Kolejna aktualka
OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)
Re: OSTHEER na Białystok w Paradox Cafe 25.03 (NIEDZIELA)
Ass, wysyłaj zgłoszeni i jakoś to ogarniemy, najwyżej dostaniesz bajowskiego 
Kolejna aktualka
Kolejna aktualka
Ty nie kozacz tu krypto-partyzanto PG, jak dobrze wyjdzie, Ass "rozegra" wszystkie bitwyGrolshek pisze:Czelenż z Assem w 1 bitwie !![]()
![]()
ostatnia aktualka na dziś, reszta jutro; do północy punktowane rozpy
P.S. OGŁOSZENIE PARAFIALNE
na rozbracie w niedzielę od ok. 9 jest jakiś maraton, półmaraton czy cholera go wie co, ludzie sobie będą biegać więc może być problem z dojazdem od strony pl. 3 krzyży (171), polecam 520 z ratusz arsenał/centrum/politechnika i wysiadkę przy Pepsi Arenie, bliżej i na pewno dotrzecie
P.S. OGŁOSZENIE PARAFIALNE
na rozbracie w niedzielę od ok. 9 jest jakiś maraton, półmaraton czy cholera go wie co, ludzie sobie będą biegać więc może być problem z dojazdem od strony pl. 3 krzyży (171), polecam 520 z ratusz arsenał/centrum/politechnika i wysiadkę przy Pepsi Arenie, bliżej i na pewno dotrzecie
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Rozpa poszła.
Tylko nie parujcie mnie z Shinem, czwarty turniej pod rząd to już będzie przesada
Tylko nie parujcie mnie z Shinem, czwarty turniej pod rząd to już będzie przesada
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Pragnę przypomnieć, że w niedzielę jest maraton warszawski i PX znajduje się blisko trasy przejazdu/przebiegu maratonu i są zmiany w komunikacji miejskiej.
EDIT: Najlepiej dojechać od strony Trasy Łazienkowskiej ale jesteśmy otoczeni więc może być problem z dojazdem... :/
Teoretycznie przed turniejem powinno się udać dojechać z centrum 171 bo maraton startuje o godzinie 10 i zanim obiegną cytadelę i wrócą w stronę rozbrat już turniej się dawno rozpocznie... Ass - weź pod uwagę ewentualny poślizg

Nadzieja jest jeszcze w tym, że będą zamykać trasę poszczególnymi odcinkami i to dopiero kiedy maraton wystartuje - miejmy nadzieję, że nie będzie problemu.
EDIT: Najlepiej dojechać od strony Trasy Łazienkowskiej ale jesteśmy otoczeni więc może być problem z dojazdem... :/
Teoretycznie przed turniejem powinno się udać dojechać z centrum 171 bo maraton startuje o godzinie 10 i zanim obiegną cytadelę i wrócą w stronę rozbrat już turniej się dawno rozpocznie... Ass - weź pod uwagę ewentualny poślizg

Nadzieja jest jeszcze w tym, że będą zamykać trasę poszczególnymi odcinkami i to dopiero kiedy maraton wystartuje - miejmy nadzieję, że nie będzie problemu.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

jeżeli nie będą to same podstawki czy innego typu syf, w miarę rozpoznawalny dla przeciwnika i w miarę sensownie prezentujący się na stole to czemu nie; najlepiej byłoby gdybyś coś napisał o tych proxachdziop pisze:witam jeżeli nie będzie wam przeszkadzało że mam sporo proxów to proszę mnie zapisać
nie przesadzaj, każdy ma jakieś obowiązki, więc aktualka dopiero teraz...dziop pisze:wysłałem i dupa nie dopisaliście mnie
EDIT:
na tą chwilę mamy komplet, nikt nie musi czekać,jakby ktoś się rozmyslił/miał inne plany, niech da znać, to jakoś zorganizujemy różnice