DO WARPA w Paradox Cafe (27.11.2011 NIEDZIELA) - Pre-Macki
Re: DO WARPA w Paradox Cafe (27.11.2011 NIEDZIELA) - Pre-Mac
Ja bym chetnie dołożył sie tysiącem WE
dopóki nie musisz testować LD na Imperium lub dispelować czarów idących w DETrubas pisze:Co ty gadasz?? To nie jest taki zły sojusz...Milo pisze:W sensie że szukam kogos do sojuszu, bo bez sensu jest wystawiać DE + EMP
co do organizacji, do regulaminu doszedł nowy zapis o Stalowaniu; oprócz tego aby ułatwić organizację zostanie otworzona lista osób, które nie mają drugiej armii, wpisujcie więc jakie armie macie, na ile punktów, od razu uwaga, osoby które będą miały pełną obsadę czyli dwie armie, będą uwzględnione w pierwszej kolejności przy zgłoszeniach
@Kozioł, Milo, Entombed: jako pierwsi będziecie na liście, więc zintegrujcie się jakoś lub czekajcie na kolejne osoby
Nie mówię, że DE+EMP jest op tylko, że można tym zagrać i coś ugrać#helion# pisze:dopóki nie musisz testować LD na Imperium lub dispelować czarów idących w DETrubas pisze:Co ty gadasz?? To nie jest taki zły sojusz...Milo pisze:W sensie że szukam kogos do sojuszu, bo bez sensu jest wystawiać DE + EMP

Jeżus pisze:Trubas okazałeś się mieć większą choppę, więc masz swoją nagrodę:
Zawsze chciałem być w Nemezis
dyscyplinę wsadzisz tylko na kawę lub na BSB i dodatkowo musi siedzieć tam jakiś kapitan lub kapłan, słaby deal za dość sporą ilość punktówTrubas pisze:Nie mówię, że DE+EMP jest op tylko, że można tym zagrać i coś ugrać. Wystarczy pomyśleć. Sojusz DE i tak się sypie, więc dispela nie będą miały prawdopodobnie już w drugiej turze anyway, a co do liderki to trzeba pomyśleć może jakaś dyscyplina

ogarnięte wpisy
- swieta_barbara
- habydysz
Duuuzo czasu uplynelo, od kiedy ostatnio na jednym lokalu gralismy. Super bless, ze jedziesz. Jak przyjedziesz fura - foch.
-
- Oszukista
To ja biorę WoCh, 3 albo 4 magów i będę sobie miscasty puppetem zmieniał ;D moje wyniki i tak są żałosne a tak przynajmniej miło czas spędze ;P

wpuszczam wszystkie pandemonium na stol i rzucam z 6 kosci najmniejszy czar :DDD albo lepiej, daje generalowi ksiazke z czarem z fire, misscast tabela d6+1 z puppetem to pewne piwo w kazdej z gier ;D
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
eksplodujące kowadło to nie jest Do Warpa; jest wyraźnie napisane, a kowadło może dostać z bramki i pójść do wyżej wymienionego