przebiegłeMam szatański plan nie stracić ani jednego małego punktu więc się strzeżcie!

przebiegłeMam szatański plan nie stracić ani jednego małego punktu więc się strzeżcie!
Ale Ty z tego się powinieneś cieszyć bo szczury to najgorszy paring dla chaosu. Zwłaszcza jak się gra na chosenach.szeszej pisze:Przynajmniej może nie będzie 3x Woch na 8 osób jak ostatnio
Boju, znaj mą laskęBojek pisze:Rakso mnie nie lubisz...dlaczemunie chcesz mnie wpisać na listę graczy
Nie trzeba wysyłać, wierzę, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy się wałować na poziomie rozpisek (bo podczas bitew to normalkaX.Maciek pisze: Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?
Rakso_The_Slayer pisze:Boju, znaj mą laskęBojek pisze:Rakso mnie nie lubisz...dlaczemunie chcesz mnie wpisać na listę graczy
![]()
Ale masz podręcznik do VC jak chcesz grać na nowym i nowymi potworkami?
Gadałem z Kanadianem, może się wybiorą ekipą z Radomia.
Nie trzeba wysyłać, wierzę, że jesteśmy na tyle dorośli, że nie będziemy się wałować na poziomie rozpisek (bo podczas bitew to normalkaX.Maciek pisze: Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?). Ale każdy musi mieć czytelną rozpiskę przy sobie. Jej brak to poważne karniaki będą.
kurde na plewie chcesz nabić punkty ;p toż ja w pełni nie wykorzystam tego potencjału...ale słowo się rzekło!Kamil.Sz pisze:To ja rzucam rękawice Bojkowi i jego nowym VC. Brak podręcznika mi nie straszny.
I teraz każdy zrobi sobie rozpiskę pod BojaBojek pisze:Kamil.Sz pisze: rozpa już gotowa każdy może sobie ją oblukać w dziale rozpiski proszę bardzo bijcie mnie
Tak turniej jest zgłoszony do ligi, a wyniki zostaną tam terminowo wysłane, osobiście tego dopilnujęWaldi pisze:Sorki za pałergejmerksi wkręt ;P ale turniej liczony do ligi? Może się wybiorę o ile sobotnie imieniny ojca mnie nie zmaltretują za bardzo
Ta, tylko jeden, z którym grałem na kawalerii, a w grze z innym 13tka chyba ani razu nie weszła ;(. Już nie wspominając o tym, że gram dla funu, a tak woch i woch to nudaX.Maciek pisze:Ale Ty z tego się powinieneś cieszyć bo szczury to najgorszy paring dla chaosu. Zwłaszcza jak się gra na chosenach.szeszej pisze:Przynajmniej może nie będzie 3x Woch na 8 osób jak ostatnio
Trzeba wysyłać rozpiski czy już sobie to darujemy?