Bretonnian pisze:Czekamy szczególnie na ballade o wyczynach Meteora Zagłady
Meteor FTW ostatnią bitwę Dębka z Semi'm oglądałem. Niby taki sobie niegrywalny model ale prowadzony przez takiego generała robił dużo .
Bretonnian pisze:Czekamy szczególnie na ballade o wyczynach Meteora Zagłady
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Było 15 do przoduGniewko pisze: 4 bitwa ze skavenami z Lajkonikiem, seer na dzwonie, trzy kloce niewolników, klocek clanratów, szczurki, aboma, działo laserowe, doomwheel, trzech elektryków (w tym brass orb). Przeciwnik był przerażony faktem, że w drugiej turze wszystkie moje oddziały wszarżowały w jego armię i zrobiły autentyczny pogrom. Oddziały skavenów były rozstawione zbyt ciasno, żeby mogły kontratakować mi na flanki. Obszarowy przerzut jedynek na wszystkich lancach tylko spotęgował efekt i chłopaki zbryzgali się szczurzą juchą po czubki hełmów. Na sam koniec wszystkie trzy lance władowały się w osłabiony dzwon (oberwał wcześniej dwa razy z treba i seer przywalił po oddziale miscastem). Abomce udało się zwiać, gutterzy zdołali wyeliminować treby i łuczników. Straciłem też jedną lancę, której seer obniżył toughness do zera. 16 do przodu.
Falcon odpala się w turze bretonniDibo pisze: na początku tury odpalony falconhorn miał wyjaśnić sprawę.