League Of Legends

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Arui
Mudżahedin

Re: League Of Legends

Post autor: Arui »

Misza pisze:na us tez jest taki poziom kultury jak na europejskim? na eu nie da sie zagrac z 3 gier pod rząd zeby krew czlowieka nie zalala od tej calej napinki.
juz sobie nawet zaczalem do nazwy skrotu na pulpicie dopisywac wszystkie te ich madre slowa i teraz tak to sie nazywa:

"omg lol noob game l2p uninstall leave pls noob internet looser bg tard gay"
Mi ostatnio tylko jeden "pros" się znalazł który myslał, że jest najlepszy.
Obrazek

Awatar użytkownika
f4n
Wałkarz

Post autor: f4n »

Jest lepiej, imo. Gra mniej Polaków a niestety wśród nas jest najwięcej rager'ów + na US jak ktoś zostanie kilka razy zraportowany to faktycznie banują.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No US z tego co opowiadasz o EU jest lepiej. Rzadko kiedy trafi się jakiś napinacz, a jak trafi to nawet inni go zjadą i uciszą.

Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Post autor: przelas »

f4n pisze:Jest lepiej, imo. Gra mniej Polaków a niestety wśród nas jest najwięcej rager'ów + na US jak ktoś zostanie kilka razy zraportowany to faktycznie banują.
W EU o dziwo ostatnio też. Sam z team-em raportowaliśmy 2 graczy i o dziwo (dzięki Ci makaronisty) zbanowano ich.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Rasti pisze:
Kefas pisze:
DZIK pisze:HoN fajny grafa niezla, heerosi z pomyslem - jest np Clint Beastwood =D>
tyle ze kasiore trzeba bulic a to mi teraz nie pasuje
naplacilem sie za MMO: AoC AoR razem przez dwa lata prawie i starczy.
co do cukierkowatosci - zobacz na Urgota, Koga , Cho, Karthusa, Galio, Kassa - malo cukierkowaci i klimat jest fajny
i te teksty - to co Sion mówi po /taunt - jest boskie - czysty Conan Barbarian :wink:
a ze biega te emo poppy lux annie i inszy content dla milosnikow japonskich animacji - ja tym nie gram, mi nie szkodzi
pozdro
Flint DZIKu ;) konto kupujęsz tlyko raz i masz full opcję na herosów przedmioty etc dokupujesz tylko jakieś duperele jeśli chcesz... co do cukierkowatości to chodziło mi raczej o całokształt, o wygląd mapek, efektów etc jakoś mi się to zlewa w jedną bezkształtną kupę... w HoN też jest grubo czasami ale jakoś wszystko da się ogarnąć... Zresztą popróbujesz to sam będziesz widział różnicę ;) HoN górą LoLa ssie ;)
W LoLu się zlewa? 8) Może, ale najwyraźniej w DoTę nie grałeś. :wink: Tam to jest obłęd.
i nie zamierzam :D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

DOT'a jest dla desperatów :)

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

a HoN w ten weekend tylko po 10 dolców! Zapraszam!

Trubas
Falubaz

Post autor: Trubas »

Gracze EU zglaszajcie sie i podawajcie nicki :D
Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:

Zawsze chciałem być w Nemezis :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Dukeee
Obrazek

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Srakson
Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Celedor11
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Ja też polecam wszystkim US, poziom graczy jest o niebo lepszy (przede wszystkim kultury osobistej)..

NA EU jest więcej leaverów, rage quitów, flamerów i gości którzy po prostu uwielbiają niszczyć grę, dlatego że wzięliście ich championa, albo dlatego że nie zrobiliście cover jak chcieli junglować...
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

diuk pisze:Ja też polecam wszystkim US, poziom graczy jest o niebo lepszy (przede wszystkim kultury osobistej)..

NA EU jest więcej leaverów, rage quitów, flamerów i gości którzy po prostu uwielbiają niszczyć grę, dlatego że wzięliście ich championa, albo dlatego że nie zrobiliście cover jak chcieli junglować...
i tu akurat maja 100% racji :roll:

problem z US jest taki, ze ping jest juz odczuwalny (przynajmniej ja mam takie wrazenie) a jak choc lekko skoczy to juz sie slabo robi

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

IMO, jak masz dobre łącze to nie jest to odczuwalne.

Sam gram na US i mam ping ok. 100-120 (swoją droga w ten sposób łatwo zidentyfikować że ktoś jest z Europy ;) )

US jest częściej online i nie ma tylu crashy, łatwiej się połączyć, rzadziej jest Chat timed out, etc.
i tu akurat maja 100% racji
Tak. Mają rację, że powinien być cover.

Ale czy to powód żeby przez 30 minut po prostu iść na wieżyczkę przeciwnika?

Jaka jest z tego przyjemność?>??

Widziałem wiele gier i sam o tym wiesz, że szale zwycięstwa zależą od całej rozgrywki a nie od jednego GŁUPIEGO covera... :(

Już szczególnie na SOLO QUEUE, gdzie przecież poziom graczy jest bardzo różny.

Ja tam robię cover, ale kurcze, jak się spóźnię (lub ktoś z tej inny linii) jakieś 10 sekund, to jak koleś mi mówi GG, bo go zabiją, ale zupełnie w innym miejscu i jakieś 5 minut później i mi pisze, że to moja wina, bo to mu zepsuło cały jungle, albo coś w tym stylu to mi ręce opadają..

Najgorsi są jednak tacy któzy grają supportem jak np. Zilean i pchają się wszędzie we wszystkie walki 1v5 , 2v4, 1v3 i mówią Ci że nie umiesz grać w teamie... Kiedy gra supportem polega właśnie na tym , że czekasz aż walkę zacznie ktoś kto jest do tego stworzony..

Poza tym gra w SOLO QUEUE nie jest zbyt teamowa, i szczerze mówiąc jeśli w ogóle można o niej mówić, to polega ona właśnie na tym, że musisz mniej więcje się zorientować jak gra reszta i się dopasować, bo inaczej nie da rady - będziesz stał i krzyczął na wszystkich , że nie umieją grać, tym czasem to jest właśnie SOLO QUEUE>....
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

IMO, jak masz dobre łącze to nie jest to odczuwalne.

Sam gram na US i mam ping ok. 100-120 (swoją droga w ten sposób łatwo zidentyfikować że ktoś jest z Europy )
ping 120-150 zaczyna byc odczuwalny, do tego jakikolwiek maly skok i robi sie mega slabo
US jest częściej online i nie ma tylu crashy, łatwiej się połączyć, rzadziej jest Chat timed out, etc.
na EU od jakiegos miesiaca wszystko dziala cacy
Widziałem wiele gier i sam o tym wiesz, że szale zwycięstwa zależą od całej rozgrywki a nie od jednego GŁUPIEGO covera...
powiedz to junglujacemu amumu, ktory nie dostanie golema :wink:

ogolnie fakt faktem zdarzaja sie straszni gracze, ale trzeba sie przyzwyczaic albo znalezc sobie kumpli do grania i grac premade

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

rincewind123 i powiedzcie jaki macie bilans zwysciestwa/porazki tak z ciekawosci. Ja jestem dumny ze swojego +65 ale moze ktos mnie zbije? :) gram na EU bo mi tak bracia sciagneli i nie chcialo mi sie juz zmieniac gier rozegranych duzo bo ponad 1k(preferuje 3v3)
Obrazek

Awatar użytkownika
f4n
Wałkarz

Post autor: f4n »

Ja na normalu mam +180 bodajże przy 900+ winach. Rank mam najlepszy na 3vs3, 1400+

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

no to jak widać juz jestes lepszy, aczkolwiek z 1/4 gier przegrywalem przez lagi, bo ja tu sobie kulturalnie gram, a siostra wraca do domu i ściąga jakiś lipny serial...
Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Ja przez pond pół roku grałem przy łączu, które rozrywało co około 5-10min na 10-15sekund, a czasami na minutę dwie, lub częściej ale typowe lagi :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

zalozylem sobie konto na us.

Głupi amerykanie chyba nawet nie czytają czatu ;) I bycie carrym typue 20-2-4 to widocznie za mało :P

Jak ktoś chce mnie dodać, to niech mnie doda :P Furion89

ODPOWIEDZ