Za przeproszeniem... "cipkowe"?Nilgar pisze:a co się opija jak urodzi się dziewczynka?
Ekhemmm, no to wracając do tematu Dębowej Tarczy i jej nowych członków...
o ja pier... rzeczywiście lepiej wróćcie do tematu członkówSkavenblight pisze:Za przeproszeniem... "cipkowe"?Nilgar pisze:a co się opija jak urodzi się dziewczynka?
Był Michał. Znaczy M.T. Zagraliśmy sobie szybko jedną bitwę.Dwalthrim pisze:Był ktoś poza Natalia w sobotę?;)
Co sie działo? Były jakieś ciekawe akcje-reakcje?
JasneSkavenblight pisze:A ciekawe akcje i reakcje były po spotkaniu
[Właśnie Stasieńku, widzimy się w piątek?]
Chwila, chwila. A kto Ty jesteś? Tzn. wiesz, bardzo chętnie, każdy jest mile widziany, ale byłoby miło coś o Tobie wiedzieć. No wiesz, jak się nazywasz, jaką bandą grasz...Xardas pisze:Chciałbym przyłączyć się do klubu i chciałbym dostać takie info jak:
-nr telefonu
-adres
-rozkład
Najmłodszy członek klubu ma niecałe 14 latXardas pisze:Od ilu lat przyjmujecie?
Jasne. Zawsze mówią, że mają tylko 12 lat i bardzo chcieliby mnie poznaćXardas pisze:Nazywam się Michał.
Ja mam tylko 12 lat.
Gram armią dwarf i szukałem po całym necie jakiegoś klubu ale nigdzie nie znalazłem. Więc nie dziwcie się, że wysłałem wam takiego teksta bo byłem troche szczęśliwy.
Póki co Mordheim, Mordheim jest najważniejszy!Sykstus pisze:Mordheim= Connecting People ;] wybaczcie nie mogłem się powstrzymać.
A tak btw wasz klub to stricte Mordheim czy w różne rzeczy gracie ?? Bo no u nas w NS w wszystko praktycznie grają :p No poza inkwizytorem, blood bowlem, gothikiem i kilkoma innymi ;p
W sumie to klub dopiero sie rozkręca i wszystko przed nami. Ale tak jak napisała wcześniej Natalia w planach mamy nie tylko Mordheim ale i Gorkemorke i Necromunde. Jednak Mordheim i jego poboczności sa zdecydowanie na pierwszym miejscu!Sykstus pisze:A tak btw wasz klub to stricte Mordheim czy w różne rzeczy gracie ?? Bo no u nas w NS w wszystko praktycznie grają :p No poza inkwizytorem, blood bowlem, gothikiem i kilkoma innymi ;p
To jeszcze napisz skąd jesteś bo w przerwie wakacyjnej uaktywnia się granie po garażach, na działkach i innych dziwnich lokalizacjachXardas pisze:Nazywam się Michał.
Ja mam tylko 12 lat.
Gram armią dwarf i szukałem po całym necie jakiegoś klubu ale nigdzie nie znalazłem. Więc nie dziwcie się, że wysłałem wam takiego teksta bo byłem troche szczęśliwy.