Dziwi mnie to, że taki szczawik krytykuje wszystkie pojawiające sie rozpiski TK, a potem otwarcie pisze, że na oczy nie widział booka, ani pliku do AB.Golonka pisze:Nie mów tak za każdym razem jak to wypowiadasz ginie jeden Golonka.
A tak na serio co w tym dziwnego, że nie mam AB, a przy okazji nie mam booka do TK i chęci do szukania tego w necie?
Nowe TK Euro 2400
Re: Nowe TK Euro 2400
Joj zostałem nazwany warzywem jak slodko. Problem polega na tym, iż army booka znam i widziałem tak samo jak i pliki do niego, problem polega również na tym iż nie mam dokładnie w głowie WSZYSTKICH kosztów pkt, itp. Kolejny problem to taki, że ów Szczawik jak raczyłeś się wypowiedzieć, pomimo swojego irytującego Trollowego stylu pisania i wymądrzania się gra w tą gre lepiej od ciebie (i w tym momencie owszem penis rośnie mi w tempie geometrycznym, nie mówiąc już jak ja sam, z natury cherlawy i chorowity idiota rosnę w swoich oczach). Pomimo mojej arogancji i ignorancji oraz wszelkich negatywnych cech komentuje to (w większości w złośliwy sposób, ku własnej obrzydliwej uciesze Trolla forumowego) w celu pokazania wam w jaki sposób wasze rozpiski mogą być lepsze, jeżeli widzę rozpiskę kogoś kogo szanuję i potrafię w niej dostrzec potencjał, komentuję ją w sposób odpowiedni, w innym przypadku jest tak jak widzisz, czyli totalna żenada... Tak, a mówiąc juz poważnie serio mogę zrobić rozpiskę, potrzebuję tylko dokładnych kosztów pkt. A nie wiedzy że sfinks kosztuje coś koło 220 plus Zianie 30 itp.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
+1Kalesoner pisze:
Kalesoner daj spokój zniknie tak szybko jak się pojawił. Albo towarzystwo go wkrótce zje. Już tak było z "True Punkiem".
Co prawda to prawda szczaw jesteś a wymądrzasz się jakbyś w Battla od urodzenia grał tym bardziej Tk.
Nie podobają mi się Twoje komentarze do mojej jak i do innych osób.
Golonka pisze: Tak, a mówiąc juz poważnie serio mogę zrobić rozpiskę, potrzebuję tylko dokładnych kosztów pkt. A nie wiedzy że sfinks kosztuje coś koło 220 plus Zianie 30 itp.
Qrwa - ściągnij sobie Army buildera, czyli to co każdy dobry gracz ma na swoim kompie - ja nie jestem dobrym graczem i jestem w tym lepszy od Ciebie ze ja mam AB i mogę swobodnie biuldy robić, a nie śmiać się ludzią w oczy.
A jezeli nie chce Ci sie sciągąc tego pożadanego pliku i stwożyć własnej rozpy którą poddasz pod naszą krytykę to sie w końcu zamknij i wróć na swoje pod forum zwane: Lizardmeni.
Wrzuccie troche na luz ,bo nie chce mi sie uzywac gumki myszki
Panowie, spokój, bo użyję nożyczek. Imć Golonka - oficjalna żółta kartka. Jeszcze raz i zejdziesz z boiska. Wyluzuj.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ale... ale... No dobrze przepraszam. Zreflektowałem się i kończę z Trollowaniem. (tak naprawdę to mnie przeraziło porównanie doTrue Punka). Tak więc oficjalnie przepraszam! Aha i ten post na górze jest w większości autoironiczny, więc potraktujcie go zgodnie z jego przeznaczeniem jako dowcip poniekąd. No nieważne.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Whoa, i to podwójne.Dmtrij pisze:małe faux pas:PThomas pisze: Panom moderatorom
Admina wyzwać od modów, no no.
Prosił, żeby Was pozdrowić i przekazać, że pogłoski o jego śmierci są przesadzone.tak naprawdę to mnie przeraziło porównanie doTrue Punka
- Kedziorson
- Masakrator
pierdu pierdu i suchary .... play testy były?