Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Re: Arena 2011 Bis

Post autor: ksch »

Sevi pisze: Z całym szacunkiem, ale widzę że nie masz pojęcia o czym piszesz, jak i procentuje pasiasta propaganda którą jesteście karmieni od lat. Byłem na meczach zgodowych zarówno w Gdańsku jak i Wrocławiu i wiem jaka atmosfera panuje, nam też historię mojego klubu, tę prawdziwą, a nie pisaną przez pasiastych historyków. Z mojej strony EOT, bo nie mam zamiaru się napinać.
Zabawny jesteś Sevi. Kompletnie nie odpowiadasz na to, co ja piszę, tylko lecisz własną bają (jak często w tematach kibicowskich niestety). Fajnie, że byłeś na meczach zgodowych i miło, że jest na nich super atmosfera. Czy ja to neguję? Czy ja piszę, że się nie cierpicie, albo że normalny kibic Wisły nie lubi Lechii, albo na odwrót? Nie. Więc nie dyskutuj z tym, czego nie napisałem. Zrozum po prostu, że to co się dzieje na takich wyjazdach, a to co tkwi w głowach gości z góry to nieco inne kwestie. Nie chcesz tego zrozumieć, spoko - Twoja broszka, ale nie mów mi, że nie mam pojęcia o czym piszę.

O pasiastej propagandzie czytam od lat - fajny farmazon. Czy w prawdziwej historii Twojego klubu nie ma pojęcia GTS? Czy w prawdziwej historii Twojego klubu nie ma zerwanej zgody ze Śląskiem? Czy w prawdziwej historii Twojego klubu nie ma nic o Grabiszyńskiej? Przecież ja nie piszę niczego, co byłoby jakąś wiedzą kontrowersyjną - tak było, deal with it. W którym punkcie zetknąłeś się w mojej wypowiedzi z propagandą? Zarzuć mi kłamstwo.

Przepraszam za offtop, ale mnie to pieprzenie wiślackie denerwuje. Zakłamane pannice.

Wracając do figurek - Lukas, urodziny najlepiej obchodzić na masterze - to żadne wytłumaczenie :mrgreen: Wbijaj.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

ja jestem za urodzinami na masterze. ostatni robiłem na lokalu ibył nice;) pomyśl ile razy sedziowie będą mieli okazje dac Ci prezent:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

O właśnie Lukas - słuchaj Dmitrija :mrgreen: btw w ile osób się ruszacie Wrocku?
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

dunno. jakieś dwa auta pewnie, choc różnie bywa
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
The Miz
Chuck Norris

Post autor: The Miz »

Dibo pisze: A farthan ma ze mną auto-czelendż na jakimkolwiek turnieju na którym sie znajdzie. Jak wiemy granie ze mną to darmowe 20 dużych punktów więc niech przemyśli sprawę.
"
Przyjadę skopać ci tyłek z przyjemnością ;) .
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

A nie myśleliście, żeby dać bonusowo ze 200 pkt. beastmenom :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

i frytki do tego:)

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Dmtrij one i tak są poszkodowane przez GW... a co do frytek nie dziekuje :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

jestem za daniem bestiom +200p. z zastrzeżeniem że mogą to wykorzystać tylko na warmahiny (nie charioty) :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2 wrz 2011, o 11:41 przez Thomas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

moze zróbmy tak. za każdy model ungor ridera dostajesz +10 punktów?
a serio, wiem że sa smutne. ale widziałem sporo dobrych buildów na BOCH

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

Dmtrij pisze: ale widziałem sporo dobrych buildów na BOCH
dodajmy że większość z tych dobrych pochodzi od jednego człowieka (?) ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

hell no!
myśle że poprzedni format areny jest extra

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

bestie :twisted:

co ?

kto ?

:P

tylko dwa są sprawdzone z tego jedna mała przeróbka Crusa, chodzi bardziej o dobór lorów, i nieco złożone herosi :)

fakt bestie są słabe ale można liczyć na jakieś ubdaty w WD albo i nie co może martwić :?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Spoko Dildo, będziesz miał takie urodziny że przez tydzień nie usiądziesz :D :wink:

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Dibo pisze:
Lucas pisze: ... nie wspominając, że 22 października mam urodziny :mrgreen:
Lucas nie piernicz .. ja mam urodziny 23 X - robimy wspólną imprezę i koniec - czuj sie zaproszony a odmowy nie przyjmuje.
Spokojnie - ja mam tydizeń po Lucasie :) również mogę się czuć zaproszony? Pod warunkiem oczywiście, że przyjadę na mastera, a nie pojadę oganiać jakieś tam sprawy do Poznania? :D
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Pewnie, że tak - Dibo kocha cały świat :mrgreen: Oczywiście bez szczególnej wzajemności :wink:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Krzysztofie, łamiesz mi serce :cry: ale fakt faktem że muszę swoim podejściem do świata równoważyć egocentryczny "True Legion" :D

Fotograf na turniej zaklepany, w związku z tym:
Zdzichu: będę cie miał na oku,
Zielony: zakładam że moje zdanie o "szwagrze z warszawy" znasz :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dibo pisze:Krzysztofie, łamiesz mi serce :cry: ale fakt faktem że muszę swoim podejściem do świata równoważyć egocentryczny "True Legion" :D
Nie siej fermentu! My - egocentryczni? Nigdy. No może trochę Dupan i Undead :mrgreen:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Jest jakaś szansa na podanie planowanych ograniczeń? Przy moim tempie malowania zostało b. mało czasu :cry: . Chciałbym mieć już z grubsza zaklepaną rozpę...

Maciek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

O ile faktycznie Undead może wytworzyć wokół siebie własne pole grawitacyjne, o tyle Dupan to po prostu pajac który wysyła na maila linki do gej stron :D

Dupan ludzie domagają się ograniczeń, wklej je asap :wink:

ODPOWIEDZ