Ranking Ligi WFB 2012
Moderator: swieta_barbara
Ranking Ligi WFB 2012 aktualizacja 19 sierpnia
Kolejna aktualka gotowa. 

wiadomo może, kiedy będzie aktualka uwzględniająca DMP?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Spoko, nawet wyników z Mastera w Szczecinie nie ma 

Nie nakręcajcie atmosfery, proszęjaWasbardzo
Doszły, ale mają trochę poprawek. Szmaja je zrobi, bo to porządny chłopak, i będą wrzucone.
Szczecin też ma poprawki, ale Furion pilnuje takich rzeczy i ogarnie to, tylko się otrząśnie po tygodniu DMP-ETC i podsrywaniu przez Asgera. Mamy to dogadane.
Wyniki obu turniejów doszły w terminie, więc będą zaliczone, pliki jednak wymagają poprawek, i to bardziej pracochłonnych niż usunięcie kropki po "OK".
Wczoraj miałem (jak dobrze pamiętam) 3 poprawne pliki do wrzucenia (plus jedną poprawkę wcześniejszych wyników) i wszystko wylądowało na stronie. Resztę odesłałem do poprawek.
Wg mnie naprawdę lepiej pytać o to w PMkach, bo robi się nerwówka na forum, ktoś się czuje wywołany itp.
Ok, wracam do śniadania.

Będzie jak dojdą wyniki, to naprawdę jedyna odpowiedź jakiej mogę udzielić, i naprawdę nie jest to pisanie "na odwal się".Pacek pisze:wiadomo może, kiedy będzie aktualka uwzględniająca DMP?

Szczecin też ma poprawki, ale Furion pilnuje takich rzeczy i ogarnie to, tylko się otrząśnie po tygodniu DMP-ETC i podsrywaniu przez Asgera. Mamy to dogadane.
Wyniki obu turniejów doszły w terminie, więc będą zaliczone, pliki jednak wymagają poprawek, i to bardziej pracochłonnych niż usunięcie kropki po "OK".

Wczoraj miałem (jak dobrze pamiętam) 3 poprawne pliki do wrzucenia (plus jedną poprawkę wcześniejszych wyników) i wszystko wylądowało na stronie. Resztę odesłałem do poprawek.
Wg mnie naprawdę lepiej pytać o to w PMkach, bo robi się nerwówka na forum, ktoś się czuje wywołany itp.

Ok, wracam do śniadania.

Kolejna aktualka gotowa, zmiany personalne uzupełnione, wyniki DMP oraz eventów towarzyszących wrzucone.
Spoko, może być i tu.gerwaz26 pisze:EDIT:
Prośba o usunięcie tego posta. Napisałem już w odpowiednim dziale.
Mam wpisane 2x master w szczecinie - ofc poprawny jest ten wynik z bretkąKrzysiekW pisze:Kolejna aktualizacja gotowa, zawiera m.in. długo wyczekiwane turnieje.

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!