Ja mogę zrobić mu miseczki G albo H - mam wprawę po OpętanychKerim pisze:biust dorobić można - dawaj go do Faberów, zrobimy mu "miseczki C"
Poza tym z płcią elfów to dla mnie zawsze niejasna sprawa była
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jasne, że widać, że w każdym regimencie są kobiety... Chodzi o to, że zupełnie nie rozumiem tu polityki GW. Rozumiem i akceptuję, że żyjemy w dobie rownouprawnienia, kobiet-żołnierzy itp. Że kobiety leśnych elfów również walczą w obronie swych enklaw. Ale Tancerze Wojny z założenia mieli być Tancerzami, a nie Tancerkami. W 5. i poprzednich edycjach był opisany szczegółowo proces szkolenia i selekcji elfów do szeregów wardancerów. I było jasno powiedziane, że mogą to być tylko mężczyźnibigpasiak pisze:teraz jest 7 edycja... a co do panienek to w kazdym regimencie WE sa one wiec i tutaj dali. myslalem ze dobrze to widac na oryginalce... ech...
Ech marzą mi się w końcu wardancerzy skonwertowani jako laski na zakupach - szpilki, rozwiane włosy i wymachujący/e torebkami. Nawet nazwa trafna... zwłaszcza gdy została już ostatnia para butówKerim pisze:oj niechcący, niechcący.
po za tym, całe to plemię zdradza ciągoty do unisex'u
a i ciuszki mają Calvin Klein'owe
skoro nalegasz - dance z ciężkim mieczem jest dziwny, ale z rapierem już ujdzie, a tańcowanie z zakrzywionymi ostrzami (legkimi) musi być cholernie niebezpiecznie, cała sztuka przecież na łukowych cięciach polega (nie robiłem tego). im bardziej zakrzywione tym niebezpieczniejsze i więgszego kunsztu wymagaTomash pisze: Kerim się ostatnio bawi w różne nożyki i zapewne nie omieszka się wypowiedzieć na temat