Nocne battlowanie w Lublinie - 24-25.09.2011r

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Re: Nocne battlowanie w Lublinie - 24-25.09.2011r

Post autor: X.Maciek »

szeszej pisze:Rakso mi sie w naszej grze najbardziej "podobalo" to ze w 3 turze zostal mi prktycznie sam dzwon :D

Ja ogolnie chetny na granie wiec jak chcesz cos organizowac to pisz :)
Ja chyba czegoś nie rozumiem albo źle wpisałem wynik. Ale skoro straciłeś całą armię to jakim cudem wygrałeś 20:0? :P
"Armia baranów dowodzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów dowodzona przez barana"

Obrazek

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Dla funu graliśmy :P

Awatar użytkownika
Tocz
Falubaz

Post autor: Tocz »

szeszej nie chwal sie tym :D bo na turnieju to illegal fałszować wyniki ;)

@ Górken no proste ze sie jezdzi... czemu nie ? Moim zdaniem to normalna sprawa wyrwanie od szarej rzeczywistości jakiekolwiek...

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Nie fałszowanie wyników. Po 3 bitwie byłem tak wkurzony na kostki, że stwierdziłem, że pierdziele i oddałem bitwę Szeszejowi. Później zagraliśmy sobie trochę dla funu i okazało się, że do 4 tury jemu został już tylko klocek z dzwonkiem, którego już okrążali slayerzy, 30 kuszoli z GW i górnicy, resztki monków z prawie zjedzonym kadzidłem z hordą longbeardów na flance i klocek slavów jedzony regularnie przez Lorda, który stał tylko dzięki stubbornowi. Ja natomiast nie straciłem nic, chyba 1 górnika, kilku slayerów i longbeardów. No ale umówiliśmy się przed bitwą więc wynik zgłosiliśmy taki, a nie inny.
Obrazek

szeszej
Falubaz

Post autor: szeszej »

Rakso stwierdził, że jego pech przeszedł na mnie, miałem takie rzuty podczas tej gry jak on przez cały turniej :D

ODPOWIEDZ