Nowe TK Euro 2400

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Kalesoner
Szczur Królów

Re: Nowe TK Euro 2400

Post autor: Kalesoner »

Golonka pisze:Nie mów tak za każdym razem jak to wypowiadasz ginie jeden Golonka.
A tak na serio co w tym dziwnego, że nie mam AB, a przy okazji nie mam booka do TK i chęci do szukania tego w necie?
Dziwi mnie to, że taki szczawik krytykuje wszystkie pojawiające sie rozpiski TK, a potem otwarcie pisze, że na oczy nie widział booka, ani pliku do AB.
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Joj zostałem nazwany warzywem jak slodko. Problem polega na tym, iż army booka znam i widziałem tak samo jak i pliki do niego, problem polega również na tym iż nie mam dokładnie w głowie WSZYSTKICH kosztów pkt, itp. Kolejny problem to taki, że ów Szczawik jak raczyłeś się wypowiedzieć, pomimo swojego irytującego Trollowego stylu pisania i wymądrzania się gra w tą gre lepiej od ciebie (i w tym momencie owszem penis rośnie mi w tempie geometrycznym, nie mówiąc już jak ja sam, z natury cherlawy i chorowity idiota rosnę w swoich oczach). Pomimo mojej arogancji i ignorancji oraz wszelkich negatywnych cech komentuje to (w większości w złośliwy sposób, ku własnej obrzydliwej uciesze Trolla forumowego) w celu pokazania wam w jaki sposób wasze rozpiski mogą być lepsze, jeżeli widzę rozpiskę kogoś kogo szanuję i potrafię w niej dostrzec potencjał, komentuję ją w sposób odpowiedni, w innym przypadku jest tak jak widzisz, czyli totalna żenada... Tak, a mówiąc juz poważnie serio mogę zrobić rozpiskę, potrzebuję tylko dokładnych kosztów pkt. A nie wiedzy że sfinks kosztuje coś koło 220 plus Zianie 30 itp.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

:mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

dobry koles nie ma co:>
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Kalesoner pisze::mrgreen:
+1
Kalesoner daj spokój zniknie tak szybko jak się pojawił. Albo towarzystwo go wkrótce zje. Już tak było z "True Punkiem".
Co prawda to prawda szczaw jesteś a wymądrzasz się jakbyś w Battla od urodzenia grał tym bardziej Tk.
Nie podobają mi się Twoje komentarze do mojej jak i do innych osób.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Golonka pisze: Tak, a mówiąc juz poważnie serio mogę zrobić rozpiskę, potrzebuję tylko dokładnych kosztów pkt. A nie wiedzy że sfinks kosztuje coś koło 220 plus Zianie 30 itp.

Qrwa - ściągnij sobie Army buildera, czyli to co każdy dobry gracz ma na swoim kompie - ja nie jestem dobrym graczem i jestem w tym lepszy od Ciebie ze ja mam AB i mogę swobodnie biuldy robić, a nie śmiać się ludzią w oczy.

A jezeli nie chce Ci sie sciągąc tego pożadanego pliku i stwożyć własnej rozpy którą poddasz pod naszą krytykę to sie w końcu zamknij i wróć na swoje pod forum zwane: Lizardmeni.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Wrzuccie troche na luz ,bo nie chce mi sie uzywac gumki myszki :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Panowie, spokój, bo użyję nożyczek. Imć Golonka - oficjalna żółta kartka. Jeszcze raz i zejdziesz z boiska. Wyluzuj.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ejj... a już się rozkręcało:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Ale... ale... No dobrze przepraszam. Zreflektowałem się i kończę z Trollowaniem. (tak naprawdę to mnie przeraziło porównanie doTrue Punka). Tak więc oficjalnie przepraszam! Aha i ten post na górze jest w większości autoironiczny, więc potraktujcie go zgodnie z jego przeznaczeniem jako dowcip poniekąd. No nieważne.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

naród domaga się krwi :twisted: a Panom moderatorom życzymy więcej dystansu (nawet jeszcze do przekleństw nie doszło!) ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Thomas pisze: Panom moderatorom
małe faux pas:P
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Dmtrij pisze:
Thomas pisze: Panom moderatorom
małe faux pas:P
Whoa, i to podwójne. :D
Admina wyzwać od modów, no no.
tak naprawdę to mnie przeraziło porównanie doTrue Punka
Prosił, żeby Was pozdrowić i przekazać, że pogłoski o jego śmierci są przesadzone.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Szkoda, już chcieliśmy stawiać pomink i wysłać jego rodzinie po 250 000 zł odszkodowania, taka ostatnio moda. Kto wie może nawet dorobiłby się własnego Ronda lub ulicy?
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

O men jesteś mistrzem suchara bez kitu
Obrazek

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Dziękuję staram się jak mogę. To miłe, że ktoś docenił moje starania.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

No problem
Obrazek

Awatar użytkownika
Soulferin
Falubaz

Post autor: Soulferin »

Dastor pisze:O men jesteś mistrzem suchara bez kitu
Obrazek
"Wojny przychodzą i odchodzą a moi żołnierze są wieczni"

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Mam nowego awatara! :)
Furion pisze:
@nders9 pisze:
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

pierdu pierdu i suchary .... play testy były?

ODPOWIEDZ