci na reprezentanta to w myśl rankingu:
Maryś
Robson
Assur
(w tej kolejności zresztą)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
jasne, ale jak porównujesz same psy (VC) i ich czasy w wyścigach (turnieje) to wynik jest bardziej miarodajny prawda?Laik pisze:średnia to gówno - według średniej ja i mój pies mamy każdy po 3 kończyny...
zwrócić uwagę chciałem na wyniki Marysia i Robsona VC, a nikt ich nie wspomina w kandydaturach:)
Skaveny-Morrok.
Oczywista oczywistość. I nie wiem dlaczego co po niektórzy wrocławianie mają innych kandydatów.
Jest ograny ze szczurami, potrafi walczyć o swoje. I wnióśłby do składu coś nowego, a nei te same twarze...
Co do DE to imho Zbyszek.
wampiry-gąsior.
he-szwentas
dwarfy-kudłaty
A reszta do warzywniaka.

Oczywista oczywistość. I nie wiem dlaczego co po niektórzy wrocławianie mają innych kandydatów.
Jest ograny ze szczurami, potrafi walczyć o swoje. I wnióśłby do składu coś nowego, a nei te same twarze...
Co do DE to imho Zbyszek.
wampiry-gąsior.
he-szwentas
dwarfy-kudłaty
A reszta do warzywniaka.

- Barbarossa
- Mniejsze zło
Dmitrij: Tworzysz artefakty. Im więcej lokali ktoś zagrał w stosunku do masterów, tym niższą ma średnią. 10 wygranych lokali i 1wygrany master = średnia ok 120. 1x3cie miejsce na lokalu i 1x 15 miejsce na masterze da pewnie ze 150.
Sorry, ale tak się nie da. Jak już chcesz analizować, to podaj po prostu pojedyncze wyniki interesujących Cię osób. Np tak:
Rychu Wymiatacz (wyniki armią X)
(M= Master, L=Lokal)
ETC comp swoją armią
M:250 L: 87 L: 100
8 ed bez ETC swoją armią:
M:280 L: 50
Wyniki z 7 edycyjnej części ligi oraz z 8 ed. innymi armiami
M:220 M:115 L:13 L:52
I wtedy w miarę dobrze widać, chociaż oczywiście porównywanie danych jest trudniejsze. Ale nie ma jednej "średniej", która by w magiczny sposób świadczyła o skillu gracza.
Sorry, ale tak się nie da. Jak już chcesz analizować, to podaj po prostu pojedyncze wyniki interesujących Cię osób. Np tak:
Rychu Wymiatacz (wyniki armią X)
(M= Master, L=Lokal)
ETC comp swoją armią
M:250 L: 87 L: 100
8 ed bez ETC swoją armią:
M:280 L: 50
Wyniki z 7 edycyjnej części ligi oraz z 8 ed. innymi armiami
M:220 M:115 L:13 L:52
I wtedy w miarę dobrze widać, chociaż oczywiście porównywanie danych jest trudniejsze. Ale nie ma jednej "średniej", która by w magiczny sposób świadczyła o skillu gracza.
Barbarosse mozna dac i na VC i na DE.
Pytanie czy lepszego D&B znajda zastepce w DE czy VC.
Janiszek - Mlody nie jest ograny?
Pytanie czy lepszego D&B znajda zastepce w DE czy VC.
Janiszek - Mlody nie jest ograny?
a kogo masz w de? żabe? miał swoje 5 minutes i sajonara.
a w vc mamy gąsiora(imo najj) assura.
Ziemko: Młody miał juz swoj czas. teraz czas morroka. ja za nim stoje murem i nie dopuszczam innych kandydatów.
A swoją drogą co wy tak bronicie tego Dębka? Jest on jakos w lidze wysoko?
Cały czas powielane są te same nazwiska. dajmy szanse innym. a nie cały czas ci sami, a wyniki jakoś też nie są najlepsze bez obrazy.
W swoim składzie nanióśłbym poprawkę. wywaliłbym kudłatego i dałbym crusa.
a w vc mamy gąsiora(imo najj) assura.
Ziemko: Młody miał juz swoj czas. teraz czas morroka. ja za nim stoje murem i nie dopuszczam innych kandydatów.
A swoją drogą co wy tak bronicie tego Dębka? Jest on jakos w lidze wysoko?
Cały czas powielane są te same nazwiska. dajmy szanse innym. a nie cały czas ci sami, a wyniki jakoś też nie są najlepsze bez obrazy.
W swoim składzie nanióśłbym poprawkę. wywaliłbym kudłatego i dałbym crusa.
a pozniej Polska bedzie 15sta i bedzie kwiczenieJaniszek pisze: Cały czas powielane są te same nazwiska. dajmy szanse innym. a nie cały czas ci sami, a wyniki jakoś też nie są najlepsze bez obrazy.
najlepsze polaczenie to mlodosc i doswiadcznie, a nie wymienianie 100% skladu
swoja droga dobrze ze sie wkoncu jakis euro flejm zaczal bo az nudą w pracy wialo podczas czytania BP
pzdr
i crus będzie cisnął kraskami?Janiszek pisze: W swoim składzie nanióśłbym poprawkę. wywaliłbym kudłatego i dałbym crusa.